reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Elizka ale ja jakos sie boje:sorry: no przeraza mnie myśl ze mogłabym byc w drugiej ciazy:-D. Ale to chyba dla tego ze ja za duzo mysle... od razu chciałabym miec zaplanowane pierwsze 18 lat bez zadnych niespodzianek

agateczka śliczną masz córeczkę a wyglądem się nie przejmuj..jesteś ledwo po porodzie:tak:

liza to długo ci się białew robiły blizzny ... mi się zrobiły białe w pół roku:tak:

a ja właśnie wkapałam i uspiłam Vi.. teraz mała też sobie śpi...
a ja dpoczywam o czekam na męża:-)

Liza coz za talent do usypiania dzieci :-)
Agateczka sliczna masz coreczke :)

laski nie straszcie tak rozstepami... a smarowalyscie czyms brzuchy w ciazy?

zupka ja smarowałam oliwką i przez cała ciąze nie miałam rozstepów na brzuchu:-D a jak wyszłam ze szpitala to sie okazało ze cała jestem nimi poorana
Kamcia dołaczam sie do pytania Callie

reklama
a ja ogolnie przytylam 11 kg...;p malo ale rozstepy sa na udach i to takie ze......:szok: ja pytalam mojej prowadzacej gin to pow ze szkoda kasy bo to i tak nie pomoze;p to dalam sobie spokoj

Do góry