reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kaama Julka śliczna i fajna piaskownica:-)
Widzę, że Julka dziś w krótkim rękawie, a u mnie tymczasem świeci słoneczko, ale jest tylko 12stopni i chłodny wiatr:-(
Eliza Dobre wieści, cieszę się:tak:

A ja się zastanawiam, co na roczek Emilce kupić?

reklama
Ale cisza tutaj:-)

Vegas nie ma co zazdroscic... na poczatku Miki nie chcial butli doic wogóle przez to ze byl na cycu... takze ja mialam inne problemy a ty juz moglas wychodzic gdzie chcesz bo nie bylas uwiazana przy dziecku ;-)

Kaama mała jest słodka i fakt podobna do Julki Daffi :-D

M przyjechal od mojego brata,umył sie , zjadł, dał mi kase na chleb i pojechal na 18 do roboty... :dry:
Ja czuje sie jak wypluta bo dostałam znów @... wpierw byla 2ego kwietnia 3 dni a teraz znów... no zobaczymy moze sie ureguluje ...... jeszcze z miesiac karmienia i potem do gina i po tabsy...:tak:

hej. Ja się przytrułam i od 13 na samej wodzie jestem. jakos zaczynam źle się czuć.
byliśmy przez 4 godzinki na dworze, ale nie zdzierżylam i perzyszłam do domu. a tu zaraz na kibelek.
Daffi Słodko Julka śpi.
Zupaogórkowa Słyszałaś o tym tyciu, ale każda kobieta jest inna. kto wie może nawet się schudnie. :-)
Daffi Kama A może wasi ojcowie to jeden i ten sam człowiek? musicie być jakoś spokrewnione skoro wasze dzieci sa tak odobne do siebie. :-D

Cześć dziewczyny :)
Dzisiaj leniwy dzień nawet na kompa nie chciało mi się wchodzić. Ja Kacperka już puszczam na dwór w krótkim rękawku, ale to gorący chłopak, bodziaków już nie zakładam od jakiegoś czasu.
Kamcia Gratulacje!!!
Eliza Kacperek zawsze przed snem zdejmuje skarpetki :) chciałabym tak długo karmić jak Ty, może tym razem mi się uda, bo poprzednio tylko jakoś trzy miesiące.
Umi Jak mój Kacper jakoś sobie radzi na doroślejszym rowerku, to i Twój da radę:tak: a po co zaraz kupować drugi, ten będzie dłużej służył, bo przecież boczne kółka są do odkręcenia. My mu kupiliśmy w Zielonej Górze w Auchan i kosztował ok 200 zł. Na razie jeździ na "kiju" :) tzn, że z tyłu ma kij i Marcin go przez to prowadzi, a Kacperek kieruje. Początki były kiepskie, ale najpierw nauczył się kierować, a teraz zaczyna pedałować.
Justyna Jula nie do pobicia, jak zawsze :)
Ewi Może smecta pomoże?

Ostatnia edycja:
Widze że rewia mody dziecięcej nam wyszła:-D
Fikusek współczuje... ja miałam kiedyss uczulenie na trawe... całe nogi zawsze miałam w bąblach
KasiaF a jaką czapeczke ubierasz Kacprowi jak jest zimniej? taka na uszy czy zwykła z daszkiem?

Weźcie mi coś doradźcie... co ja mam kupić Kacprowi na 2 urodziny?

Ja mu taką niezawiązywaną ale na uszka zakładam jak chłodniej... Jak gorąco i mocne slońce to albo bandanke albo z daszkiem... Ale jak jest tak jak dzisiaj (termomoet miejski pokazał 31st a zachmurzone było) to wogóle bez czapki biega bo słńca brak, lekki wiaterek... Ja i M należymy do tych co wolą nie przegrzewac... Wiesz, przegrzanie gorsze od wychłodzenia i tego się trzymamy... Zahartowany jest już...

Na 2ur nawet nie pamiętam co Kacprowi kupiliśmy... Ale chyba samochód sterowany... Którego niestety szybko zepsół... Myślę że hulajnoga będzie dobra, bo Kacper wczoraj pierwszy raz taką zwykłą doroślejszą dorwał i z lekkim problemem ale dawał sobie rade :-) wyglądał śmiesznie :tak::-D

reklama
Do góry