reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Elizka ale ja jakos sie boje:sorry: no przeraza mnie myśl ze mogłabym byc w drugiej ciazy:-D. Ale to chyba dla tego ze ja za duzo mysle... od razu chciałabym miec zaplanowane pierwsze 18 lat bez zadnych niespodzianek

agateczka śliczną masz córeczkę a wyglądem się nie przejmuj..jesteś ledwo po porodzie:tak:

liza to długo ci się białew robiły blizzny ... mi się zrobiły białe w pół roku:tak:

a ja właśnie wkapałam i uspiłam Vi.. teraz mała też sobie śpi...
a ja dpoczywam o czekam na męża:-)

Liza coz za talent do usypiania dzieci :-)
Agateczka sliczna masz coreczke :)

laski nie straszcie tak rozstepami... a smarowalyscie czyms brzuchy w ciazy?

zupka ja smarowałam oliwką i przez cała ciąze nie miałam rozstepów na brzuchu:-D a jak wyszłam ze szpitala to sie okazało ze cała jestem nimi poorana
Kamcia dołaczam sie do pytania Callie

reklama
a ja ogolnie przytylam 11 kg...;p malo ale rozstepy sa na udach i to takie ze......:szok: ja pytalam mojej prowadzacej gin to pow ze szkoda kasy bo to i tak nie pomoze;p to dalam sobie spokoj

Do góry