reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dobry :-)

Ja w ciąży przytyłam 10 kg, ginka mówiła ze odliczając wagę Julki, łozyska, wód to całe nic mi w boczki poszło, co z tego że teraz mam dodatkowe 10kg :dry::dry:

Kamcia cieszę się że Vi akceptuje Emmę :-)
A jak mała daje pospać w nocy?

reklama
hej

Kamcia bo niestety nie zmienisz suwaczka poki nie zredukujesz suwaczków do 4ech tylko... :tak: ;-) jest limit wstawiony :dry:

Co do tycia to ja w kazdej ciazy przytylam 10kg. A rozstepy zrobily mi sie tylko w ciazy z Danielem choc smarowalam sie, ale nic dziwnego bo nie mialam z nim brzucha dlugo bo do 6mies a potem jak wystrzelil to.... :no: :dry:

witam sie i ja:)

kamcia super ze Vi tak dobrze reaguje na siostrzyczke:)

co do wagi to co ja bym dala zeby 70 wazyc...

hej

Kamcia bo niestety nie zmienisz suwaczka poki nie zredukujesz suwaczków do 4ech tylko... :tak: ;-) jest limit wstawiony :dry:

Co do tycia to ja w kazdej ciazy przytylam 10kg. A rozstepy zrobily mi sie tylko w ciazy z Danielem choc smarowalam sie, ale nic dziwnego bo nie mialam z nim brzucha dlugo bo do 6mies a potem jak wystrzelil to.... :no: :dry:
:eek: chyba zartyjesz..!! n
nie bo walnę..
to po co opcja że suwaczki można sobie przesunąć w okienku specjalnym??
4 to mogłyby być normalnie na widoku..
a taka opcja myslałam że jest po to żeby móc dodać więcej a innym... nie przeszkadzało...
masakra... :baffled:

więcv chyba suwaczka nie zmienię już wcale....

kamaaaa tak daje pospać budzi się 2 razy w nocy zjada i śpi.. dokładnie jak Viki .. hehe
super mi się spokojne dzieci udały...
najbardziej to mnie wkurza obkurczanie macicy!!
przy 1 ciązy wogole tego nie czułam a teraz napieprza przy każdym karmieniu:baffled:

fikusek to ile Ty wazysz?? bo mi wcale nie wyglądasz na więcej niż 70!!

ja musze się zważyć jak najszybciej bo jestem ciekawa ile ważę.. z Vi jak w ciązy przytyłam 7 kg to jak urodziłam po tygodniu zamiast mieć to 7 mniej to miałam 10 mniej ..
więc byłam na -3 kg :-D hehe

Kamcia to super ze Viki jest taka kochana dla mlodszej siostry. Mala roznica wieku miedzy nimi, wiec powinny sie dobrze "dogadywac".

to nie za duzo przytylyscie laski...
Vegas 50 kg... kiedy to bylo

Kamcia zmien suwaki,przerób troche jak i ja i bedzie git...;] choc nie powiem ja tez sie wkurzylam bo majac 3 dzieci starcza mi suwaków tylko na nie i nic wiecej :dry: :no:

FIKUSEK - to ty się photoshopujesz przy każdym zdjęciu czy masz 2 metry ? w życiu bym Ci tyle nie dała :no: chyba masz jakąś wagę walniętą zainwestuj w nową ;-)

VIKAMCIA - widziałam córeczkę śliczna jest :-) jak tam się sprawuje ? :-) jedynie wyczytałam że Viki dobrze zareagowała pewnie przesłodki widok :-) idealny czas na poród moim zdaniem Emma wybrała no i świetne imię chyba przy następnej córce wykorzystam :-p :-)

ZUPAOGORKOWA - :-D:-D no już bardziej zbzikowanego nicku to chyba nie widziałam :-p

A tak ogólnie to siema :-p

reklama
Do góry