reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi super fota, ale przystojniak :tak:

zupka no teraz juz nie marudzi bo ząbek juz na wierzchu :-) zobaczymy co bedzie dalej..

femme no zobaczymy, moze da sie powiekszyc, lub uruchomic te przewijanie... :dry:

reklama
Lana kochana Julka, nieźle dała Ci pospać :tak: Zuza dzisiaj obudziła się o 6 :baffled:

Liza super, że kolejny ząbek się już przebił, jeszcze tylko trochę i po krzyku :-p:-p

umi zwracam na Ciebie uwagę, bo Kacper na tej fotce jest boski :-) ciacho :-p:-p

My niedawno wróciliśmy. Pojechaliśmy rowerami odwieźć Zuzię do teściów, później sami nad jezioro, do lasu i tak jeździliśmy 2 godziny ;-) świetnie się czuje ale nogi to mi chyba odpadną zaraz :-p Później planujemy jeszcze jedną przejażdżkę- po Zuzię :tak: ale to ok. 18 dopiero.

Vegas ty z tymi 4 kg wymiatasz:/
anetka tez mi sie marzy 60 a nawet 65
Liza Kamcia przeciez tego przesuwania nie ma:-p gdyby było to każdy by widział pewnie puki co bedzie to ograniczenie a jak dopracują ta ramke przesuwaną to zdejmą
Femme administracja ustaliła, bo nie którzy nie znali umiaru, jedna dziewczyna miała 17 suwaczków i to na prawde przeszkadzało, ale mają wejsc przesuwane ramki których jeszcze nie ma i bedzie chyba mozna wiecej wtedy
anetka zazdroszcze bo u nas zimno szaro i buro:/

umi jak to nie ma przesuwania? Przecież w każdej większej sygnaturze jest ten paseczek to przesuwania :-p

anetka :szok: ja tego nie widze:-D zobacze na innej przegladarce:-p

edit dobra.... mam powalona przeglądarkę na fireFoxie nie ma tych ramek a na operze są:-D

Ostatnia edycja:
umi swietny jst Kacperek:)

femme witaj:) kope lat:)

laski ja naprawde tyle waze.... a do zdiec to sie ustawiam tak by jak najmniej bylo widac brzucha...a mam tylko 167 cm wiec wysoka nie jestem:)

u mnie nie ma tego paseczka do przesuwania...

reklama
fikusek a jaka masz przegladarke bo ja mam FireFoxa i tez nie mam a na operze jest

anetka :-p dobrze dobrze..:-p a jaką ty masz przegladarke?
lolkak nic nie straciłaś:-p:-)

Do góry