reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi zycze dobrych wynikow zycze

Bylismy na dworku, Miki spi od 10:10 do tej pory jeszcze.

konniczynka u nas tez jedna drzemka w dzien jest juz...:-) zadko sa 2 po 1,5h.

Kamcia szybko pepuszek odpal, Mikiemu odpadl 4-5 doba.

reklama
Umi powodzenia. mam nadzieję,że mały się nie zarazi a Tobie szybko przejdzie.

Ja nie pamiętam kiedy Majce odpadł;-)Ale długo to nie trwało ;-)

Majka spała 2:szok: godziny. No ale niestety wisiała mi na cycu :dry:

Emilka właśnie padła. Zjem obiad i chyba też się zdrzemnę, bo wczoraj niecałe 5h pospałam, dziś 2h i zaczyna dopadać mnie zmęczenie. Tylko trochę się boje położyć, bo potem będzie ciężko wstać, a mała poszła spać przed obiadkiem, więc pewnie dłużej niż 1h nie pośpi. Może jednak posiedzę z wami i ponadrabiam zaległości:-D

Umi to oby wszystko poszlo po Twojej mysli!
Eliza cos widze ze Miki ciagle taki marudzacy...
Koniczynka zostan! co bedziesz spala :-p

moje dziecko nienawidzi spacerow, po 10 minutach dostalam zadyszki, brzuch mi caly stwardnial i ledwo sie moglam ruszyc :/
teraz leze i czekam az klucie minie

Umi trzymam za Was kciuki :*

Lolkak 2h spała? to chyba jej rekord? :-D

A my byliśmy u teściowej przebraliśmy ziemniaki na sadzenie i na dniach będziemy sadzić już się nie mogę młodych doczekać.

A i najśmieszniejsze kocur szwagierki okazał się kotką i do tego w zaawansowanej ciąży :-D:-D nie długo będą małe kotki :-)

reklama
Do góry