reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dobrze sie dzis czuje, objadlam sie slodyczami i leze :) pewnie wieczorem znow przytule sie do kibelka, ale poki co jest ok!
a u Ciebie jak Liza ?

fikusek -chyba żartujesz :confused: 94? gdzies Cie kiedys widzialam na zdjeciu, i z tego co pamietam to dalabym Ci max 80 wtedy... ale ty chyba wysoka jestes co?

no własnie liza....:dry: nie mozesz wiecej a jak masz kurde 4 dzieci i ciąza to juz losuj z kogo zrezygnować..
wg mnie skoro zroboli możliwość przesuwania suwaków w oknie to nie powinni już robić ogranicznika na ilość , skoro okno i tak jest u wszystkich tej samej wielkości...
wtedy byłoby najlepiej dla wszystkich !

femme
miło że znów jesteś po czasie..
mała jest grzeczna cały czas śpi..
nawet usypianie Vi nie sprawia mi problemu..
bo ona usypia ok 30-45 min.. i kusze przy niej być..
myslałam ze sie nie rozdwoję
ale wtedy wkładam małą do kołysku w pokoiku dziewczynek no i czekam aż Vi zaśnie , a ta spokojnie śpi lub lezy :-) i jak Vi już śpi to zabieram Emmę i wychodze :-p

a poza tym mam czas na wszystko , sprzątanie , pranie...
super... :-) i jeszcze mogę posiedzieć z Vi na ogrodzie żeby się w domu nie nudziła :-)

aaa fikusek nie wieżę że tyle wazysz!!! nie możliwe :no:

No własnie mialo byc to przewijanie i gdzie jest? hmm

zupka a u mnie oki, wlasnie miki wstal zjadl rosolek i.... odkryłam juz jedynke przebitą! :-) czyli mamy juz 4 ząbki <jupi> ale tez zauwazylam ze na dole zaczelo byc dziąsło przy dwójeczce lewej byc opuchniete prócz tych na górze bo tamte to juz od dawna są takie... :dry: no comments....

DSC02978.jpg

Witam zaraz wam poodpisuje, tylko przetestuje czy mi foty wchodza bo ostatnio mam z tym problem. Nie zwracajcie na mnie uwagi:-p

LIZA, LANA - :-)

ZUPAOGORKOWA - no dobry pomysł dobry na pewno przyciąga uwagę :-) wiadomo już jaką bąbel ma płeć ? :-)

VIKAMCIA - no to super :-) dwie córeczki też bym chciała mieć tyle szczęścia :-D :-p później będą się ze sobą fajnie bawić też super będzie :-) (oby :-D :-p ) co do suwaczków to mogła byś swój zmienić bo wychodzi na to że Emma nadal w brzuszku :-p

UMI - jak tu nie zwracać uwagi na takiego przystojniaka !! :-p :-)

A kto ustalił to ograniczenie dla suwaczków może wystarczy zebrać parę osób i poprosić o powiększenie tego ograniczenia chociaż do 6 bo niektórzy mają liczne rodziny myślę że nie będzie problemu ;-)

reklama
Do góry