Z
zupkaogorkowa
Gość
nawet nie wiedzialam...
ale mnie brzuchol boli :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj... mam nadzieje że szybko Ci przejdzie, tak jak dziewczyny pisały spróbuj smecte wziąćhej. Ja się przytrułam i od 13 na samej wodzie jestem. jakos zaczynam źle się czuć.
byliśmy przez 4 godzinki na dworze, ale nie zdzierżylam i perzyszłam do domu. a tu zaraz na kibelek.
Daffi Słodko Julka śpi.
Zupaogórkowa Słyszałaś o tym tyciu, ale każda kobieta jest inna. kto wie może nawet się schudnie. :-)
Daffi Kama A może wasi ojcowie to jeden i ten sam człowiek? musicie być jakoś spokrewnione skoro wasze dzieci sa tak odobne do siebie.
nawet nie wiedzialam...
Eliza nie wiem ciagle cos ci przeszkadza w mojej osobie.
pisalam juz raz jest sporo spraw nieroziwazanych i nie mam ochoty na forum.. wchodze czytam co akurat moje oczy ujrza i tyle. nie rozpieszczam sie nad forum ostatnio bo nie mam ochoty ani weny. do tego zaczelam robic do konca spis forumowych dzieciaczkow. mam do zrobienia 6 lat. wiec jestem wymeczona.
edit
chyba jetses troszke przewrazliwiona