reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi super fota, ale przystojniak :tak:

zupka no teraz juz nie marudzi bo ząbek juz na wierzchu :-) zobaczymy co bedzie dalej..

femme no zobaczymy, moze da sie powiekszyc, lub uruchomic te przewijanie... :dry:

reklama
Lana kochana Julka, nieźle dała Ci pospać :tak: Zuza dzisiaj obudziła się o 6 :baffled:

Liza super, że kolejny ząbek się już przebił, jeszcze tylko trochę i po krzyku :-p:-p

umi zwracam na Ciebie uwagę, bo Kacper na tej fotce jest boski :-) ciacho :-p:-p

My niedawno wróciliśmy. Pojechaliśmy rowerami odwieźć Zuzię do teściów, później sami nad jezioro, do lasu i tak jeździliśmy 2 godziny ;-) świetnie się czuje ale nogi to mi chyba odpadną zaraz :-p Później planujemy jeszcze jedną przejażdżkę- po Zuzię :tak: ale to ok. 18 dopiero.

Vegas ty z tymi 4 kg wymiatasz:/
anetka tez mi sie marzy 60 a nawet 65
Liza Kamcia przeciez tego przesuwania nie ma:-p gdyby było to każdy by widział pewnie puki co bedzie to ograniczenie a jak dopracują ta ramke przesuwaną to zdejmą
Femme administracja ustaliła, bo nie którzy nie znali umiaru, jedna dziewczyna miała 17 suwaczków i to na prawde przeszkadzało, ale mają wejsc przesuwane ramki których jeszcze nie ma i bedzie chyba mozna wiecej wtedy
anetka zazdroszcze bo u nas zimno szaro i buro:/

umi jak to nie ma przesuwania? Przecież w każdej większej sygnaturze jest ten paseczek to przesuwania :-p

anetka :szok: ja tego nie widze:-D zobacze na innej przegladarce:-p

edit dobra.... mam powalona przeglądarkę na fireFoxie nie ma tych ramek a na operze są:-D

Ostatnia edycja:
umi swietny jst Kacperek:)

femme witaj:) kope lat:)

laski ja naprawde tyle waze.... a do zdiec to sie ustawiam tak by jak najmniej bylo widac brzucha...a mam tylko 167 cm wiec wysoka nie jestem:)

u mnie nie ma tego paseczka do przesuwania...

reklama
fikusek a jaka masz przegladarke bo ja mam FireFoxa i tez nie mam a na operze jest

anetka :-p dobrze dobrze..:-p a jaką ty masz przegladarke?
lolkak nic nie straciłaś:-p:-)

Do góry