reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a jak chrome i tez nie mam tego przesuwania, wiec o co chodzi? :dry: to juz wogole porazka ze cos jest a tak naprawde nie ma... :no:

hm... a skoro zupka ma mozille to w takim razie ja nie mam albo jakiegoś uaktualnienia albo wtyczki i inne przegladarki podobnie. Kiedys czytałam ze niektóre przegladarki po prostu w jakiejs tam wersji były uboższe o takie przewijanie i inne tego typu rzeczy

Lana tu widze normalnie wiec problem jest gdzie indziej tylko wychodzi na to. No wpadłam na aktualizacje i mi sie własnie sciaga
anetka no ja na operze mam te suwaczki do każdej sygnatury bo na laptopie siedze i mam mniejszą rozdzielczość

Tak zauważyłam co rusz cos komuś nie działa albo działa w jednym miejscu a w drugim nie. Dziwne to

UMI - no właśnie jest przesuwanie przecież nawe ty masz :-p jak by nie było to rozumiem że to źle by wyglądało za dużo miejsca zajmowało ale tak to nie wiem co za problem :-p ... ja w firefoxie mam :-p

femme no ja własnie nie miałam:-p miałam stara wersje fire foxa i nie miałam jak na operze sprawdziłam to sie okazało ze są ale z opery nie korzystam:-p

Zaktualizowałam Firefoxa i wszystko jest tak wiec jak sie komusc cos nie wyswietla to zaktualizujcie powinno pomóc

reklama
Ja bez aktualizacji na mozilli widziałam :-D:-D teraz włączyłam aktuaLizację i dalej są więc ok wszystko.

Umi ale masz przystojniaka w domu :-) KAcper ma super fryzurkę :tak:

U nie też zimno i wiatr :dry: byliśmy chwilę na spacerze po lesie, później Julka chwilę pobawiła się w piaskownicy i uciekliśmy do domu bo zimno :dry:

Więc i u Nas z grilla nici, no nic przesuniemy na wtorek.

Aaaa i zapomniałabym Liza gratulację nowego ząbka :tak:

Do góry