reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a jak chrome i tez nie mam tego przesuwania, wiec o co chodzi? :dry: to juz wogole porazka ze cos jest a tak naprawde nie ma... :no:

hm... a skoro zupka ma mozille to w takim razie ja nie mam albo jakiegoś uaktualnienia albo wtyczki i inne przegladarki podobnie. Kiedys czytałam ze niektóre przegladarki po prostu w jakiejs tam wersji były uboższe o takie przewijanie i inne tego typu rzeczy

Lana tu widze normalnie wiec problem jest gdzie indziej tylko wychodzi na to. No wpadłam na aktualizacje i mi sie własnie sciaga
anetka no ja na operze mam te suwaczki do każdej sygnatury bo na laptopie siedze i mam mniejszą rozdzielczość

Tak zauważyłam co rusz cos komuś nie działa albo działa w jednym miejscu a w drugim nie. Dziwne to

UMI - no właśnie jest przesuwanie przecież nawe ty masz :-p jak by nie było to rozumiem że to źle by wyglądało za dużo miejsca zajmowało ale tak to nie wiem co za problem :-p ... ja w firefoxie mam :-p

femme no ja własnie nie miałam:-p miałam stara wersje fire foxa i nie miałam jak na operze sprawdziłam to sie okazało ze są ale z opery nie korzystam:-p

Zaktualizowałam Firefoxa i wszystko jest tak wiec jak sie komusc cos nie wyswietla to zaktualizujcie powinno pomóc

reklama
Ja bez aktualizacji na mozilli widziałam :-D:-D teraz włączyłam aktuaLizację i dalej są więc ok wszystko.

Umi ale masz przystojniaka w domu :-) KAcper ma super fryzurkę :tak:

U nie też zimno i wiatr :dry: byliśmy chwilę na spacerze po lesie, później Julka chwilę pobawiła się w piaskownicy i uciekliśmy do domu bo zimno :dry:

Więc i u Nas z grilla nici, no nic przesuniemy na wtorek.

Aaaa i zapomniałabym Liza gratulację nowego ząbka :tak:

Do góry