reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Callie -miło mi :-) no i wogole witam się, bo my się nie znamy jeszcze ;-)

umi -no jakoś nadal nie... podejrzewam, że to zmieniony nick, ale póki co nie mam pomysłu. jakaś podpowiedź? :confused:

reklama
Vegas a co tak by bylo.. :-D bo nikt tu nie ma tyle dzieci i wogole po imionach byscie poznały :-p
Asheara mysl,myśli, mysl... ;-)

Ja lubie Mettalice :-D a ogolnie słucham różnej ;-)
LaNa super niespodzianka! ;-)

umi a no tak się składa, że słuchamy :tak: Przemek zresztą też ;-)
O kurcze aż tak Cię zalało? Współczuję.. ja czekam na okres:dry: brzuch i kręgoslup już mnie boli więc lada dzień będzie.

Nieeee Buka nie będzie do Ciebie pasować :-p weź sobie włóczykija :cool2::-p

Asheara ja lubię Metallice, nie widać po moim suwaczku ślubnym? :cool2:;-)
Mówisz, że tak lubisz Pepco? To musimy się kiedyś razem wybrać, bo ja uwielbiam tam kupować ;-)

Lana no to pewnie niezłą niespodziankę Ci zrobił ;-) zadowolona?

kama też lubię Dżem, Lady Pank i Perfekt ;-)

My właśnie wróciłyśmy. Zrobiłyśmy sobie przejażdżkę rowerową :tak: Zuzia zachwycona fotelikiem! :tak::-)

Anetka super ze mala jest zachwycona:-)
Mnie tez zalewa własnie, pierwszy moj okres od poł roku :-D ale brzuch nie boli mnie nic a nic, tylko tam w dole... :dry: dziwnie tak jakos, ale wazne ze brzuch nie :tak:

To ja bede Migotka :-p

U mnie grzmiało ale przeszlo bokiem... ;]

My na podwórku bylim, sie wychodzilim.
ścioągam właśnnie now odcinki pingqwinów z madagaskaru. uwielbiam tych przygłupów.
na rowerze się wypociłam.
S pojechał po samochód, mam nadizeje że naprawiony bo inaczej nici z niedizelnego wyjazdu na zakupy.
Umi niezły avatarek.
Patisia Oj tak łysinka wymiata. w ojca poszedł, a takie ciacho z niego było. ja obejżałam tylko kawałek z ciekawości i pierwsze cio mi się rzuciło w oczy to właśnie ta łysina. mój S ma podobną:-D ale tak jest, mądrzy ludzie szybko łysieją.

widze sporo wmoich wsopółfanek Within Tempatation. super. ja uwielbiam "What have you done" i "The swan song". przy piosenkach tego zespołu pisałam całe opowiadanie.
w ogóle kto ma czas poczytać moje wypociny i poprawić wszelkie błędy? Szukam pomocy.

Umi Współczuję tak obfitej @.
Lana ale by było gdybyus miała w mieszkaniu gacha jakiegoś :-D:-D:-D
EizaTy będzies zmigotka po porody migiem przechodzą :-D:-D:-D

Asheara końcowa literka w starym nicku ro było "i" pierwszej litery nie podam bo wszystko jasne by było:-p
Kaamaa dżem i perfekt tez lubie:-p
anetka:-D ale włóczykij to takie ciepłe kluchy:-D:-p nie lubiłam go myslisz ze jestem do niego podobna?;-p
Ewi tak właśnie czekałam kiedy sie ujawnisz z tym ze słuchamy podobnej muzyki :-p

Ewi no właśnie nie było cie i mi tego brakowało:-p
anetka dzieki:-p musze sobie sprawić taki kapelusik, bo fryzury mamy podobne:-D

reklama
Lana to mialas super neispodzianke:-D

Ashera strzelaj:-D

umi super avatar:p

ja jakos dzis nie do zycia...nastawilam frytki na poprawe samopoczucia:-D

Do góry