reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lubie też Bullet For My Valentine

ach, tears don't fall... ale dawno tego nie słuchałam :-D na dźwięk solówek gitarowych dostaję orgazmu uszu :-D

Agoosia, ładną sukienkę miałaś, pasowała Ci, ja miałam raczej skromną, na małym kole, ale w sumie nie przepadam za przepychem :-)

ja chyba już przez każdy rodzaj muzyki przeszłam :-D hip hop, punk rock, rnb, rock, metal... a teraz to to co mi w ucho wpadnie :-)

edit:
co nie zmienia faktu, że mdleję, jak słyszę dobre granie gitarowe :-D mój mąż kiedyś grał na gitarze i na basie, szkoda, że przestał...

Callie "All this things I hate"- moja uluniona
Lana "Jillian" i "What have you done" najlepsze:-p w ogóle mieli sporo hitów przynajmniej w moim Lo ich piosenki były bardzo popularne
agoosiaa spokojnie kilka chwil z nami i cie wyszkolimy:-p

Hej:) Witam w upalny dzień. Do 13 siedzieliśmy w trójkę na ogrodzie, potem J pojechał do pracy a Mycha od godziny śpi:)

Callie mój J chodził na lekcję gry na gitarze i potrafi też trochę piosenek zagrac. Najbardziej mi się podoba jak gra ''kochaj mnie''.
Agoosia piękna suknia:)
Umi jaki avatar:p Mi się nie podoba:D:D Ja chcę Smurfa!!:p
Anetka, ale masz nawyk:p Ja daję do prania jak jest brudne a tak to jak ma czyste gacie to chodzi w nich 2 dni:)
Eliza ja prasowac lubię jak mam czas a dziś mam full prasowania od Małej ubranek a czasu brak bo jak nie zabawy z córą to net:D:D
Ano obie mamy od wczoraj @, ale ja mam taki jak zawsze po porodzie - słaby:) znośny:) współczuję Twojej powodzi.

callie a ja nie znam tego musze poszukać co to jest:-p
Vegas:-p przyzwyczaisz sie chyba ze bedzie wam przeszkadzać to zmienię:-p
anetka widze ze my to podobnych rzeczy słuchamy

A mnie właśnie zalało:wściekła/y: nie wiem co sie dzieje w ogóle:/ juz drugi okres mam taki ze leje mi sie po nogach dosłownie mimo iz mam tampona i podpaske i zeby było śmieszniej latam do wc co godzinę. Dupa z tego. Dobrze ze mam ciemne leginsy to tak nie widac plamy ale musiałam mamę wysłac do ciucha na dół bo mi sie spódnica poplamiła:/

reklama
Do góry