reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejo,
U mnie noc maskara także nie nadrabiam na razie sorry. Ledwo na oczy widzę:dry:
Majkę przez całą noc męczył brzuszek. Puszczała bąki,płakała uciszała się tylko na rękach jak do odbicia.

reklama
Helloł

Ewi ja smarowałam od samego początku 2xdziennie specjalistycznym kremem a i tak mam mega rozstępy na brzuchu i udach.
To czy rozstępy się zrobią nie zależy od smarowania, możesz w ogóle nie smarować i ci się ani jeden nie zrobi, to zależy od gęstości skóry i ilości kolagenu w skórze.

U mnie dziś znów pochmurno i zimno :dry:całą noc padał deszcz, miałam nadzieję że J dziś nie pójdzie do pracy, ale jednak szef po niego przyjechał i pojechali.

Wieczorem mieliśmy iść na nocnego grilla do znajomych i teraz nie wiadomo czy wypali :dry: wrrrr.... jakiś doopny humor mam...

Lolkak Współczuję nocki. Ty to dopiero masz przerąbane.

Kama U mnie od wczoraj pogoda do kitu. na na dworze tylko 6 na plusie pokazuje.

Bry

Lolkak witaj w grupiem ja tez mialam kitową noc:dry: Miki sie budził, marudził, jęczał niewiem o co mu chodzilo chyba dalej zeby wychodza.. bosze od poczatku roku mam utrapienie z tymi zebami:-( ehhh

Ja mam aktualne chrome i przewijania brak, zaraz sprawdze na explorerze:dry:

Nie ma to jak ostra ewymiana zdan z rana... :-D z M oczywiscie:-p i se pojecha do mojego brata dorobic, bo wkoncu nie byl w robocie na noc....

Kaamaa u mnie też zimno i pada:dry: a już tak ładnie było echhh

Ja też mam zebrę na brzuchu a smarowałam się,ale nie jakoś specjalnie dużo więc może dlatego ;-):-D

Ewi dzięki :-)

E;

Elizka ja mam Chrome i przewijaki są ;-) To my nocne męczennice :-D

"Nocne męczennice" :-D:-D:-D dobre!

Lolkak,Liza współczuję Wam...

A ja nie poznaję swojego dziecka,od soboty zaczęła się buntować:no: tupie nogami w miejscu, krzyczy, żali się :szok:ostatnio taką awanturę mi w aptece zrobiła że wszyscy ludzie się gapili :dry:

Zaczyna się..... :dry:

reklama
Liza wiem cholercia wiem :dry: staram się udawać że nie widzę, ale moja cierpliwość jest mocno nadszarpnięta za 2 dni mam dostać @....

Lolkak mam nadzieję że to jeszcze nie to i za chwilę jej się na nowo odwidzi...

Na termometrze 10st i nie ma wiatru więc może po drzemce wyjdziemy się trochę przewietrzyć bo oszaleje :-D

Do góry