reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi oj współczuję.. Ja miałam takie mocne okresy od 6 klasy wzwyż do liceum włącznie. To taki był czas co strasznie mocno przechodziłam miesiączkowanie. Potem zelżyło a po porodzie to już w ogóle raj bo mogę bez problemu miec dużą wkładkę założoną na parę godzin. Tamponów używałam na co dzień jak był @, ale stwierdziłam, że po co przy takich małych okresach i wkładkę noszę, co się ma wylac niech się wyleje i kuniec:)

Mi avatar Twój nie przeszkadza:D

reklama
vegas następna bedzie mała MI:-p No ja tak przed porodem miałam i po ale te 2 ostatnie to jakies mega dziwne są bo nie boli mnie brzuch tak jak zawsze ale jest o wiele bardziej obfity ble
Callie to w doku co by mi mamuśka nie wykorkowała bo ona mocnych brzmień nie lubi a domyslam sie, że własnie to taki zespół:-p

Mała Mi to by do mnie świetnie pasowała - mała i wredna:D:D

kto ma do sprzedania legginsy dla córci rozmiar 80?:) na allegro mają drogie a ja szukam na ciuchach i nic. Chyba będę musiała na miasto pomaszerowac jak nic superowego nie znajdę:)

vegas ja lubiłam Bukę:-D
Ashara:szok: a tyle razy trąbiłam, ze ja Bullet for my Valentine lubię:-p i Within temptation

umi -widocznie Cię nie słuchałam :-D within temptation to już jest coś, ale za Bullet for .. nie zbyt przepadam :-p

vegas -w pepco są ładne po 9zł :-)

dobra, to kto lubi Pearl Jam? Alice in Chains?
albo chociaż Metallice?
Anybody???? :-D

reklama
Do góry