reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam się wieczorowo przy piwku:) Tata wygrał wczoraj w totka 255zł i z tej radości piwko mi kupił:p dobry tata:D
Mała wykąpana, pachnąca, najedzona śpi słodko od 10min:) To i tak dobrze bo popołudniu wstała po 16. Musiałam ją obudzic bo spałaby dalej:D
U nas postraszyło deszczem a tylko troszkę pokropiło i przestało:p
Ale zapowiadają deszczowy weekend. Akurat jak jutro mamy grilla. No ale to się zje w domu - bo grilla mamy murowanego, więc w pieczeniu nie zawadzi.

Wiecie aż troszkę pozazdrościłam ViKamci jak ujrzałam wczoraj na majówkach jej Emmę i dziś na nk. Hehe:) No ale i na drugie bobo przyjdzie czas:)

Fikusek fajny avatar:)

Daff przyznaj się to było specjalnie!:-D:-D teraz prawdziwa natura z CIebie wychodzi proszę proszę :-D:-D

A dla mnie noworodki są fajne jak do kogoś przyjdę chwilę ponoszę i wystarczy dla mnie :-p

Ale fakt udała się Kamci córa :tak:

jeszcze któraś zmieni avatar albo nick i już zupełnie nie będę wiedziała z kim piszę :dry: :-D
Kama, jak mogłaś zostawić biedne słowniki na pastwę losu... Nu Nu Nu! :-p

Fikusek no noworodki są przekochane, ale ja Ci powiem, że z perspektywy czasu wolę jak już dziecko ma te rok z hakiem, samo chodzi, zaczyna śmiesznie mówic, jest coraz bardziej samodzielne, słodkie to:) Chodź fochy i złości takiej małej mojej Martynki doprowadzają mnie czasem do szału a kto by pomyślał, że ona to taki nerwus wcielony:D
Pamiętam jak Maja, moja Chrześniaczka, miała parę tygodni, potem kilka miesięcy, leżała tylko i spała, patrzała się, leżała, takie to nudne patrzec cały dzień na leżące dziecko:p:p Teraz to się robi coraz lepsza, ciekawa wszystkiego, do wszystkiego się trzęsie i jak już zacznie biegac to z Martyną będą szalały:)

reklama
Anal:-D hahahaha padłam :-D

Ja juz po piwku, do tego byl fajny film na tvn, i sie skonczyl i poszli ;-)
Miki do tej pory ani razu sie nie obudzil wiec chce to wykorzystac, bo majac "tylko" :-D trójke dzieci raczej sie nie wysypiam dobrze :-D ;-)

Branoc :-)

Do góry