reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Wam
U nas zalatany, acz bardzo udany dzionek. Do 13 sprzątanie, popołudniu wypadzik do babci męża w 3kę a potem do Chrześniaczki wyściskac bo się bardzo za nią stęskniłam. Wieczorem do 21 grill na ogrodzie:) I tak sobie teraz netuję bo małż usnął zaraz jak Mała zasnęła, ciekawe kiedy on się obudzi:p I czy w ogóle jeszcze dziś:D Ale pewnie tak.

Lana śliczna jest Julcia:) Duża:) Mi to zawsze mówią jaka ta moja Martynka malutka. Już mnie to wkurza:D:D
Liza fajny avatar:)
Agateczka piękna dzidzia:) Gratki:)
Umi, ale się uśmiałam z tym regałami:D:D moja córa była grzeczna do ja wiem.. może 14 miesięcy. Teraz to z niej diabeł wcielony, stawiający, a raczej próbujący postawic na swoim i pokazuje swoje nerwy jak jej mamusia:p Niestety:)
Zupkaogórkowa ja przytyłam 4.2kg w ciąży, ale na początku trochę schudłam. Rozstępy przestały rzucac się w oczy przez lato /urodziłam w grudniu 09/ i w lato 2010 już nie były widoczne, zwłaszcza jak opalona byłam. Teraz w ogóle śladu po nich nie ma, ale czasem jak dziwną pozę przybiorę to mam jakby zmarszczone wokół pępka gdzie właśnie te rozstępy były. A mi wyskoczyły dopiero w 8 miesiącu, też wcześniej stosowałam balsam ten co Anetka, ale to pic na wodę, reklama, szkoda kasy.
ViKamcia fajnie, że już jesteś:)

zupka ja w ciąży przytyłam 25 kg :-D to nie ma się dziwić skąd te rozstępy :-p

Vegas wkurzasz mnie tymi swoimi 4,2 kg! Jak Ty to kobieto zrobiłaś? Zazdroszcze!! :-p:-p

zupka ja w ciąży przytyłam 25 kg :-D to nie ma się dziwić skąd te rozstępy :-p

Vegas wkurzasz mnie tymi swoimi 4,2 kg! Jak Ty to kobieto zrobiłaś? Zazdroszcze!! :-p:-p
No wiem, że Cię wkurzam, ale gwarantuję Ci, że jak widac jest to możliwe:D Położna ważąca mnie przed badaniem u ginki śmiała się, że jestem wróbelek:) Cóż:) Ale pocieszę Cię, że długo się stresowałam co jest nie tak, że tak mało przytyłam, więc nerwów mi nie musisz zazdrościc:)

Vegas żartowałam z tym wkurzaniem :-p wkurza mnie to, że Ty sobie przytyłaś 4,2 a ja aż 25 i w dodatku tego nie zrzuciłam po porodzie :dry::dry:

Vegas żartowałam z tym wkurzaniem :-p wkurza mnie to, że Ty sobie przytyłaś 4,2 a ja aż 25 i w dodatku tego nie zrzuciłam po porodzie :dry::dry:
oj nie smutkuj, ja po porodzie ważyłam 45kg a obecnie niemal 50, więc nic tylko się zaorac:p denerwuje mnie moja oponka, za to J powtarza, że jestem sexy i mam się absolutnie nie odchudzac. W ubraniach nie widac tej mojej oponki, ale ja ją widzę jak jestem naga:p Mało, że mam kompleks niższości to jeszcze mój brzuch mnie wnerwia:D

Vegas weź się już lepiej nie odzywaj, bo udusze :-p ile ja bym dała, żeby 50 kg ważyć, ba! ile bym dała żeby 60 ważyć :-p:-p

Anetka- pocieszę Cię też przytyłam 25 kilo w ciąży. No i rozstępów też mam sporo. Już się trochę przyzwyczaiłam,ze tak wyglądam. Schudłam do wagi z przed ciąży i choć nie wyglądam jak kiedyś to nawet siebie akceptuje.

Zupkaogorkowa- Ja w 19 tyg miałam 8 kilo na plus-troszkę szybko przybierałam.

reklama
nie mogę zmienić suwaczka bo mi wyskakuje błąd.. chciałam to zrobić już dziś...:sorry:

Vi reaguje supr.. ciagle małą całuje , chodzi i powitarza Emma Emma ... hehe
chce ją tulić ... bawi się jej paluszkami...
no i woła na rączki a jak mała zapłacze to robi smutną minkę jakby jej się przykro robiło.. i posyła całuski..
ogólnie super.. jak mówię ciii bo mała śpi to jest ciszej :-p

yy coś miałam jeszcze napisać
aha zupaogorkowa ja przytyłam w 1 ciązy 7 kg a w drugiej 8:tak:

Do góry