reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam się :-)
Firanka witaj ponownie :-)

Vegas Martynka poszła spać bez problemu,bo do późna się chyba bawiła ;-)

Asheara wiesz święto,długi weekend,sezon grillowy czas zacząć to chleba i kiełby bark :-D;-)

Noc znowu do d,ale trochę lepiej niż wczoraj. Co prawda od 1 spała ze mną(co omal nie zakończyło się tragicznie,bo M przygniótłby jej rękę :dry:) Jak poszła ładnie spać to pierwsza pobudka już po 35 minutach a zasnęła dopiero przed 12. Dałam jej Espumisan i Nurofen jakiś czas później,więc zasnęła mi na rękach i tak w sumie przekimałyśmy do 6:30.

Ostatnia edycja:
reklama
hej

firanka witaj ponowie i gratulacje :-)
pati zdrówka duzo zycze:-) :**** trzymaj sie , wiem jak to jest bo u nas byo identycznie jak pamietasz....
Lolkak wspolczuje nocy, u nas dzis bylo oki.

No a ja zmykam dac malemu kaszke, wlosy wysuszyc i jedziemy do tesciów :-) Miłego dnia

Helloł

Asherara ciepłego o tak to jest dobre słowo :-D:-D o 21 było aż 6 stopni ale przynajmniej nie było problemu kto będzie pilnował mięsa na grillu, było tak zimno że się wszyscy bili :-D
Ale impreza w sumie udana była.

Pati współczuję :*** zdrówka.

Julka walnęła się na drzemkę, później śmigamy na podwórko w sumie pochmurno i chłodno ale nie ma wiaterku to nie ma co się w domu kisić.

dzień dobry :-)
Jak noc wyspane ?;-)

Jaka pogoda desz ze sniegiem :-(
Matkooo.... ;/

Lolkak
tak teraz juz wszystko dobrze ;-)

Asheara
witaj ;*:-)

P280411_14.21.jpg
A to my 36tydzien i 4 dzień :-)

Hej :-) Mój ma wolne to ja nie mam czasu na forum :dry: teraz poszedł mecz ochraniać to mam trochę czasu :-p :-) kurde majówka niby a my nic nie robiliśmy nawet pogoda do D to co tu robić na wszystko inne szkoda kasy :dry:

FIRANKA - to pewnie chłopczyk mówię Ci :-p laski tak nie dają popalić :-p a imiona już jakieś wybraliście ? :-)

MLODAMAMUSIA18 - :szok: śnieg ?! a ja myślałam że u mnie jest źle :-p śliczny brzuszek :-)

LOLKAK - co tam słychać ?:-) jak malutka fajny wiek się zaczyna :-)

reklama
MLODAMAMUSIA18 - hehe ale pewnie wszystko od razu topnieje co ? :-p masakra zwariować można raz na krótki rękaw człowiek już chodzi a zaraz z powrotem po kurtkę :-p

Do góry