reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana co za zmiany:-) czasem trzeba... tez sie kiedys zastanawiałam nad liftingiem nicka, ale nic mi sie nie podoba:-D
Ewi ja tez sie wyspałam!!:-D ale nie dałam małemu ssyropu z elissy wiec nie wie czeu to zawdzięczam:-p
anetka wykorzystaj go niech sprząta chatę:-D

reklama
umi no jaaasne :-p położył się z Zuzią i sobie "gadają" :-p

Ja też chce zmienić Nick, bo mój mi się nie podoba :-p ale nie mam pomysłu :dry::dry:

AGA Ja kupuje taka w torebkach od herbapolu co normalnie się zaparza. Mareczek cały kubek potrafi wypić. Kiedyś działała na niego i teraz działa. Lepiej niż niejeden czopek.

Dobry :-)

Anetka ja też mam tak samo, rozbieram ją i wszystko siup to pojemnika na pranie.

Ale teraz jak siedzi cały dzień w piaskownicy sypie na siebie piachem to wszystko jest brudne bez wyjątku.

ELiza nie wkurza Cię to że nigdy nie wiesz kiedy akurat gaz się skończy? mnie to strasznie denerwuje a najczęściej to się zdarza w najmniej odpowiednim momencie.

kama no jak w piachu się bawi to wiadomo, że trzeba wyprać :-p moja np jedzie do teściów w dzinsach, tam ją przebierają i później wraca też w tych dzinsach, to nie ma mozliwości, żeby się pobrudziły, bo do nich to 5 minut drogi samochodem :-p a i tak to piore :-p

Lana ja też tak kiedyś mówiłam, że Zuza przechodzi bunt dwulatka, ale uwierz, że teraz jest ciągle tylko gorzej. Nie wiem jak ja z nią wytrzymuje czasami :dry::dry:

Agusia to Ty prasujesz jeszcze Kacperka ciuchy? :-p ja tylko prasuje jak gdzieś wychodzimy to wtedy wyprasuje bluzke i spodnie, ale żeby tak wszystkie od razu to nieeee :-p nie chciałoby mi się nawet :-p

Lana no własnie jedyne co i przychodzi do głowy to anka ale tyle na BB anek ze az mi sie znudziły te nicki a jednak umi wybrałam po przeczytaniu pewnej książki jakos tak mi zapadło w pamięci:-p ale zraziłam sie ostatnio jak wpisałam w gogle umi i wyskoczyła manga:/ nie cierpię mangi

kaamaa elizka a taka butla to taniej wychodzi niz normalnie podłączony gaz?

Jak ja nienawidze prasowania.... :-D

Kaama wkurza mnie to bo od 2tyg myslalam ze sie skonczy a on do dzis byl :dry: ehhhh ale co zrobic, teraz zeby od ojców gaz rprzeciagnac to sie nie oplaca, lepiej miec z butli ;]

Ja tez bym nicka zmienila bo wszedzie taki sam prawie mam, ale tez niewiem na jaki.... ;]

edit.umi to zalezy mi sie wydaje ze chyba taniej jest ale niewiele. teraz butla kosztuje chyba cos kolo 47zl. mi starcza na 1,5mies lub 2. zalezy. a jak gadałam z mama o tym ile placa za gaz co 2 mies to wychodzi podobna kwota... ;]

reklama
Ewi też bym przepoiła Majkę ta melisą :-D

Daff,Agoosia,callie dzięki. Spróbuję jej dać trochę jogurtu naturalnego,bo nie chce mi się zasuwać do sklepu po te dla niemowlaków ;-) Może nic jej nie będzie. Z resztą i tak dam jej to jutro,więc może jednak mnie najdzie na spacer po specjalne jogo;-) A co do zwykłych owocowych to fakt owoców w nich baardzo mało ;-) Z reszta ja nie lubię tych z dużymi kawałkami ;-);-D

Do góry