reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
patisia ale co która ogląda?
podejrzewam ze chodzi o slub Williama
fikusek1988
Mama Alanka:)
fikusek a to już jest? Nawet nie wiedziałam ale ja mam ich już serdecznie dość więc nie oglądam :-)
to tak jak ja samymi reklamami i zapowiedziami obrzydl mi ten slub z reszta tez nie lubie sie na nich patrzec:-)
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Eliza codziennie gotuję dwa obiady jeden Julce i jeden dla Nas ;-) czajnik też mam na gaz więc wodę na kawę też na gazie.
A koleżanka nie ma piekarnika na gaz?
Ja mam elektryczny.
I trzeba jeszcze wiedziec gdzie i jaki gaz sie kupuję, mam swojego dostawce i mam pewność że nie jest np. "używana".
Np. u mnie w miasteczku jest gość ktorego żonka swego czasu codziennie do gotowania obiadu brała inną butlę z "klatki" męzulek tylko nową opaskę na gwint zgrzewał i sru do sprzedaży
Eeee brzydka sukienka, góra łądna skromna ale ta bombka w pasie strasznie ją poszerza i wygląda jakby w ciązy była
A koleżanka nie ma piekarnika na gaz?
Ja mam elektryczny.
I trzeba jeszcze wiedziec gdzie i jaki gaz sie kupuję, mam swojego dostawce i mam pewność że nie jest np. "używana".
Np. u mnie w miasteczku jest gość ktorego żonka swego czasu codziennie do gotowania obiadu brała inną butlę z "klatki" męzulek tylko nową opaskę na gwint zgrzewał i sru do sprzedaży
Eeee brzydka sukienka, góra łądna skromna ale ta bombka w pasie strasznie ją poszerza i wygląda jakby w ciązy była
lolkak
Październikowa Mama Mai
Kaamaa ja tej bombki nie zauważyłam Mi się podobała właśnie ze względu na to,że nie była nie wiadomo jak wybujała;-)
Asheara
I can't get no sleep.
ja nie siedzę na bb bo w pracy jestem
:-d :-d :-d
reklama
Asheara
I can't get no sleep.
umi -
osz ty babeczka, zmieniłaś ava
osz ty babeczka, zmieniłaś ava