reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi oj współczuję.. Ja miałam takie mocne okresy od 6 klasy wzwyż do liceum włącznie. To taki był czas co strasznie mocno przechodziłam miesiączkowanie. Potem zelżyło a po porodzie to już w ogóle raj bo mogę bez problemu miec dużą wkładkę założoną na parę godzin. Tamponów używałam na co dzień jak był @, ale stwierdziłam, że po co przy takich małych okresach i wkładkę noszę, co się ma wylac niech się wyleje i kuniec:)

Mi avatar Twój nie przeszkadza:D

reklama
vegas następna bedzie mała MI:-p No ja tak przed porodem miałam i po ale te 2 ostatnie to jakies mega dziwne są bo nie boli mnie brzuch tak jak zawsze ale jest o wiele bardziej obfity ble
Callie to w doku co by mi mamuśka nie wykorkowała bo ona mocnych brzmień nie lubi a domyslam sie, że własnie to taki zespół:-p

Mała Mi to by do mnie świetnie pasowała - mała i wredna:D:D

kto ma do sprzedania legginsy dla córci rozmiar 80?:) na allegro mają drogie a ja szukam na ciuchach i nic. Chyba będę musiała na miasto pomaszerowac jak nic superowego nie znajdę:)

vegas ja lubiłam Bukę:-D
Ashara:szok: a tyle razy trąbiłam, ze ja Bullet for my Valentine lubię:-p i Within temptation

umi -widocznie Cię nie słuchałam :-D within temptation to już jest coś, ale za Bullet for .. nie zbyt przepadam :-p

vegas -w pepco są ładne po 9zł :-)

dobra, to kto lubi Pearl Jam? Alice in Chains?
albo chociaż Metallice?
Anybody???? :-D

reklama
Do góry