reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi nie no nie wiem czy miałoby znaczenie ale np inni by cię tak nie postrzegali....

patrycja nie to ze nie lubię tylko mi się tak akurat ta zmiana skojarzyła bo zmieniła nick po tym fakcie...
wiec od razupomyslałam ze to przez to....

reklama
nie niucham , bo na niuchanie to nie mam czau
tylko przy okazji zauwazyłam jak beztyja pozakładała nowe tematy dot zmiany modów i patrzyłam o co chodzi i wpadłam akutrat na tem post tej laski..
a na fb cię nie mam

tylko ja nie wiem czemu ty odbierasz wszytsko jako czepianie się ? spytałam a tiu od razu afera jakby zadac pyanaia nie można było...
nie było mnie więc byłam ciekawa co tam się stało
a u Lizy nawet jeszcze nie zdążyłam zauwazyć że zminieła też bym spytała:-D

na fb rzadko zaglądam i rzadko krzystam...

i znajomych tam nie wyszukuję.. wytarczy mi nk;-)

o mako kiedy ta moja kruszynka wstanie... :-)
spi sobie tylko..

dziewczyny które rodziły w wakacje .. po ilu dniach wyszłyście z dzieckiem na piwerwszy normalny spacer??

umi dla mnie wlasnie bylo mneij roboty przy noworodku niz teraz:-)

Liza ja od razu zauwazylam zmiany u ciebie i bardzo mi sie podobaja:*:*

ja posprztalam,moja mama z alanem na spacerze ale penie niebawem roca:)

Kamcia zazdroszcze tak szybkiego porodu:)
ja urodzilam w zimie i wyszlam po tyg od urodzenia. Moja kumpela w lecie urodzilqa i wyszla jakies 4 dni po porodzie na spacer:)

Ja obywdóch rodziłam w zimie także nie powiem bo niewiem.....
U mnie Kuba po zjedzeniu bułki poszedł spać.... niedługo południe a on jeszcze ani jednej kupki nie zrobil.....ufff troche ta jego dupcia mała odetchnęła :)
Wlaściciel kosi trawe, ale na szczeście mi Kuby nie obudził....
teściowa znów dzwoniła bo chce sebusia na week wziąć.. :confused2: sama niewiem co robic.. :/

Ja obywdóch rodziłam w zimie także nie powiem bo niewiem.....
U mnie Kuba po zjedzeniu bułki poszedł spać.... niedługo południe a on jeszcze ani jednej kupki nie zrobil.....ufff troche ta jego dupcia mała odetchnęła :)
Wlaściciel kosi trawe, ale na szczeście mi Kuby nie obudził....
teściowa znów dzwoniła bo chce sebusia na week wziąć.. :confused2: sama niewiem co robic.. :/
a masz kochana jakis np drzem jagodowy?? ja to alanowi dawalm na biegunke i lepiej jak leki podzialalo.

reklama
ja rodziłam w zimie ale u nas to ciepło było więc wyszłam po chyba 4 dniach właśnie..

a teraz chciałabym już bo gorąco mamy a ja się w domu nudze :zawstydzona/y:

idę chyba obiad zrobić i jakieś ciasto upiekę .... :tak:

fikusek a Ty modem??? chyb a nie byłaś wcześniej..
gdzie moderujesz??:-)

Do góry