reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana - no :-D w końcu :-p a i witaj witaj, właściwie to po raz pierwszy... wybacz, ale Cie nie kojarzę jakoś :confused:

vegas -wiem,własnie dlatego wspomniałam o PEPCO :-p ale nie żebym chciała Cię wkurzyć...
naprawdę, można tam tanio dostać ładne ubranka i dobrej jakości :tak:
żałuj! :-D

reklama
Eliza zapomniałam napisac wcześniej, że się uśmiałam, że nie zmieniasz nicku i avatara bo Ciebie by po ilości dzieci poznali haha:D
Asheara przynajmniej reklamę Pepco robisz, powinni Ci za to płacic:D

Jak tu muzycznie się zrobiło :-D:-D

JA lubię dobry polski stary rock, dżem, perfekt, czerwone gitary, lady pank itp.
nie pogardzę też dobrą techniawką no i jak na podlasiankę przystało disco polo :-D

U mnie w mieście są dwa sklepy PEPCO i szczerze to mi nie podpasowały za bardzo ciuchy "sa nie wymiarowe" np. bluzeczki wszystko dobrze tylko rękawy trzeba pod łokcie podwijać bo takie długie :dry: wszytkie które dostałam musiałam przerabiać bez sensu, tak samo dresy spodnie dawno za małe a bluza wisi :sorry2:

Vegas ja mam 5 par legginsów ale nie oddam żadej uwielbiam Julkę w getrach :-)

A masz H&M u siebie? tam jest spory wybór ja 2 pary w tym sklepie dla Julki kupiłam, jedna za 10zł drugie za 15 więc tak strasznie drogo nie wyszło a jakość mają super.

A u mnie zaczyna grzmieć :dry::szok:

reklama
hmm Kaamaa nie wiem czy mamy taki sklep, na razie patrzę na ciuchach bo jak czaaasem mają to są boskie, a jak nie znajdę to będę patrzec na targu czy na rynku w sklepach dziecięcych bo ja też lubię Małą w getrach. Ma troje i czadowo w nich wygląda, ale wolałabym bardziej z wzrorkami bo jedne ma jasnoróżowe, drugie ciemnoróżowe i trzecie błękitne z myszką. Na allegro sporo chcą za jedne getry;/ dodac przesyłkę, bez sensu.

Do góry