reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi nie mam pojęcia, może w jakiejś hurtowni spożywczej?
Ooo wiem na allegro popatrz tam wszystko jest
Nawet g*wno można kupić
Ooo wiem na allegro popatrz tam wszystko jest
Nawet g*wno można kupić
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
umi mały jest ślicznyVegas ty z tymi 4 kg wymiatasz:/
anetka tez mi sie marzy 60 a nawet 65
Liza Kamcia przeciez tego przesuwania nie ma gdyby było to każdy by widział pewnie puki co bedzie to ograniczenie a jak dopracują ta ramke przesuwaną to zdejmą
Femme administracja ustaliła, bo nie którzy nie znali umiaru, jedna dziewczyna miała 17 suwaczków i to na prawde przeszkadzało, ale mają wejsc przesuwane ramki których jeszcze nie ma i bedzie chyba mozna wiecej wtedy
anetka zazdroszcze bo u nas zimno szaro i buro:/
no właśńie są te suwaki!!
hehe ale widze że już je znalazłaś
no to jak sa suwaki to powinni nie dawac ograniczenia...
bo to miało być to wyjście że kto chce to sobie przesuwa...
a nie ,. nie dość ze suwaki to jeszcze ograniczenie
femme własnie dlatego póki co nie zmieniam suwaczka bo nie zamierzam usuwac pozostałych jakie mam
no i miała laska 17 ale jak nikt na mamach z irlandii jej nie zgłosił ze to przeszkadza to nie wiem co za problem...
zła jestem na te zmiany bo teraz nie moga sobie nic ustawić...!!
aaa i zapomniałam z tego wszystkiego napisać czegoś jeszcze a już nie pamiętam co to miało być!
femme fatal
Mama Ninki :)
VIKAMCIA -aaa bo ty już teraz na nie legalu lecisz bo masz więcej
UMI - dziwne ja tam mam cały czas i to już od dłuższego czasu
UMI - dziwne ja tam mam cały czas i to już od dłuższego czasu
femme fatal
Mama Ninki :)
UMI - dziwne bo mi się wydawało że ja to już dawno widziałam
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej U nas deszczowo cały dzień, więc nawet nigdzie nie wychodziliśmy, dzień w domciu spędzaliśmy na lenistwie i zabawach z córcią Przez tę pogodę wiecznie mi się oczy zamykają Mamy w planach z małżem film obejrzec.
Umi a ja mam Mozillę Fire Fox i widzę bez problemu przewijaczek.
Kacperek jest śliczny, mały Model
Liza gratki ząbka
Lana a a my dziś do 10 spałyśmy hehe, też się wyspałam, że hoho. No ale i tak potem łaziłam senna przez pogodę
Umi a ja mam Mozillę Fire Fox i widzę bez problemu przewijaczek.
Kacperek jest śliczny, mały Model
Liza gratki ząbka
Lana a a my dziś do 10 spałyśmy hehe, też się wyspałam, że hoho. No ale i tak potem łaziłam senna przez pogodę
reklama
GHej, z deka nadrobiłam.
Byuliśmy wczoraj u mojej mamy, ale itak siedzieliśmy u mojej babcii bo mamy nie było.
Dzieciaki się wybawiły, prababcie i wójka wymęczyły. Siedzieliśmy tak jakies 3 godziny i w drodze powrotnej Mareczek zasnął, Justynka tez była bliska spania.
Cor o rozstępów. skóra musiałaby być naprawde elastyczne zeby się nie pojawiły. Trzeba by było kilka razy dziennie ją smarowac zeby uelastycznić, najlepiej jak od samego poczatku się smaruje brzuch.
Kamcia Emma jesl prześliczxna. Super że Vi dobrze reaguje na siostrzyczke.
Lana zNam ten ból, ja co miesiac mam trzy dni bólu i niemakże kalectwa z powodu owulki.
Byuliśmy wczoraj u mojej mamy, ale itak siedzieliśmy u mojej babcii bo mamy nie było.
Dzieciaki się wybawiły, prababcie i wójka wymęczyły. Siedzieliśmy tak jakies 3 godziny i w drodze powrotnej Mareczek zasnął, Justynka tez była bliska spania.
Cor o rozstępów. skóra musiałaby być naprawde elastyczne zeby się nie pojawiły. Trzeba by było kilka razy dziennie ją smarowac zeby uelastycznić, najlepiej jak od samego poczatku się smaruje brzuch.
Kamcia Emma jesl prześliczxna. Super że Vi dobrze reaguje na siostrzyczke.
Lana zNam ten ból, ja co miesiac mam trzy dni bólu i niemakże kalectwa z powodu owulki.