reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Callie masz rację, że to kwestia ułożenia bo ta grzywa jest dobrze ścięta na ukos, w sensie prosto a nie jak po pijanemu:)

A ja sobie popijam piwko, J gra, @ dostałam to nici z czegoś więcej. Jutro czeka mnie sterta prasowania ubranek Martynki. Dziennie ubranka lecą do prania bo tak mi się Perełka brudzi, że codziennie wsjo do wymiany łącznie z bodziakiem spod spodu:) Dobrze, że ma dużo ubranek, ale to nie zmienia faktu, że raz w tyg pranie trza robic dla Niej:D

Witam się ja jak zwykle późno heh ;)
Święta okropne nie lubię Wielkanocy normalnie zajączek jest tylko dla dzieci heh
mam wyniki badań i wyszło zapalenie spojówek ,czeka mnie okulista ;/
do tego uczulenie na słońce ,nie mogę się opalać tylko zastanawiam się czemu wcześniej nie byłam uczulona na słońce a teraz jestem ;/
do tego na dużą ilość drzew które mają kwiaty i na mlecze tragedia leki biorę ale czuję się jak lekomanka ,wyszło też czemu chudnę mam anemie sierpowatą i bakterie w żołądku jeśli się nie wezmę za to to lekarz powiedział,że czeka mnie długi pobyt w szpitalu :-(
najgorsze jest to ,że nie dzwonie do mamy,żeby jej nie martwić i mój ma zakaz mówienia o tym komukolwiek bo zaraz moja mama się dowie i będzie afera ;/
WITAM NOWE MAMUSIE ;) fajnie,że takie 17letnie mamy piszą oby było nas więcej ;)))))
pozdrawiam z UK jutro Wiliam i Kate mają ślub więc od rana biegnę z aparatem na zamek robić fotki z przygotowywań do tego święta ;)

Hejo z rana.
Ja dziś znów wyspana, o dzieki ci melisko że jesteś.:-D:-D:-D

Lana A Ty w ogóle i sygnaturkę zmieniłaś. ciężko ise przyzwyczaić no ale trzeba będzie.
Eve Zdrówka. czekamy na fotki.

Cześć :)
Nareszcie Marcin dziś wraca, o 22 powinien już być. Już widzę rano szaleństwo Kacperka, on go ciągle szuka i udaje że do niego dzwoni. Boże nie wiem jak wytrwam do wieczora... :) Ostatnie godziny zawsze najgorsze. W Weekend majowy wybieram się do Lwówka,w odwiedziny do babci, przyjaciółki i na cmentarz koniecznie bo dawno nie byłam:zawstydzona/y: Kacper pobudka o 7, siłą kołdrę ze mnie zdjął i wołał am, jakiś wygłodzony po nocy :)
Eve Życzę zdrówka :*

Vegas a ja mam jakiś taki głupi nawyk, że wszystkie Zuzi ciuchy wrzucam do prania jak ściągam z niej, nawet jak w ogóle ich nie ubrudziła. Chyba zostało mi to z czasu jak była malutka.. Teraz to w sumie głupie, że np dzinsy założy raz a ja już je piore.. :sorry2:

eve kurcze, współczuję tego uczulenia. Ja nigdy na nic nie byłam uczulona, więc w sumie nie wiem jak to jest, ale mogę się domyślać jak nie fajnie mieć uczulenie na słońce..

EWI to melisa aż tak na Mareczka działa czy na kogo? :-p

My niedawno wstałyśmy, obiadu nie muszę robić, bo mam już zrobioną zupę :-) Brat mnie wkurzył, bo dopiero przed chwilą wstał i nie poszedł do szkoły :dry:

Moja Zuzka chyba wkracza w bunt dwulatka :dry::crazy:

Bry

Vegas to my od wczoraj obie @ mamy :-D :-p
EWI dobrze ze Mareczek jest spokojny ;-)
Lana no normalnie Ty to nie Ty... :-D heheh, ja jakbym zygnaturke nawet zmienila to by mnie poznali po ilosci dzieci... :dry: :-D

Ja po sniadanku juz, czekam na wode az sie zagute ale chyba mi sie gaz skonczyl bo jakies 10min juz sie gotuje:-Dide sprawdzic :-D :-D

edit. no gaz sie skonczyl :-D obudze M kolo poludnia to mi pojedzie wymieni butle heh :dry: :-) bo obiadu nie mam jak zrobic teraz...

Ostatnia edycja:
Anetka Ja też tak mam i piorę rzeczy, które Kacper miał tylko raz na sobie i jakoś nie mogę się oduczyć:-)
Ewi Może ja bym na noc dała malemu taką melisę, jak ją przygotowujesz?
Eliza A nie dowożą u was do domu butli?

reklama
EWI to może i ja spróbuję dać mojej marudzie :-p a to jest herbatka czy syrop?

agusia trochę głupie to, nie? :-p ja co drugi dzień muszę pranie robić, tyle tych rzeczy się zbiera :dry: bo w sumie po co czyste ciuszki wrzucać do prania :-p

Do góry