reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Callie -miło mi :-) no i wogole witam się, bo my się nie znamy jeszcze ;-)

umi -no jakoś nadal nie... podejrzewam, że to zmieniony nick, ale póki co nie mam pomysłu. jakaś podpowiedź? :confused:

reklama
Vegas a co tak by bylo.. :-D bo nikt tu nie ma tyle dzieci i wogole po imionach byscie poznały :-p
Asheara mysl,myśli, mysl... ;-)

Ja lubie Mettalice :-D a ogolnie słucham różnej ;-)
LaNa super niespodzianka! ;-)

umi a no tak się składa, że słuchamy :tak: Przemek zresztą też ;-)
O kurcze aż tak Cię zalało? Współczuję.. ja czekam na okres:dry: brzuch i kręgoslup już mnie boli więc lada dzień będzie.

Nieeee Buka nie będzie do Ciebie pasować :-p weź sobie włóczykija :cool2::-p

Asheara ja lubię Metallice, nie widać po moim suwaczku ślubnym? :cool2:;-)
Mówisz, że tak lubisz Pepco? To musimy się kiedyś razem wybrać, bo ja uwielbiam tam kupować ;-)

Lana no to pewnie niezłą niespodziankę Ci zrobił ;-) zadowolona?

kama też lubię Dżem, Lady Pank i Perfekt ;-)

My właśnie wróciłyśmy. Zrobiłyśmy sobie przejażdżkę rowerową :tak: Zuzia zachwycona fotelikiem! :tak::-)

Anetka super ze mala jest zachwycona:-)
Mnie tez zalewa własnie, pierwszy moj okres od poł roku :-D ale brzuch nie boli mnie nic a nic, tylko tam w dole... :dry: dziwnie tak jakos, ale wazne ze brzuch nie :tak:

To ja bede Migotka :-p

U mnie grzmiało ale przeszlo bokiem... ;]

My na podwórku bylim, sie wychodzilim.
ścioągam właśnnie now odcinki pingqwinów z madagaskaru. uwielbiam tych przygłupów.
na rowerze się wypociłam.
S pojechał po samochód, mam nadizeje że naprawiony bo inaczej nici z niedizelnego wyjazdu na zakupy.
Umi niezły avatarek.
Patisia Oj tak łysinka wymiata. w ojca poszedł, a takie ciacho z niego było. ja obejżałam tylko kawałek z ciekawości i pierwsze cio mi się rzuciło w oczy to właśnie ta łysina. mój S ma podobną:-D ale tak jest, mądrzy ludzie szybko łysieją.

widze sporo wmoich wsopółfanek Within Tempatation. super. ja uwielbiam "What have you done" i "The swan song". przy piosenkach tego zespołu pisałam całe opowiadanie.
w ogóle kto ma czas poczytać moje wypociny i poprawić wszelkie błędy? Szukam pomocy.

Umi Współczuję tak obfitej @.
Lana ale by było gdybyus miała w mieszkaniu gacha jakiegoś :-D:-D:-D
EizaTy będzies zmigotka po porody migiem przechodzą :-D:-D:-D

Asheara końcowa literka w starym nicku ro było "i" pierwszej litery nie podam bo wszystko jasne by było:-p
Kaamaa dżem i perfekt tez lubie:-p
anetka:-D ale włóczykij to takie ciepłe kluchy:-D:-p nie lubiłam go myslisz ze jestem do niego podobna?;-p
Ewi tak właśnie czekałam kiedy sie ujawnisz z tym ze słuchamy podobnej muzyki :-p

Ewi no właśnie nie było cie i mi tego brakowało:-p
anetka dzieki:-p musze sobie sprawić taki kapelusik, bo fryzury mamy podobne:-D

reklama
Lana to mialas super neispodzianke:-D

Ashera strzelaj:-D

umi super avatar:p

ja jakos dzis nie do zycia...nastawilam frytki na poprawe samopoczucia:-D

Do góry