reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

L.a.N.a nick ładny, ale Daffi to nasza Daffi i kropa.! Hmm poza tym moderator i zmieniac nick? To chyba dobrze, że byłaś rozpoznawalna? Chyba, że Cię ktoś tu czytał bo i avatar inny..

My szalałyśmy na ogrodzie prawie całe popołudnie i sporą częśc wieczoru, na kolacje były pyszne nuggetsy w ostrym sosie i Misia teraz chyba śpi, bynajmniej jak ją odłożyłam 10min temy do łóżeczka tak teraz jest cicho sza:)

Ostatnia edycja:
reklama
lolkak ja zawsze składaka pożyczałam od dziadka :) bo jak miałam tylko jakiś lepszy rower, to mi starszy brat psuł:-)

Kacper ostatnio ma jakieś problemy z zasypianiem, normalnie o tej godz zawsze już spał, a dziś znów marudzi. Ziewa i ziewa, ale uparciuch się nie położy, uśpić też w żaden sposób się nie daje, więc siedzi w łóżeczku i marudzi aż zaśnie. Włączyłam mu rybkę minimini, może ona sobie z nim poradzi.

L.a.N.a. jasne, że można:) ale nie rzucasz się już tak w oczy jak dawna Daffi co aż mnie dziwi, że nie chcesz byc rzucana w oczy:) Jako srogi moderator:D

lolkak ja sobie przypominam że w tym czasie co Twoja córeczka dawałam kacprowi już jogurciki takie dla dzieci, a naturalny jogurt chyba lepszy. Możesz spróbować troszkę i zobaczyć czy nic się nie dzieje.

Vegas, trochę śmiesznie ta grzywka na zdjęciu wyszła, ale to pewnie tylko kwestia jej ułożenia, natomiast przód masz bardzo fajnie wystopniowany ;-)
LaNa, ja też myślałam, że jesteś jakąś nową mamą, która ni z gruchy ni z pietruchy wparowała na wątek :-D ;-) kobieta potrzebuje zmian - nawet takich ;-)
gratulacje dla ViKamci, Emma jest cudna!
Patrycja, jak Kubuś? i przychylam się do propozycji Vegas odnośnie kolorowych plomb dla Sebusia - może mu się spodobają ;-)
edit.
Lolkak, to zależy czy Maja nie ma problemów z brzuszkiem, jeśli się pojawiają to ja bym się jeszcze z jogurtem wstrzymała, chyba że taki specjalny z Nestle albo Bobovity, ale jeśli jej brzuszek toleruje wszystko to spróbuj z jogurtem naturalnym (tylko proszę - żadne owocowe, bo te "owoce" to zwykła marmolada, która nawet owoców nie widziała...)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kacper dopiero usnął. Mam nadzieję, że wreszcie mu się to unormuje, bo tak czy siak wstaje o 6-7, długa tak chyba nie da rady,bo zawsze sobie lubił pospać ( po mamusi ) :) chyba, że ma zamiar zostać nocnym markiem:-D
W ogóle to miał dzisiaj dużo czułości i latał za mną z wywalonym jęzorkiem, żeby mnie całować i tak mi zassał raz wargę, że mi spuchła. Jak to bolało:szok::-D Mam nadzieję, że do jutra zejdzie, bo jak M to zobaczy, to na pewno uwierzy, że to Kacper:-D;-)

reklama
Witam wszystkich :D
Co do jedzenia, moja Myszka ma 3 miesiące, leci jej 4 miesiąc i już od jakiś 4 tygodni je po troszku słoiczków z owocami. Przeszły jej kolki, zaparcia i bez pomocy czopków robi kupkę :) Ale to zależy od dziecka. Ja, jak miałam 3 miesiące jadłam bigos i kopytka ];->

Do góry