reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana - no :-D w końcu :-p a i witaj witaj, właściwie to po raz pierwszy... wybacz, ale Cie nie kojarzę jakoś :confused:

vegas -wiem,własnie dlatego wspomniałam o PEPCO :-p ale nie żebym chciała Cię wkurzyć...
naprawdę, można tam tanio dostać ładne ubranka i dobrej jakości :tak:
żałuj! :-D

reklama
Eliza zapomniałam napisac wcześniej, że się uśmiałam, że nie zmieniasz nicku i avatara bo Ciebie by po ilości dzieci poznali haha:D
Asheara przynajmniej reklamę Pepco robisz, powinni Ci za to płacic:D

Jak tu muzycznie się zrobiło :-D:-D

JA lubię dobry polski stary rock, dżem, perfekt, czerwone gitary, lady pank itp.
nie pogardzę też dobrą techniawką no i jak na podlasiankę przystało disco polo :-D

U mnie w mieście są dwa sklepy PEPCO i szczerze to mi nie podpasowały za bardzo ciuchy "sa nie wymiarowe" np. bluzeczki wszystko dobrze tylko rękawy trzeba pod łokcie podwijać bo takie długie :dry: wszytkie które dostałam musiałam przerabiać bez sensu, tak samo dresy spodnie dawno za małe a bluza wisi :sorry2:

Vegas ja mam 5 par legginsów ale nie oddam żadej uwielbiam Julkę w getrach :-)

A masz H&M u siebie? tam jest spory wybór ja 2 pary w tym sklepie dla Julki kupiłam, jedna za 10zł drugie za 15 więc tak strasznie drogo nie wyszło a jakość mają super.

A u mnie zaczyna grzmieć :dry::szok:

reklama
hmm Kaamaa nie wiem czy mamy taki sklep, na razie patrzę na ciuchach bo jak czaaasem mają to są boskie, a jak nie znajdę to będę patrzec na targu czy na rynku w sklepach dziecięcych bo ja też lubię Małą w getrach. Ma troje i czadowo w nich wygląda, ale wolałabym bardziej z wzrorkami bo jedne ma jasnoróżowe, drugie ciemnoróżowe i trzecie błękitne z myszką. Na allegro sporo chcą za jedne getry;/ dodac przesyłkę, bez sensu.

Do góry