reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Wam
U nas zalatany, acz bardzo udany dzionek. Do 13 sprzątanie, popołudniu wypadzik do babci męża w 3kę a potem do Chrześniaczki wyściskac bo się bardzo za nią stęskniłam. Wieczorem do 21 grill na ogrodzie I tak sobie teraz netuję bo małż usnął zaraz jak Mała zasnęła, ciekawe kiedy on się obudzi I czy w ogóle jeszcze dziś Ale pewnie tak.
Lana śliczna jest Julcia Duża Mi to zawsze mówią jaka ta moja Martynka malutka. Już mnie to wkurza
Liza fajny avatar
Agateczka piękna dzidzia Gratki
Umi, ale się uśmiałam z tym regałami moja córa była grzeczna do ja wiem.. może 14 miesięcy. Teraz to z niej diabeł wcielony, stawiający, a raczej próbujący postawic na swoim i pokazuje swoje nerwy jak jej mamusia Niestety
Zupkaogórkowa ja przytyłam 4.2kg w ciąży, ale na początku trochę schudłam. Rozstępy przestały rzucac się w oczy przez lato /urodziłam w grudniu 09/ i w lato 2010 już nie były widoczne, zwłaszcza jak opalona byłam. Teraz w ogóle śladu po nich nie ma, ale czasem jak dziwną pozę przybiorę to mam jakby zmarszczone wokół pępka gdzie właśnie te rozstępy były. A mi wyskoczyły dopiero w 8 miesiącu, też wcześniej stosowałam balsam ten co Anetka, ale to pic na wodę, reklama, szkoda kasy.
ViKamcia fajnie, że już jesteś
U nas zalatany, acz bardzo udany dzionek. Do 13 sprzątanie, popołudniu wypadzik do babci męża w 3kę a potem do Chrześniaczki wyściskac bo się bardzo za nią stęskniłam. Wieczorem do 21 grill na ogrodzie I tak sobie teraz netuję bo małż usnął zaraz jak Mała zasnęła, ciekawe kiedy on się obudzi I czy w ogóle jeszcze dziś Ale pewnie tak.
Lana śliczna jest Julcia Duża Mi to zawsze mówią jaka ta moja Martynka malutka. Już mnie to wkurza
Liza fajny avatar
Agateczka piękna dzidzia Gratki
Umi, ale się uśmiałam z tym regałami moja córa była grzeczna do ja wiem.. może 14 miesięcy. Teraz to z niej diabeł wcielony, stawiający, a raczej próbujący postawic na swoim i pokazuje swoje nerwy jak jej mamusia Niestety
Zupkaogórkowa ja przytyłam 4.2kg w ciąży, ale na początku trochę schudłam. Rozstępy przestały rzucac się w oczy przez lato /urodziłam w grudniu 09/ i w lato 2010 już nie były widoczne, zwłaszcza jak opalona byłam. Teraz w ogóle śladu po nich nie ma, ale czasem jak dziwną pozę przybiorę to mam jakby zmarszczone wokół pępka gdzie właśnie te rozstępy były. A mi wyskoczyły dopiero w 8 miesiącu, też wcześniej stosowałam balsam ten co Anetka, ale to pic na wodę, reklama, szkoda kasy.
ViKamcia fajnie, że już jesteś
Vegas
No wiem, że Cię wkurzam, ale gwarantuję Ci, że jak widac jest to możliwe Położna ważąca mnie przed badaniem u ginki śmiała się, że jestem wróbelek Cóż Ale pocieszę Cię, że długo się stresowałam co jest nie tak, że tak mało przytyłam, więc nerwów mi nie musisz zazdrościczupka ja w ciąży przytyłam 25 kg to nie ma się dziwić skąd te rozstępy
Vegas wkurzasz mnie tymi swoimi 4,2 kg! Jak Ty to kobieto zrobiłaś? Zazdroszcze!!
Vegas
oj nie smutkuj, ja po porodzie ważyłam 45kg a obecnie niemal 50, więc nic tylko się zaorac denerwuje mnie moja oponka, za to J powtarza, że jestem sexy i mam się absolutnie nie odchudzac. W ubraniach nie widac tej mojej oponki, ale ja ją widzę jak jestem naga Mało, że mam kompleks niższości to jeszcze mój brzuch mnie wnerwiaVegas żartowałam z tym wkurzaniem wkurza mnie to, że Ty sobie przytyłaś 4,2 a ja aż 25 i w dodatku tego nie zrzuciłam po porodzie
Anetka- pocieszę Cię też przytyłam 25 kilo w ciąży. No i rozstępów też mam sporo. Już się trochę przyzwyczaiłam,ze tak wyglądam. Schudłam do wagi z przed ciąży i choć nie wyglądam jak kiedyś to nawet siebie akceptuje.
Zupkaogorkowa- Ja w 19 tyg miałam 8 kilo na plus-troszkę szybko przybierałam.
Zupkaogorkowa- Ja w 19 tyg miałam 8 kilo na plus-troszkę szybko przybierałam.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nie mogę zmienić suwaczka bo mi wyskakuje błąd.. chciałam to zrobić już dziś...
Vi reaguje supr.. ciagle małą całuje , chodzi i powitarza Emma Emma ... hehe
chce ją tulić ... bawi się jej paluszkami...
no i woła na rączki a jak mała zapłacze to robi smutną minkę jakby jej się przykro robiło.. i posyła całuski..
ogólnie super.. jak mówię ciii bo mała śpi to jest ciszej
yy coś miałam jeszcze napisać
aha zupaogorkowa ja przytyłam w 1 ciązy 7 kg a w drugiej 8
Vi reaguje supr.. ciagle małą całuje , chodzi i powitarza Emma Emma ... hehe
chce ją tulić ... bawi się jej paluszkami...
no i woła na rączki a jak mała zapłacze to robi smutną minkę jakby jej się przykro robiło.. i posyła całuski..
ogólnie super.. jak mówię ciii bo mała śpi to jest ciszej
yy coś miałam jeszcze napisać
aha zupaogorkowa ja przytyłam w 1 ciązy 7 kg a w drugiej 8