reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja rodziłam w zimie ale u nas to ciepło było więc wyszłam po chyba 4 dniach właśnie..

a teraz chciałabym już bo gorąco mamy a ja się w domu nudze :zawstydzona/y:

idę chyba obiad zrobić i jakieś ciasto upiekę .... :tak:

fikusek a Ty modem??? chyb a nie byłaś wcześniej..
gdzie moderujesz??:-)

na samotnych mamach:0 no nie bylam ,od jakis 2 dni jestem

reklama
fikusek:*:*
no i rózwniez gratuluje zostania modem :-)

Kamcia ja na dwor z mikim wyszlam chyba w poniedzialek czyli mial 6dni. tak mi sie wydaje choc niewiem.... jak rodzilam bylo bardzo goraco:dry: a to tez nie za dobrze... musisz wyczuc pogode :tak: musze wejsc na nk i zobacze tego Twojego bąbla :-)

Kamcia ja rodziłam 4 maja to wyszłam po 6 dniach. A u Was ciepło? Myślę, że mogłabyś już wyjść, czemu nie ;-)

My niedawno wróciłyśmy. Pojechałam z Zuzią rowerem nad jezioro, jakieś 3 km w jedną stronę. Pozjeżdżała sobie ze zjeżdżalni, pobujała się na huśtawce, jakieś pół godziny tam posiedziałyśmy i pojechałyśmy z powrotem. Cieszę się, że spodobał się Zuzi fotelik :-)

Lana powaliłaś mnie z tą wiedzą " Nie lubie kiedy ktoś wie więcej niż ja"
laugh.gif

Fikusek miałyśmy widocznie różne dzieci
laugh.gif

Kamcia ja rodziłam w środę wyszłam ze szpitala w sobotę, a w poniedziałek poszłam na spacer a raczej Mój T szedł a ja sie za nimi wlokłam
laugh.gif
poszłabym już w niedziele gdyby mi się non stop w głowie nie kreciło
Liza ooo nastepna po liftingu:-p

mineralna - niedługo termometr Ci sfixuje jak będziesz tak często mierzyć i wtedy dopiero wyskoczy Ci temperatura :-p

ViKamcia - śpieszyło się na świat małej, nie ma co :tak:
porodu to tyko pozazdrościc :-p
no i coz, przeciez Daff sama napisala ze bya "zbyt rozpoznawalna", wiec o co wogole pytasz? :cool2:

umi - ty serialowa mianiaczko :-D

Widze odświeżanie na całego :-D
My juz po obiadku chłopaki śpią a ja bym musiała iśc w końcu przeprosić sie z łazienką i zrobic coś w tym moim dziobem....
R jak wróci z pracy to jedziemy na zakupy bo w lodówce masa światła i jajka :-D:-D:-D
a z chęcią bym sie połozyła i zdrzemnęła.... ehhh zaczynam marudzić hehe

Lana Julka jest udana..... :-D

reklama
Do góry