oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
hej baby ostatnio nie mam za bardzo czasu pisać bo dzieciaki dom a do tego praca domownicza ,zawsze to pare groszy wpadnie!!!!teraz mała jest na weekend u mojej mamy,daniel dziś na rano w pracy a reszta domu pojechała na wczasy do przyszłej soboty!!!!jej nawet nie wiecie jak jest bosko samemu w domu!!!dzieciarnie nie ma tzn daniela bratowej z dziecmi bo ona rozeszła się z daniela bratem ale tu mieszka ,noi samych teściów !!!ech jak to fajnie ,sprzątasz sobie i na drugi dzień masz tak samo czysto anie zlew pełen garów itd.Ogólnie u mnie oki,dzieciaki zdrowe ,bąbel już zaczyna siadac ,a z danielem super po tych wakacjach nam się układa,no to chyba zasługa wspólnych kąpieli pod prysznicem....chyba na nowo się w sobie zakochaliśmy!!!SNOOPY nie wiem co mam ci napisać ...napewno nie jest ci teraz łatwo ale najważniejsze że ci i małej dobrze bez J, trzymaj się kochana i wklej swojej księzniczki fotke!!!ANGEL KIEDY KOCHANA KOBIETO SIĘ ROZDWOISZ ?????ja tu już z niecierpliwością czekam na kolejne baby!!!!a wogóle jak się czujesz??acha dwa dni temu mojej koleżanki z klasy mama urodziłam w wieku 43 lat córeczkje,była to wpadka no ale mała jest śliczna ,urodziłą się po terminie 4 dni i wazy 2900 i 53 cm !!!moja koleżanka to tak była zła na matke a teraz jak mała jest na świecie to mówi że to oczko w jej głowie!!!KORNELKA super żę mały tak rośnie i ze przybywa na wadze zobaczysz wszystko bedzie oki i zapomnisz o tym jaki synek był malusi ,wiem coś o tym bo sama jestem mamą wcześniczki!!!!ASIOWO,MIŚA jak tam dziewczynki się spisują ????dają wam w nocy trochę pospać????BASIA ,POLNA dajecie dzieciaczkom już wszystko do jedzenia tak jak wy jecie???a wogóle to jak się dziewczyny miewają????moja artystka ostatnio stwierdziła ze i ona bedzie w leżaku młodego leżała i potrafi tam siedzieć godzinami!!!!EWI mamm nadzieje ze z serduszkiem sie unormuje ,i ze mąż coraz wiecej bedzie ci pomagała!!!!ja przeszłam dosłownie piekło w domu ale wywalczyłam w końcu to że mi pomaga ,zrozumiał w końcu ja to jest tak samej siedzieć w domu i wszystko robić i dzieci chowć...twój napweno też zrozumie!!!FEMMKA jak tam z lubym ci się układa????a brzunio urusł???wklejaj fote cholero niedobra
bo mnie ciekawość zrzera !!!!a KOSZMARNICA ja ci dupe zleje bo fota jeszcze nie wklejona!!!!ech teraz ci się zaczeło....aż mi ciebie tu brak na forum ,bo zawsze było cie pełno ,buzia :*
Ostatnia edycja: