reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka no właśnie o to mi chodziło że nie ważne czy w piachu czy na 15 minut nałożone to i tak do prania:-p
Ciuchów ma full więc i tak pranie robię jej raz na tydzień.

Umi u mnie nie da się podłączyć "stacjonarnego" gazu, tylko butla.

Ja też mysłałam zeby nick zmienić nawet już wiem jaki tylko jakoś nie mogę się przybrać :-p

reklama
hej wszystkim!
Eliza ja tez nienawidze prasowania, cale szczescie nie dorobilam sie jeszcze zelazka :)

mi Melisa nie pomaga :( znow sie nie wyspalam i czuje sie beznadziejnie

Elizka ja na miesiac płace około 20 zł miesiecznie ale dla tego ze ja gotuje raz na 2-3 dni bo mi sie przy garach nie chce co dzien stać
kaamaa a na jaki zmienisz?

Mi butla starcza na ok. 2-3 miesiące.

Umi myślałam na "Lillyen"

A co do prasowania to ja prasuje tylko koszulę, albo jakiś ciuch który się gniecie, a tak po wyjęciu z pralki mocno strzącham, wieszam na sznurku na podwórku i nie trzeba prasować :tak:

Hej
noc koszmar, Kuba sie często budził a jak juz mogłam rano troche pospać to R mnie obudził i d*pa ze spania,....

Lana gdzie Twój Clark?? :-D:-D:-D:-)
Mój nick mi sie tam podoba i nie bede zmieniać...
Eliza podrzuc do mnie pranie ja Ci wyprasuje :):) lubie to robic :):)

No my niedługo na kontrol jedziemy do chirurga... Seba jest strasznie słaby Kuba robi co chwile kupe ....piekny dzień mi sie szykuje nie ma co

Ewii musze sobie kupic melisę, duuuuużooo melisy:-D

Kaama to ty nic nie gotujesz? :-D olaboga, mojej sasiadce butla starcza ledwo na miesiac a czasami na 3tyg :-D :-D

Na dworze pieknie! Dzieci smigaja w krótkim rekawku i spodenkach (Hania skukieneczce bez rajstop tylko skarpetki) a ja nie mam sily.... czuje sie jak idz po wino i nie wracaj.. :dry: leci ze mnie jak z prosiaka... :no:

reklama
Do góry