reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi fajna ta hulajnoga, tylko ona nadaje się na chodnik albo na płaską powierzchnię.

Na moją wiochę się nie nadaję :dry:pełno wertepów i dziur.

A to Julka w piaskownicy

wczoraj:

SDC11458-wcz.jpg

i dziś:

SDC11464-dz.jpg

reklama
Kaamaa słodka masz córeczkę:-) skóra zdarta z Julki Daffi:-pśąśżńęśą podobne oze wy jakas rodzina albo coś?
U mnie tez wertepy ale dzieciaki sobie radzą:-D sporo ich na hulajnogach pomyka

kama a podobał Ci się ten taki drewniany czy normalny? :-p ja na allegro normalny widziałam za 120 z przesyłką :tak:
np coś takiego: PIĘKNE ROWERKI BIEGOWE - AŻ 4 KOLORY - REWELACJA ! (1565585516) - Aukcje internetowe Allegro
Julka przepiękna!!

Zazdroszczę Wam tej piaskownicy na podwórku! Jakbym miała podwórko to Zuza chyba cały dzień siedziałaby na dworze :-p

umi na takiej hulajnodze Kacper na pewno by sobie poradził Hulajnoga trójkołowa dziecięca SPOKEY 4 kolory (1564193351) - Aukcje internetowe Allegro
tylko szkoda, że jest tylko do 20 kg..

anetka tez mi sie te podobały jedna z bobem była to juz w ogóle fantastycznie ale właśnie do 20 kg w sumie nie przewiduje jakiegos super ogromnego tycia młodego i mysle ze spokojnie na drugi rok tez by była. Pewnie bede go musiała do sklepu zabrac i zobaczyc jak to w ogóle wyglada

Hej:) U nas na razie upalnie, ale zapowiadali na popołudnie burze, zobaczymy.

Kaamaa śliczną masz córcię, a piaskownica zarąbista. Martynka ma małą piaskownicę, zresztą pewnie widzialaś, ale to ma z pokolenia na pokolenie, więc nie grymasimy a z czasem pewnie lepszą się jej kupi/zrobi:)

Daffi super ma Julcia włosy:))) słodko śpi.

Zupkaogórkowa ja np zgrubłam po odstawieniu Małej od cyca. Po porodzie zaraz miałam 45kg a jak odstawiłam, nie minęło wiele a już miałam 48kg. Pewnie to miało związek z odstawieniem bo jadłam tak samo.

Mi się podobają te drewniane rowerki biegowe, ładniejsze niż te zwykłe, ale moja ma taki powiedzmy:D Tzn ma ten rowerek na 3 kołach co pewnie widziałyście na fotach ten czerwony z gumowymi kołami, ona nie pedałuje na nim a go prowadzi, staje okrakiem nad rurką i dawaj naprzód:D Oszczędnośc:D A hulajnogę ma podobną z tych co Anetka pokazywała Umi, ale ma czerwoną z jakimiś frędzelkami na kierownicy, też na 3 kółkach, jeszcze za czasów jak niańczyłam jako niania:)

Umi nie doradzę co byś mogła kupic Kacprowi na 2 urodziny. U nas było biedę wymyślic coś Martynce na święta, teraz DD się zbliża a ona ma wszystko i kolejna zabawka to tylko miejsce zajmuje, tyle tego ma. Z ubranek to ja mam frajdę a nie ona. Ale na DD chcemy jej kupic huśtawkę z belek okrągłych z drabinką, na ogród, taką solidną na lata by jej to starczyło bo tak to huśtawkę ma w domu a na ogrodzie małą huśtawkę 'ślimaka'.

My po wizycie, z danielem oki juz:-)

Miki po dworxu ma spodenki, skarpety, buciki, i body z dlugim tylko i czapke:)
wlasnie bylasbabka i nas juz spisala;-)

Lece a dwor moze miki zasnie na godzinke.... a jak nie to trudno...;]

reklama
moja córa pewnie się niebawem zbudzi bo już prawie 2h śpi. Dziś na dworze była w bodziaku z długim rękawkiem i spodniach z dresa. Pod spodem skarpetki. Nie było wówczas w ogóle wiatru, teraz się zrobił to i czapeczka dojdzie jak pójdziemy na ogród.

Eliza fajnie, że z Danielem w porządku:)
I fajnie, że tyle cycowałaś swoim dzieciom, bo wiem, że nie miałaś problemów z karmieniem. Trochę się zazdrości, ale było minęło:D Jak teraz widzę jak kuzynka karmi ponad 2 letniego Kubę cycem to śmiesznie to wygląda, on taki długaśny, nogi długie takie leżą i ciągnie z cyca:D

Do góry