reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mineralna Dziewczyno co byś zrobiła gdybyś na co dzień miała temperaturę 35,8-35,5 ja i moje dziecko mamy taką jak sie dobrze czujemy.... a gdy chorujemy ( przeziebienie) temperatura mnie spada do 35,1 a małemu do 34,8. Ty nie masz nawet stanu podgorączkowego.... wyluzuj troche

vegas fikusek
co do noworodków ja wole wieksze dzieci takie od roku, zraziłam sie pierwszym rokiem zycia Kacpra i teraz współczuje wszystkim którzy mają mniejsze dzieci bo mi sie wydaje ze musza horror przeżywać:-D. No i z takim maluchem strasznie duzo roboty a z wiekszym juz mniej
Elizka " Kto właczył wiatr":-D No nie moge dosłownie!!!:-p
Kamcia Super że już wyszłaś. Jak radzisz sobie łaczenie opieki dwójeczki maluszków

Edit mój młody właśnie sie posikał. Tak super załozyłam mu pampersa:-p Ogladamy USTA USTA i nie patrzyłam co robie... Potem sprawdzam czemu mały sie przesikał, patrze a ja mu pieluszke ubrałam odwrotną stroną:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Umi :-D:-D:-D codziennie napiszesz coś śmiesznego.
Kamcia Szybko poszło. Jeszcze raz gratulacje. Potem dokładniej opiszesz swój poród na odpowiednim wątku. ;-)

Witam.
Wczoraj @ przyszła. a iczyłam ż ejakos wykozystam ostatnie dni przed , a tu zonk, znów szybciej niż się spodziewałam. nie lubię takich niespodzianek.
Jutro jedziemy na te zakupy, chyba. bo sciekawe czy przy 1 maja rynek w ogóle będzie.

Hej
Kamcia super z ejuz wyszłas;-) Jak sobie radzisz? :-)
Vegas ty to juz mi wywrózyłas nastepne dwoje dzieci czy co ?:-p
EWI witaj w klubie mam z @ :-D Jakos w tym mies wiekszosc ma w podobnym czasie :-D :-D

Noc dała sie przezyc, Mikołajowi od wczoraj smoczka nie daje, jak widac wogole za nim nie teskni... :dry: wiec zobaczymy jak zasnie w poludnie, :tak: heh jakos to za latwo widze ze sie tak szybko oduczy :-D

Eliza Ta, moja to już druga w miesiącu:cool:

dobra, nie ma ruchu to lecę sprzątać. im szybciej ogarne to wszystko tym szybciej będe miała wolne. miłej soboty.

EWI moja własnie tez druga :-D ;-)

No ruchu nie ma , ja mam ograniete, tylko jak Miki zasnie odkurze, siedze do poludnia z Olivią tez wiec mam w domu 4 dzieci :-D :-p

Hej...
Kamcia szybko Ci poszło z tym porodem :D:D zazdroszcze a maleńka przesłodka...
Eliza zmieniłaś nick..... hehe ale ogólnie tu wszystkie powoli coś zmieniacie... ja bym musiała zmienic avatarek na nowszy i zdjęcia dzieci przy sygnaturkach , ale jakos weny nie mam do tego :p:p
Umi Ty to udana jesteś, pampersa na odwrót hahaha zakochana???

Patrycja wstawili limit w sygnaturkach i musialam zmienic, a nick przy okazji ;-)

Kurcze wyszlismy na dwór, poszlam taty pomoglam narwac sałaty i rzodkiewki bo mamie na rynku juz malo zostalo a teraz kwicze z bólu... :-( normalnie tragedia, chodzic nie moge najlepiej jest siedziec mi... :-( ehhhhh musze obiad wstawic jakis... :/ M pojechal do mojego brata bo dzwonil, wiec nawet po nocce sie nie wyspal wogole.... ;]

a no właśnie zapomniałam dodac że mała wazyła 4 kg o miała 57 cm długości

dziewczyny powiem wam że jak wróciłam do domu , to nakarmiłam łaa i zasnęła, wysłałąm D z Vi na zakup a ja się wzięłam za sprxzątanie domu..
ładnie wysprzątałam całą górę i dół...
i później się wykapałam... i uznałam ze w domu o wiele lepiej niż w szpitalu i ciesze się ze wkońcu mnie wypuścili:-D

a jak sobie radzę z 2 dzieci.. narazie mam pierwszy poranek sama...
ta mniejsza śpi a większa się ze mną bawi a ja w między czasie wpadam na bb ..
więc nie jest źle.. zobaczymy jak Emi się obudzi... i jak wtedy będzie zachowywac się Vi..
wczoraj to bawiła się z D więc problemu nie byłoo...

a dokładniej poród opisze później :-p

Daffi no myslałam ze dlatego , że na Gorzowie dzieewczyny stwierdziły ze jesteś zadymiara i któraś tam nie chciała żebys kandydowała na moda Gorzowa no i dlatego zmieniłaś żeby nie kojarzono ze jesteś zasymiarą

reklama
Do góry