reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Umi My mamy dużo wspólnego. :-) Kacper jest świetny.
Callie Fajnie. To jak będziesz miała czas to napiszesz do mnie i podasz swojego maila. Ja sama bym to zrobiła, ale nawet nie mam czasu żeby posiedzieć dłużej przy kompie.
Patrycja DObrze że z Kubusiem wsio ok.

Mineralna Jestes przewrażliwiona kobieto. jak to spadła, to miałaś więcej? kłucia w podbrzuszu czasami się zdażaja nie u wszystkich ale są. jak się martwisz tym to najprościej ginekologa się zapytać o to.

mineralna ale że która temperatura Twoim zdaniem jest zła? 36,7 czy 36,9 ? bo ja chyba nie rozumiem. Przecież to normalna temperatura :-p po co mierzysz sobie temperature co kilka minut i później niepotrzebnie panikujesz? ;-);-) wyluzuj :-)

zacznę od tego że nie wiem czemu nie doszedł es do pauli z wiadomością ze już urodziłam:baffled:
pisałam od razu po porodzie... i myslałam ze wam napisze.... ehhhh

dzięki za kciukaski :*
no własnie.. w srode zajechałam do szpitala na mój czas o 16 p[óźniej miałam ktg 45 min , przyjęli mnie na salę.. i gdzies o 17.30 na porodową już bo miałam rozwarcie..
no a o 18.38 już urodziłam:-D
nie cale wozysko wyszlo wiec mnie czyscili.. wyszłabym wczoraj ale właśnie przez to musiałam zostać do dziś..
a dzisiaj o 10 rano nas wypisali:tak:

aha urodziłam bez znieczulenia bo nie zdążyli m w tym tempie podać...

nadrobie was juto:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry