reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejo,
U mnie noc maskara także nie nadrabiam na razie sorry. Ledwo na oczy widzę:dry:
Majkę przez całą noc męczył brzuszek. Puszczała bąki,płakała uciszała się tylko na rękach jak do odbicia.

reklama
Helloł

Ewi ja smarowałam od samego początku 2xdziennie specjalistycznym kremem a i tak mam mega rozstępy na brzuchu i udach.
To czy rozstępy się zrobią nie zależy od smarowania, możesz w ogóle nie smarować i ci się ani jeden nie zrobi, to zależy od gęstości skóry i ilości kolagenu w skórze.

U mnie dziś znów pochmurno i zimno :dry:całą noc padał deszcz, miałam nadzieję że J dziś nie pójdzie do pracy, ale jednak szef po niego przyjechał i pojechali.

Wieczorem mieliśmy iść na nocnego grilla do znajomych i teraz nie wiadomo czy wypali :dry: wrrrr.... jakiś doopny humor mam...

Lolkak Współczuję nocki. Ty to dopiero masz przerąbane.

Kama U mnie od wczoraj pogoda do kitu. na na dworze tylko 6 na plusie pokazuje.

Bry

Lolkak witaj w grupiem ja tez mialam kitową noc:dry: Miki sie budził, marudził, jęczał niewiem o co mu chodzilo chyba dalej zeby wychodza.. bosze od poczatku roku mam utrapienie z tymi zebami:-( ehhh

Ja mam aktualne chrome i przewijania brak, zaraz sprawdze na explorerze:dry:

Nie ma to jak ostra ewymiana zdan z rana... :-D z M oczywiscie:-p i se pojecha do mojego brata dorobic, bo wkoncu nie byl w robocie na noc....

Kaamaa u mnie też zimno i pada:dry: a już tak ładnie było echhh

Ja też mam zebrę na brzuchu a smarowałam się,ale nie jakoś specjalnie dużo więc może dlatego ;-):-D

Ewi dzięki :-)

E;

Elizka ja mam Chrome i przewijaki są ;-) To my nocne męczennice :-D

"Nocne męczennice" :-D:-D:-D dobre!

Lolkak,Liza współczuję Wam...

A ja nie poznaję swojego dziecka,od soboty zaczęła się buntować:no: tupie nogami w miejscu, krzyczy, żali się :szok:ostatnio taką awanturę mi w aptece zrobiła że wszyscy ludzie się gapili :dry:

Zaczyna się..... :dry:

reklama
Liza wiem cholercia wiem :dry: staram się udawać że nie widzę, ale moja cierpliwość jest mocno nadszarpnięta za 2 dni mam dostać @....

Lolkak mam nadzieję że to jeszcze nie to i za chwilę jej się na nowo odwidzi...

Na termometrze 10st i nie ma wiatru więc może po drzemce wyjdziemy się trochę przewietrzyć bo oszaleje :-D

Do góry