reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mineralna Dziewczyno co byś zrobiła gdybyś na co dzień miała temperaturę 35,8-35,5 ja i moje dziecko mamy taką jak sie dobrze czujemy.... a gdy chorujemy ( przeziebienie) temperatura mnie spada do 35,1 a małemu do 34,8. Ty nie masz nawet stanu podgorączkowego.... wyluzuj troche

vegas fikusek
co do noworodków ja wole wieksze dzieci takie od roku, zraziłam sie pierwszym rokiem zycia Kacpra i teraz współczuje wszystkim którzy mają mniejsze dzieci bo mi sie wydaje ze musza horror przeżywać:-D. No i z takim maluchem strasznie duzo roboty a z wiekszym juz mniej
Elizka " Kto właczył wiatr":-D No nie moge dosłownie!!!:-p
Kamcia Super że już wyszłaś. Jak radzisz sobie łaczenie opieki dwójeczki maluszków

Edit mój młody właśnie sie posikał. Tak super załozyłam mu pampersa:-p Ogladamy USTA USTA i nie patrzyłam co robie... Potem sprawdzam czemu mały sie przesikał, patrze a ja mu pieluszke ubrałam odwrotną stroną:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Umi :-D:-D:-D codziennie napiszesz coś śmiesznego.
Kamcia Szybko poszło. Jeszcze raz gratulacje. Potem dokładniej opiszesz swój poród na odpowiednim wątku. ;-)

Witam.
Wczoraj @ przyszła. a iczyłam ż ejakos wykozystam ostatnie dni przed , a tu zonk, znów szybciej niż się spodziewałam. nie lubię takich niespodzianek.
Jutro jedziemy na te zakupy, chyba. bo sciekawe czy przy 1 maja rynek w ogóle będzie.

Hej
Kamcia super z ejuz wyszłas;-) Jak sobie radzisz? :-)
Vegas ty to juz mi wywrózyłas nastepne dwoje dzieci czy co ?:-p
EWI witaj w klubie mam z @ :-D Jakos w tym mies wiekszosc ma w podobnym czasie :-D :-D

Noc dała sie przezyc, Mikołajowi od wczoraj smoczka nie daje, jak widac wogole za nim nie teskni... :dry: wiec zobaczymy jak zasnie w poludnie, :tak: heh jakos to za latwo widze ze sie tak szybko oduczy :-D

Eliza Ta, moja to już druga w miesiącu:cool:

dobra, nie ma ruchu to lecę sprzątać. im szybciej ogarne to wszystko tym szybciej będe miała wolne. miłej soboty.

EWI moja własnie tez druga :-D ;-)

No ruchu nie ma , ja mam ograniete, tylko jak Miki zasnie odkurze, siedze do poludnia z Olivią tez wiec mam w domu 4 dzieci :-D :-p

Hej...
Kamcia szybko Ci poszło z tym porodem :D:D zazdroszcze a maleńka przesłodka...
Eliza zmieniłaś nick..... hehe ale ogólnie tu wszystkie powoli coś zmieniacie... ja bym musiała zmienic avatarek na nowszy i zdjęcia dzieci przy sygnaturkach , ale jakos weny nie mam do tego :p:p
Umi Ty to udana jesteś, pampersa na odwrót hahaha zakochana???

Patrycja wstawili limit w sygnaturkach i musialam zmienic, a nick przy okazji ;-)

Kurcze wyszlismy na dwór, poszlam taty pomoglam narwac sałaty i rzodkiewki bo mamie na rynku juz malo zostalo a teraz kwicze z bólu... :-( normalnie tragedia, chodzic nie moge najlepiej jest siedziec mi... :-( ehhhhh musze obiad wstawic jakis... :/ M pojechal do mojego brata bo dzwonil, wiec nawet po nocce sie nie wyspal wogole.... ;]

a no właśnie zapomniałam dodac że mała wazyła 4 kg o miała 57 cm długości

dziewczyny powiem wam że jak wróciłam do domu , to nakarmiłam łaa i zasnęła, wysłałąm D z Vi na zakup a ja się wzięłam za sprxzątanie domu..
ładnie wysprzątałam całą górę i dół...
i później się wykapałam... i uznałam ze w domu o wiele lepiej niż w szpitalu i ciesze się ze wkońcu mnie wypuścili:-D

a jak sobie radzę z 2 dzieci.. narazie mam pierwszy poranek sama...
ta mniejsza śpi a większa się ze mną bawi a ja w między czasie wpadam na bb ..
więc nie jest źle.. zobaczymy jak Emi się obudzi... i jak wtedy będzie zachowywac się Vi..
wczoraj to bawiła się z D więc problemu nie byłoo...

a dokładniej poród opisze później :-p

Daffi no myslałam ze dlatego , że na Gorzowie dzieewczyny stwierdziły ze jesteś zadymiara i któraś tam nie chciała żebys kandydowała na moda Gorzowa no i dlatego zmieniłaś żeby nie kojarzono ze jesteś zasymiarą

reklama
Do góry