reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
zupka ogórkowa faktycznie tylko trójke... :-D
Umi Kacper agent,
A dzis u Starszaków w pokoju bylo okno otwarte, Daniel siedzial na nocniku i nagle zaczol wiatr wiac i zaslonki sie uniosły, ja wchodze akurat do pokoju a Daniel: " Ooo... kto włączył wiatr?" :-D myslałam ze padne :-D :-D :-D :-D
Pati to super ze wsio oki, tylko kurcze ta biegunka nieszczesna...
Witam nową mamusie!;-)

Miki spi, nie moglam znalezc smoczka wiec go polozylam i poszlam szukac, troszke pomajaczyl... zanim znalazłam to on juz smacznie spał... widac jak mu jest on potrzebny do zycia.. :dry: chyba oducze szybko go... Hmmm ;-)

Siostra przyjechala, zaraz maja przyjsc do mnie i mamy sobie po piwku wypic ;-) hehe Takze zajrze pozniej troszke:-p

Zupaogórkowa no mam nadzieje że w końcu minie...
Eliza "kto właczyl wiatr?" hahahaha :-D:-D:-D dzieci to maja gadane no :-D:-D
ja tez chce piwkooooo..... :p:p

L.a.n.a to Daffi :szok::confused::nerd:

Patrycja -co tam sie u Ciebie dzieje z Kubusiem? miał operację? :shocked2:

anetka -a nie zauwazylas? a z jakiej firmy Zuza ostatnie getry dostała? :cool2: chętnie bym się wybrała, tymbardziej że Damian potrzebuje jakiś cieńszych butków bo biega nadal w adasiach daroga [seria turystyczna :dry:] i w sumie majtki musimy kupić ale póki co u mnie wiesz... wieje i piszczy w portfelu :sorry2:

my po mega długim spacerze, nogi wchodzą mi w ... no właśnie tam :cool2:

Asheara tak LANA to Daffi :-D
Tak Kubus miał 15 kwietnia usuwana przepuklina pachwinową...
U mnie jak widać choróbsko nas męczy, a pozatym to w sumie wszystko gra :):)
A jak u Ciebie??

Asheara zauważyłam ;-) jakiś czas temu sama Zuzi kupiłam tam podobne :-p
Jak się spotkamy to przywiozę Damiankowi kilka par majteczek ;-)

edit:
Jaki rozmiar buta nosi Dziadziam? :-p:-p bo mam jakieś sandałki chłopięce ale nie wiem czy nie za małe..

Ostatnia edycja:
patrycja -uuu.... dużo zdrówka dla Kuby.
u mnie coż... skłamałabym gdybym powiedziała, że po staremu ale nie ma się co rozpisywać :sorry:

anetka - yyyyymmm ... 22-23 zalezy jakie butki :tak:
czy ty nas nie rozpieszczasz przypadkiem? :-p

Daff -z tymi brawami to nie przesadzaj.
jeżeli pozwolisz - dlaczego zmieniłaś nick i ava?

Lana ja już widziałam :-p na FB ;-) grzeczna córcia :-p

Asheara łeee a to są sandałki r.20.. ale nie wiem czy Adidas ma normalną rozmiarówkę? Wiem, że jak przymierzałam w tamtym roku Zuzi to były za duże a nosiła 21..
Rozpieszczam? Co Ty. Nawet jakby, to Damianka można ;-) Ciebie nie rozpieszczam :-p

Daff jak to fajnie brzmi "chciałam urodzić się na nowo" od razu przyszło mi do głowy pytanie czy cięzki był poród? :-D:-D:-D
oczywiście too żart nie bierz do głowy ;-)

Umi, Eliza padłam padłam i jeszcze raz padłam :-D:-D wasze dzieciaki potrafią skutecznie człowieka rozweselić.

PAti wy to sie macie jak nie urok to sraczka....:-(
Dużo siły i zdrówka życzę Wam :* przytulam..

Więcej nie pamiętam wybaczcie :-p

Aaaaa rozwaliło mnie to "przecież ty masz tylko 3 dzieci" :-D:-D:-D nie mogę!:-D

Callie nie pomogę niestety moje słowniki zostały na starych śmieciach, uznałam je za zbędny nadbagaż :-p

reklama
Do góry