reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Do tego czasu to już będzie dobrze ;-) teraz to początek to jeszcze trochę pogoda świruje :-p ale do końca maja to będzie już lato ;-) a czemu tak wcześnie rodzisz cesarka będzie ? ... teraz przeliczyłam że wcale nie tak wcześnie :-D jakoś tak 24 dni wydawało mi się mało a to przecież 3 tygodnie akurat :-D :-p

Hej.
O proszę kto zajrzał. Witaj FIRANKA.
MŁODAMAMUSIĄ Fajny brzuszek.
PATRYCJA Zdrówka
LOLKAK. Współczuję kolejnej ciężkiej nocki.
ja ostatnimi czasy kiepsko się czuje. Tylko bym spała, taka bez sił jestem czytam co tam piszecie ale nie mam głowy żeby każdej odpisywać.
Niedawno pojechała ode mnie koleżanka z dziećmi. Masakra. W sumie było czwórka dzieci a ten hałas nie do zniesienia.

MLODAMAMUSIA - no właśnie już do tego doszłam :-D ... nie ma co się bać wspaniałe przeżycie każdy ból jest tego warty :-p :-) szybko mija ;-) później pach a Twoje dziecko ma już 2,5 roku :-D :-)

EWI - dziwne powinnaś się czuć coraz lepiej bo słonko wyszło zima się skończyła wszystkie dołki i doły powinny zniknąć;-) może ciąża ? :-p

EWI - uuu a chciała byś ? :-p kiedy będziesz testować ? :-p

MLODAMAMUSIA - no będziesz musiała :-p :-)

Nina mi zasnęła jakiś czas temu K niedługo wraca :-p więc będę uciekać a dzisiaj mam normalnie dzień lenia -_- :dry: :-p

reklama
Do góry