reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Nadrabiam 6 stron i już Julka 2 kupy zrobiła :szok::-D

Wiec zawiele nie pamiętam co mialam odp :-p

Liza no no następna po liftingu :-) od razu jak zobaczyłam nowy nick spojrzałam na suwaczki z dzieciakami i wiedziałam ktoś Ty :-D:-D

Kamcia następna maszynka do rodzenia nam na forum wyszła :-D

Jak dobrze się czujesz to ja bym dziś wyszła jeśli jest ładna pogoda, ludzie niespełna miesięczne dzieci do centrum handlowego zabierają to taki spacer to pikuś.

A my z Julką właśnie wróciłyśmy z zakupów, przyszykowalam 2,5 kg mięcha na grilla :szok: już się w lodówce marynuje :cool2:

Aaaa i kupiłam Julce w CCC dwie pary bucików za 60zł :-D świetne są.

Dobra uciekamy na podwórko bo słoneczko w końcu wyszło.

Lana nie bardzo bo nie pamiętam hasła do tego z pracy, chyba ze na to prywatne.
Asheara no własnie ja ten tylko serial ogladałam:-p i to nie zawsze... widac co tv robi z człowiekiem:-p
kaamaa np ja młodemu fundowałam takie atrakcje gdy miał miesiac

Lana wyluzuj... na prawde ludzie mają lepsze zajęcia niż węszenie co, dla czego i gdzie... Gdyby dziewczyny chciały węszyć, to by to zrobiły, a nie pytały cie prosto z mostu

L.a.N.a a ja myslę podobnie do umi .. hehe
i myslę że jesteś trochę na swoim punkcie przewrazliwiona..
bo ktoś coś powie a ty już że cię węszą że coś sugerują , ze znów co innego , że się czepiają.. i taka z toba gadka jak ktoś chce coś spytać albo ma inne zdanie niż Ty...

dzieki dziewczyny za odpowiedzi...
u nas jest ciepło , ale nie upalnie.. ani znów nie wieje... tak jakby duszno lekko..
ale myślę że wyjdziemy w poniedziałek na spacerek.. dzisiaj już sobota, jutro D pracuje cały dzien więc będzie idealnie:tak:

Lana właśnie o to chodzi, że jeśli coś pisze to w to wierze... Mnie koło nosa lata dla czego ktoś coś sobie zmienia, jego sprawa, ale np ze zwykłej ludzkiej ciekawości jestem w stanie zadać pytanie, albo skomentować zmianę. Tak jak to było przy Lizce. Nie wyczułam w jej wypowiedzi że ją uraziłam, a jesli tak było to z góry przepraszam nie takie było moje zamierzenie. Ciebie nie pytałam bo przeczytałam twoją rozmowę z Elizką i było to dla mnie wystarczające. Gdyby nie było równiez zadałabym pytanie. Nie dla tego zeby weszyć ale tak jak pisałam ze zwykłej ludzkiej ciekawości. Możesz pisać co ci sie podoba oczywiście, a co lepsze mozesz miec całkiem inne wnioski i przemyslenia niz inni nikt ci tego nie zabroni. Ale błedem jest wmawianie innym ze coś chcą wyweszyć gdy pytają wprost. To tak jak bys napisała ej umi ty pewnie weszysz bo mnie o zmiane nie zapytałaś. Jeszcze raz wrzuć na luz

reklama
Hej
W końcu udało mi się do was skrobnąć niestety jeszcze mnie trochez Wami nie bedzie bo mam popsuty komp i dopiero za pare dni mi go naprawia a bardzo juz za Wami tęsknie.
Nie dam rady Was nadrobić przeczytałąm tylko z 2 ostatnie strony ale widze z e troche sie tu pozmieniało.
Dzis pisze od siostry i musze juz konczyc ale jak tylko bede mogla to sie odezwei przypomnę
Pozdrawiam i mam nadzieje że jeszcze mnie pamiętacie.

Do góry