reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza U nas na szczęście marudzenie ustało i apetyt wrócił, chociaż 2 kolejne ząbki już są na wylocie. Teraz czekam z niecierpliwością, kiedy się ustali nowy rytm dnia.
Trzymam kciuki, żeby Miki też szybciutko uporał się z bolesnym ząbkowaniem.

Jestem z nadrabianiem na 5036 stronie ;-) :-D Czytam dalej :-)

reklama
zupka hania z danielem sami sie zajmuja soba. a do tego teraz sa u mnie dzieciaki brata, czyli mam w domu 6 dzieci :-D ale tamte to juz duze najstarszy ma komunie za miesiac a potem moja chrzesnica ma 7 lat, i chrzesniak M ma 6 lat. :-)

edit.konniczynka u nas nie ma problemu z jedzeniem raczej, je wsio ładnie. ;-) takze wspolczuje, u nas jest samo marudzenie....

Ostatnia edycja:
Hej
U nas pogoda w kratę, raz słonko, raz chmurki:)
Do południa szalałyśmy z Małą na ogrodzie a zaraz będzie 1.5h jak śpi.

Umi dzielny Kacperek:) Tobie i Kacperkowi dużo zdrówka;* I trzymam kciuki za dobre wyniki:)
Liza współczuję.. Wiem co to za udręki z ząbkowaniem, ale mam nadzieję, że Mikołajowi szybko wyjdą te zębulki i będzie wesołym chłopcem:)
Lana powodzenia z tym facetem;)
Lolkak przerąbane widzę miałaś. Biednaś;** Podziwiam, że jeszcze nie wykorkowałaś:D
Kaamaa moja córa od dłuższego już czasu chce stawiac na swoim, złości się strasznie, ale liczę po cichu, że jej się odwidzi skoro nie reagujemy na jej szopki..

Vegas jak nie bedziecie reagować to szybko sie nauczy ze tym nic nie wskura, mój młody nie raz histeryzuje, ale uspokojenie zajmuje mu o wiele mniej czasu niz na samym poczatku:-)
konniczynka podziwiam ja czasem mam problem z 5 stronami:-p
zupka teraz nie lubi to po porodzie bedzie grzeczne na spacerku:-D. Ja mojego w ciazy wychodziłam a za to spacery przez pierwsze 6 miesiecy to koszmar był:-p
kaamaa ja tez chce sadzić ziemniaki:-)
Elizka 6b dzieci? Jak ty dajesz rade?:szok:

Dzień dobry ;-)
Jej jak mnie tu dawno nie było :-(
ojejku :-(
Nie dam rady nadrobić :-(

Moze ktoś mi streści co tam słychać? :-)

witaj Mloda Mamusia. Po prostu pisz, nie sposób Ci wszystkiego streścic jak tak rzadko tu bywasz:) Jak się czujesz?

Vegas a czuje się dobrze jestem na L4 mam anemie ... Chodze na spacery jest dobrze ;-) . A i pomału zaczynam się pakowac do szpitala :-)
Teraz zauważyłam ze jesteś z Pszczyny :-) niedaleko mnie :-) he ;-)

Vegas a czuje się dobrze jestem na L4 mam anemie ... Chodze na spacery jest dobrze ;-) . A i pomału zaczynam się pakowac do szpitala :-)
Teraz zauważyłam ze jesteś z Pszczyny :-) niedaleko mnie :-) he ;-)
zgadza się, całkiem niedaleko:) Mój brat jak był jeszcze młoody;) to tam jeździł na randki do jakiejś Panny:D

reklama
Do góry