reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dobrze sie dzis czuje, objadlam sie slodyczami i leze :) pewnie wieczorem znow przytule sie do kibelka, ale poki co jest ok!
a u Ciebie jak Liza ?

fikusek -chyba żartujesz :confused: 94? gdzies Cie kiedys widzialam na zdjeciu, i z tego co pamietam to dalabym Ci max 80 wtedy... ale ty chyba wysoka jestes co?

no własnie liza....:dry: nie mozesz wiecej a jak masz kurde 4 dzieci i ciąza to juz losuj z kogo zrezygnować..
wg mnie skoro zroboli możliwość przesuwania suwaków w oknie to nie powinni już robić ogranicznika na ilość , skoro okno i tak jest u wszystkich tej samej wielkości...
wtedy byłoby najlepiej dla wszystkich !

femme
miło że znów jesteś po czasie..
mała jest grzeczna cały czas śpi..
nawet usypianie Vi nie sprawia mi problemu..
bo ona usypia ok 30-45 min.. i kusze przy niej być..
myslałam ze sie nie rozdwoję
ale wtedy wkładam małą do kołysku w pokoiku dziewczynek no i czekam aż Vi zaśnie , a ta spokojnie śpi lub lezy :-) i jak Vi już śpi to zabieram Emmę i wychodze :-p

a poza tym mam czas na wszystko , sprzątanie , pranie...
super... :-) i jeszcze mogę posiedzieć z Vi na ogrodzie żeby się w domu nie nudziła :-)

aaa fikusek nie wieżę że tyle wazysz!!! nie możliwe :no:

No własnie mialo byc to przewijanie i gdzie jest? hmm

zupka a u mnie oki, wlasnie miki wstal zjadl rosolek i.... odkryłam juz jedynke przebitą! :-) czyli mamy juz 4 ząbki <jupi> ale tez zauwazylam ze na dole zaczelo byc dziąsło przy dwójeczce lewej byc opuchniete prócz tych na górze bo tamte to juz od dawna są takie... :dry: no comments....

DSC02978.jpg

Witam zaraz wam poodpisuje, tylko przetestuje czy mi foty wchodza bo ostatnio mam z tym problem. Nie zwracajcie na mnie uwagi:-p

LIZA, LANA - :-)

ZUPAOGORKOWA - no dobry pomysł dobry na pewno przyciąga uwagę :-) wiadomo już jaką bąbel ma płeć ? :-)

VIKAMCIA - no to super :-) dwie córeczki też bym chciała mieć tyle szczęścia :-D :-p później będą się ze sobą fajnie bawić też super będzie :-) (oby :-D :-p ) co do suwaczków to mogła byś swój zmienić bo wychodzi na to że Emma nadal w brzuszku :-p

UMI - jak tu nie zwracać uwagi na takiego przystojniaka !! :-p :-)

A kto ustalił to ograniczenie dla suwaczków może wystarczy zebrać parę osób i poprosić o powiększenie tego ograniczenia chociaż do 6 bo niektórzy mają liczne rodziny myślę że nie będzie problemu ;-)

reklama
Do góry