reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
My bylismy na morfologii mały był bardzo dzielny
biggrin.gif
wkuwali mu sie w palec!!~a nie w żyłe i ten sobie siedział i patrzył
biggrin.gif
w nagrodę dostał samochodzik. Jeszcze tylko w środe albo czwartek mocz zaniose, w piątek wizyta u lekarza a w poniedziałek szpital:/ Ciekawe ile nas potrzymają mam nadzieje na 3 dni bo to by znaczyło ze coś sie ruszyło a jak wyjdziemy na drugi dzien to sie chyba załamie
embarrassed.gif

A ja sie rozłożyłam na dodatek mam katar bola mnie zatoki i w ogóle do kitu jestem:/ oby mały nie podłapał od nowa:/

lana Też mam rozstępy pod kolanami :dry: Prawdopodobnie od bieżni :dry: Powodzenia w walce z pracodawcą.
umi Dzielny chłopiec. :tak:Mam nadzieję, że tym razem będzie jakiś postęp w leczeniu.
Zastanawiam się, czy w końcu będą jakieś efekty przestawienia małej na jedną drzemkę. Dziś wstała o 6.30. Tylko obawiam się, że to jednorazowy sukces spowodowany kiepską pogodą.
W sobotę pojechaliśmy do domku znajomych na grilla razem z małą. W ciągu dnia miała tylko jedną drzemkę, poszła spać późno, ok.21.30, ale i tak wstała przed 5 :dry:
Mamy w tej chwili zupełnie rozregulowany dzień i nie mogę się zorganizować. W maju mam tygodniowy urlop i mam nadzieję, że wtedy nareszcie uda mi się zaplanować dzień. Na razie jestem ciągle niewyspana i nie mam, kiedy ogarnąć mieszkania. Nie lubię takiego totalnego chaosu :dry:

Ostatnia edycja:
Umi a co jest Malemu ze badania robisz?
wspolczuje wam dziewczyny niewyspania, ale przez moja nocna menopauze tez chodze jak zombie

Witam Was kochane

Niestety Was nie nadrobie, duuuzo pisałyscie:)

U nas weekend udany , wczoraj wieczorem wrócilismy, pogoda w miarę dopisała.
Znowu zdobylismy pucharki i ogolnie było bardzo fajnie:-)

A dzisiaj zastanawiamy się nad aqua parkiem , no ale zobaczymy. Trzeba coś wymyslec ,zeby w domu w taką pogode nie siedziec.

Moze pozniej zdąze coś nadrobić ,
widziałam tylko ze pisałyscie o rozstępach, na brzuchu nie mam ani jednego ale na udach masakra , musze się za to wziąść :baffled:

Miłego dnia

liza , lolak współczuję nocki..
umi mam nadzieję że wyniki będa dobre
kama no moja tez sie buntowała z miesiąc temu ale przeszło..
życze żeby Julce też szybko minęło :tak:

a u nas dziś rano odpadł pępuszek :-)
ale sie cieszę... w sumie dzień późńije niż Vi ale też szybko:tak:
malwina więc cżycze udaniego dnia w aquaparku :-)

ja rozstępy mam i używałam no-scar
a ponoć zwykła contractubex jest bardzo dobra :tak:

Ostatnia edycja:
Teraz patrze na wyniki krwi, bo dali nam od razu i wychodzi ze mały jest przeziebiony:/ eh... a myslałam, ze skoro katar mu sie w czwartek skonczył to juz to nie wyjdzie, ale trudno najważniejsze jest badanie piątkowe i potwierdzenie przez pediatre ze mały moze byc przyjęty do szpitala.

zupka mały ma reflux nerki teraz idziemy na cystoskopie do szpitala i zeby sie przyjac to musi byc zdrowy. I ja tez bo zostane z nim, dla tego mam nadzieje ze szybko mi przejdzie
Kamcia bardzo szybko u mnie mały miał 2 tyg jak mu odpadł
malwina ja też chce aqua park:-) ale u nas nie ma:/
konniczynka oby wam sie powiodła ta zmiana i zeby cos zmieniła.:-) mój młody nie zaleznie ile spi i tak wstaje 6-7

kamcia Emilce odpadł w pierwszej dobie, nie zdążyłam go nawet zobaczyć:-D
malwina Gratuluję pucharów:tak:
A tak swoją drogą, co to za zmiany nicków i avatarów:cool2: Po suwaczkach muszę patrzeć kto, jest kim:-D
umi Oby, bo czuję się przemęczona :-(

reklama
Do góry