reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej. Ja się przytrułam i od 13 na samej wodzie jestem. jakos zaczynam źle się czuć.
byliśmy przez 4 godzinki na dworze, ale nie zdzierżylam i perzyszłam do domu. a tu zaraz na kibelek.
Daffi Słodko Julka śpi.
Zupaogórkowa Słyszałaś o tym tyciu, ale każda kobieta jest inna. kto wie może nawet się schudnie. :-)
Daffi Kama A może wasi ojcowie to jeden i ten sam człowiek? musicie być jakoś spokrewnione skoro wasze dzieci sa tak odobne do siebie. :-D
Oj... mam nadzieje że szybko Ci przejdzie, tak jak dziewczyny pisały spróbuj smecte wziąć :tak:
nawet nie wiedzialam...:dry:
ale mnie brzuchol boli :/

A z czego Cie brzuch boli??
No Daffi zaszalałaś hehehe z czego ten nick?? To jakieś inicjały??:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D ale ja nic nie sugeruje :-D:-D:-p:-p

ech narazie tylko brzuch boli, zjadłam trochę jagód. akurat smecty nie mam w domu. al emoze już przechodzi. tylko zastanawiam sie co tkaiego ja jadłam jak na białkowej diecie jadę. jedynie co pieczone mięso z udka kurczaka bez skórki. dzieci i S jakoś się trzymają to moze nie to.

Daffi A czemu zmieniłas nick?

Wiecie co, niewiem ale jak teraz jeszcze Daffi zmienila nick to ja mam wrazenie ze pisze z inna osoba... :dry: ostatnio zmienila swoj sposób pisania jakos, innaczej pisze niz wczesniej... :confused:

zupka no dzidzius musi sie rozpychac powoli ;-)

Miki spi.... ;-)

Eliza nie wiem ciagle cos ci przeszkadza w mojej osobie.
pisalam juz raz jest sporo spraw nieroziwazanych i nie mam ochoty na forum.. wchodze czytam co akurat moje oczy ujrza i tyle. nie rozpieszczam sie nad forum ostatnio bo nie mam ochoty ani weny. do tego zaczelam robic do konca spis forumowych dzieciaczkow. mam do zrobienia 6 lat. wiec jestem wymeczona.

edit

chyba jetses troszke przewrazliwiona :tak:

Teraz nie ma gadania to na pewno Daffi ;-):-)

Ewi jagody też powinny pomóc, zdrówka...

Eliza ja też mam takie samo odczucie, no ale nic niech dziewczyna sobie poukłada wszystko w głowie i w życiu i wtedy na pewno wróci do Nas na nowo...

A dla mnie to forum czyli Wy to jak najlepsi przyjaciele, zawsze można się wyżalić a takie banalne hasło jak "będzie dobrze" od kilku osób na prawdę dodaje otuchy :-)

O kurcze L.a.N.a wchodzę i myślę co to za nowa mamuśka, a tu Daffi, no proszę ;-) Lana.. jak ta laska z Twojego FB? :-p:-p

Zuzia padła mi przy bajkach już o 19, mam nadzieję, że nie obudzi mi się wcześnie :sorry2:
W końcu fotelik mam przymocowany do mojego rowera, to jutro przejadę się z Zuzią, zobaczymy czy się jej spodoba :-)

L.a.N.a nie tylko ja mam takie odczucia, wiec nic nie jest z moja wrazliwoscia i jak mozesz pisac ze mi cos przeszkadza w Tobie :wściekła/y: jakby tak bylo to poprostu bym Cie olała czy cos a ja sie martwie... ale oki... :-(

Poukładaj sobie wsio i wróc do nas taka jak kiedys... ;-)

Zjadłam se kolacje, Hania sie jeszcze w koncu bawi... Chlopoki juz spia... kurcze Miki juz spi u nas w łózku... :szok: tragedia, niewiem jak go oduczyc.... :-(

reklama
LaNa hmm... tez fajne ale jednak Daffi to Daffi;-)
przede mna dzis ostatnia nocka wkurzaja mnie juz tam troche...brrr.....:wściekła/y:
Moj krzykacz cos chrypki dostal,tak sie kloci ostatnio Babel niedobry ze szok:-D
a LenA cudasna ta Twoja Julencja jak smisznie spiocha :)

Do góry