reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zupka ogórkowa faktycznie tylko trójke... :-D
Umi Kacper agent,
A dzis u Starszaków w pokoju bylo okno otwarte, Daniel siedzial na nocniku i nagle zaczol wiatr wiac i zaslonki sie uniosły, ja wchodze akurat do pokoju a Daniel: " Ooo... kto włączył wiatr?" :-D myslałam ze padne :-D :-D :-D :-D
Pati to super ze wsio oki, tylko kurcze ta biegunka nieszczesna...
Witam nową mamusie!;-)

Miki spi, nie moglam znalezc smoczka wiec go polozylam i poszlam szukac, troszke pomajaczyl... zanim znalazłam to on juz smacznie spał... widac jak mu jest on potrzebny do zycia.. :dry: chyba oducze szybko go... Hmmm ;-)

Siostra przyjechala, zaraz maja przyjsc do mnie i mamy sobie po piwku wypic ;-) hehe Takze zajrze pozniej troszke:-p

Zupaogórkowa no mam nadzieje że w końcu minie...
Eliza "kto właczyl wiatr?" hahahaha :-D:-D:-D dzieci to maja gadane no :-D:-D
ja tez chce piwkooooo..... :p:p

L.a.n.a to Daffi :szok::confused::nerd:

Patrycja -co tam sie u Ciebie dzieje z Kubusiem? miał operację? :shocked2:

anetka -a nie zauwazylas? a z jakiej firmy Zuza ostatnie getry dostała? :cool2: chętnie bym się wybrała, tymbardziej że Damian potrzebuje jakiś cieńszych butków bo biega nadal w adasiach daroga [seria turystyczna :dry:] i w sumie majtki musimy kupić ale póki co u mnie wiesz... wieje i piszczy w portfelu :sorry2:

my po mega długim spacerze, nogi wchodzą mi w ... no właśnie tam :cool2:

Asheara tak LANA to Daffi :-D
Tak Kubus miał 15 kwietnia usuwana przepuklina pachwinową...
U mnie jak widać choróbsko nas męczy, a pozatym to w sumie wszystko gra :):)
A jak u Ciebie??

Asheara zauważyłam ;-) jakiś czas temu sama Zuzi kupiłam tam podobne :-p
Jak się spotkamy to przywiozę Damiankowi kilka par majteczek ;-)

edit:
Jaki rozmiar buta nosi Dziadziam? :-p:-p bo mam jakieś sandałki chłopięce ale nie wiem czy nie za małe..

Ostatnia edycja:
patrycja -uuu.... dużo zdrówka dla Kuby.
u mnie coż... skłamałabym gdybym powiedziała, że po staremu ale nie ma się co rozpisywać :sorry:

anetka - yyyyymmm ... 22-23 zalezy jakie butki :tak:
czy ty nas nie rozpieszczasz przypadkiem? :-p

Daff -z tymi brawami to nie przesadzaj.
jeżeli pozwolisz - dlaczego zmieniłaś nick i ava?

Lana ja już widziałam :-p na FB ;-) grzeczna córcia :-p

Asheara łeee a to są sandałki r.20.. ale nie wiem czy Adidas ma normalną rozmiarówkę? Wiem, że jak przymierzałam w tamtym roku Zuzi to były za duże a nosiła 21..
Rozpieszczam? Co Ty. Nawet jakby, to Damianka można ;-) Ciebie nie rozpieszczam :-p

Daff jak to fajnie brzmi "chciałam urodzić się na nowo" od razu przyszło mi do głowy pytanie czy cięzki był poród? :-D:-D:-D
oczywiście too żart nie bierz do głowy ;-)

Umi, Eliza padłam padłam i jeszcze raz padłam :-D:-D wasze dzieciaki potrafią skutecznie człowieka rozweselić.

PAti wy to sie macie jak nie urok to sraczka....:-(
Dużo siły i zdrówka życzę Wam :* przytulam..

Więcej nie pamiętam wybaczcie :-p

Aaaaa rozwaliło mnie to "przecież ty masz tylko 3 dzieci" :-D:-D:-D nie mogę!:-D

Callie nie pomogę niestety moje słowniki zostały na starych śmieciach, uznałam je za zbędny nadbagaż :-p

reklama
Do góry