reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My bylismy na morfologii mały był bardzo dzielny
biggrin.gif
wkuwali mu sie w palec!!~a nie w żyłe i ten sobie siedział i patrzył
biggrin.gif
w nagrodę dostał samochodzik. Jeszcze tylko w środe albo czwartek mocz zaniose, w piątek wizyta u lekarza a w poniedziałek szpital:/ Ciekawe ile nas potrzymają mam nadzieje na 3 dni bo to by znaczyło ze coś sie ruszyło a jak wyjdziemy na drugi dzien to sie chyba załamie
embarrassed.gif

A ja sie rozłożyłam na dodatek mam katar bola mnie zatoki i w ogóle do kitu jestem:/ oby mały nie podłapał od nowa:/

lana Też mam rozstępy pod kolanami :dry: Prawdopodobnie od bieżni :dry: Powodzenia w walce z pracodawcą.
umi Dzielny chłopiec. :tak:Mam nadzieję, że tym razem będzie jakiś postęp w leczeniu.
Zastanawiam się, czy w końcu będą jakieś efekty przestawienia małej na jedną drzemkę. Dziś wstała o 6.30. Tylko obawiam się, że to jednorazowy sukces spowodowany kiepską pogodą.
W sobotę pojechaliśmy do domku znajomych na grilla razem z małą. W ciągu dnia miała tylko jedną drzemkę, poszła spać późno, ok.21.30, ale i tak wstała przed 5 :dry:
Mamy w tej chwili zupełnie rozregulowany dzień i nie mogę się zorganizować. W maju mam tygodniowy urlop i mam nadzieję, że wtedy nareszcie uda mi się zaplanować dzień. Na razie jestem ciągle niewyspana i nie mam, kiedy ogarnąć mieszkania. Nie lubię takiego totalnego chaosu :dry:

Ostatnia edycja:
Umi a co jest Malemu ze badania robisz?
wspolczuje wam dziewczyny niewyspania, ale przez moja nocna menopauze tez chodze jak zombie

Witam Was kochane

Niestety Was nie nadrobie, duuuzo pisałyscie:)

U nas weekend udany , wczoraj wieczorem wrócilismy, pogoda w miarę dopisała.
Znowu zdobylismy pucharki i ogolnie było bardzo fajnie:-)

A dzisiaj zastanawiamy się nad aqua parkiem , no ale zobaczymy. Trzeba coś wymyslec ,zeby w domu w taką pogode nie siedziec.

Moze pozniej zdąze coś nadrobić ,
widziałam tylko ze pisałyscie o rozstępach, na brzuchu nie mam ani jednego ale na udach masakra , musze się za to wziąść :baffled:

Miłego dnia

liza , lolak współczuję nocki..
umi mam nadzieję że wyniki będa dobre
kama no moja tez sie buntowała z miesiąc temu ale przeszło..
życze żeby Julce też szybko minęło :tak:

a u nas dziś rano odpadł pępuszek :-)
ale sie cieszę... w sumie dzień późńije niż Vi ale też szybko:tak:
malwina więc cżycze udaniego dnia w aquaparku :-)

ja rozstępy mam i używałam no-scar
a ponoć zwykła contractubex jest bardzo dobra :tak:

Ostatnia edycja:
Teraz patrze na wyniki krwi, bo dali nam od razu i wychodzi ze mały jest przeziebiony:/ eh... a myslałam, ze skoro katar mu sie w czwartek skonczył to juz to nie wyjdzie, ale trudno najważniejsze jest badanie piątkowe i potwierdzenie przez pediatre ze mały moze byc przyjęty do szpitala.

zupka mały ma reflux nerki teraz idziemy na cystoskopie do szpitala i zeby sie przyjac to musi byc zdrowy. I ja tez bo zostane z nim, dla tego mam nadzieje ze szybko mi przejdzie
Kamcia bardzo szybko u mnie mały miał 2 tyg jak mu odpadł
malwina ja też chce aqua park:-) ale u nas nie ma:/
konniczynka oby wam sie powiodła ta zmiana i zeby cos zmieniła.:-) mój młody nie zaleznie ile spi i tak wstaje 6-7

kamcia Emilce odpadł w pierwszej dobie, nie zdążyłam go nawet zobaczyć:-D
malwina Gratuluję pucharów:tak:
A tak swoją drogą, co to za zmiany nicków i avatarów:cool2: Po suwaczkach muszę patrzeć kto, jest kim:-D
umi Oby, bo czuję się przemęczona :-(

reklama
Do góry