reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asheara a no zmieniłam musze co jakis czas bo mi sie nudzą:-p

L.a.N.a Kazała mi napisać, że biedna ma konto zablokowane:-p:-):-D i nie może sie do nas odzywać.:-p ( Była niegrzeczna i adinistracja ją ddo konta postawiła:-D) a tak na serióśa jakies problemy techniczne

reklama
ja oglądałam, z ciekawości i chciałam to widzieć, a że rzadko oglądam tv to do mnie całe to przesycenie nie dotarło, a sukienka bardzo mi się podobała,biorąc pod uwagę ich etykietę i warunki jakie musiała spełnić sukienka to śliczna była:tak:

ale dla mnie super była łysinka pana młodego :-D :-D :-D

Dziewczyny mi się ciągle wydaje, że jakiś nowe mamuśki na forum mamy :-p teraz patrzę kto to, a tu umi :-p

Z ciekawości spojrzałam na tą sukienkę Kate, ładna :tak::-)

Eliza Ja ostatnio za butlę zapłaciłam 59 zł. Byłam w szoku.
Anetka No prasuję, ale to tylko dlatego, że pralkę mam do d... i rzeczy wyciągam jak psu z gardła:wściekła/y: Jak tylko dostaniemy mieszkanie to kupuję pralkę.
lolkak Lepiej już chyba dać homogenizowany niż taki z "owocami" :)
Patisia Mnie to też jakoś nie kręci, ale nie mogłam chociaż na chwilę nie zerknąć na sukienkę. Mi sie nie podoba, ale jak wiadomo Kate musiała jakieś wymogi spełnić. Ja w mojej sukni ślubnej zakochałam się od pierwszego wejrzenia i byłam bardzo bardzo szczęśliwa, że udało mi się ją kupić. Była spełnieniem moich marzeń:-)
Patrycja Dasz radę :*

DSC00042.jpguyfgkkt.jpg

Oczywiście wiem, że nie każdemu musiała się podobać, ale ja aż miałam motylki w brzuchu jak ją zobaczyłam:-D

Ojej to juz po ślubie? Cóż w necie zbacze jak wygladała Kate ;-)

Kaamaa nie ona ma piekarnik na prad tak jak i ja ;-)
Agosia super kiecka ;-) :tak:

Obiad zjedlismy, i chwila odpoczynku, Miki na dworze spal prawie 3h :-D
Ale goraco, serio... :tak: a tu podobno idzie ochlodzenie... :dry: :no:

reklama
Eliza Dzięki :) W sumie jak obejrzałam w necie zdjęcia to jej twarz, uśmiech itd prezentowała się zjawiskowo :)
Justyna a co się stało, że nie mogłaś wejść?

Do góry