reklama
.Aneta.
Fanka BB :)
kama a podobał Ci się ten taki drewniany czy normalny? ja na allegro normalny widziałam za 120 z przesyłką
np coś takiego: PIĘKNE ROWERKI BIEGOWE - AŻ 4 KOLORY - REWELACJA ! (1565585516) - Aukcje internetowe Allegro
Julka przepiękna!!
Zazdroszczę Wam tej piaskownicy na podwórku! Jakbym miała podwórko to Zuza chyba cały dzień siedziałaby na dworze
umi na takiej hulajnodze Kacper na pewno by sobie poradził Hulajnoga trójkołowa dziecięca SPOKEY 4 kolory (1564193351) - Aukcje internetowe Allegro
tylko szkoda, że jest tylko do 20 kg..
np coś takiego: PIĘKNE ROWERKI BIEGOWE - AŻ 4 KOLORY - REWELACJA ! (1565585516) - Aukcje internetowe Allegro
Julka przepiękna!!
Zazdroszczę Wam tej piaskownicy na podwórku! Jakbym miała podwórko to Zuza chyba cały dzień siedziałaby na dworze
umi na takiej hulajnodze Kacper na pewno by sobie poradził Hulajnoga trójkołowa dziecięca SPOKEY 4 kolory (1564193351) - Aukcje internetowe Allegro
tylko szkoda, że jest tylko do 20 kg..
fikusek1988
Mama Alanka:)
kama naprawde wasze corcie z Daffi sa podobne:-)
umi2
anetka tez mi sie te podobały jedna z bobem była to juz w ogóle fantastycznie ale właśnie do 20 kg w sumie nie przewiduje jakiegos super ogromnego tycia młodego i mysle ze spokojnie na drugi rok tez by była. Pewnie bede go musiała do sklepu zabrac i zobaczyc jak to w ogóle wyglada
Kamiśka :)
Umi nigdy nic nie wiadomo, może i mój siewca spermy do Miedzyrzecza zawędrował
Anetka no właśnie mi się drewniane podobają.
Ten jest nawet nawet i w miarę normalnej cenie jak na drewniany:
Laufrad rowerek biegowy TYGRYSEK (1571226700) - Aukcje internetowe Allegro
Anetka no właśnie mi się drewniane podobają.
Ten jest nawet nawet i w miarę normalnej cenie jak na drewniany:
Laufrad rowerek biegowy TYGRYSEK (1571226700) - Aukcje internetowe Allegro
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej U nas na razie upalnie, ale zapowiadali na popołudnie burze, zobaczymy.
Kaamaa śliczną masz córcię, a piaskownica zarąbista. Martynka ma małą piaskownicę, zresztą pewnie widzialaś, ale to ma z pokolenia na pokolenie, więc nie grymasimy a z czasem pewnie lepszą się jej kupi/zrobi
Daffi super ma Julcia włosy)) słodko śpi.
Zupkaogórkowa ja np zgrubłam po odstawieniu Małej od cyca. Po porodzie zaraz miałam 45kg a jak odstawiłam, nie minęło wiele a już miałam 48kg. Pewnie to miało związek z odstawieniem bo jadłam tak samo.
Mi się podobają te drewniane rowerki biegowe, ładniejsze niż te zwykłe, ale moja ma taki powiedzmy Tzn ma ten rowerek na 3 kołach co pewnie widziałyście na fotach ten czerwony z gumowymi kołami, ona nie pedałuje na nim a go prowadzi, staje okrakiem nad rurką i dawaj naprzód Oszczędnośc A hulajnogę ma podobną z tych co Anetka pokazywała Umi, ale ma czerwoną z jakimiś frędzelkami na kierownicy, też na 3 kółkach, jeszcze za czasów jak niańczyłam jako niania
Umi nie doradzę co byś mogła kupic Kacprowi na 2 urodziny. U nas było biedę wymyślic coś Martynce na święta, teraz DD się zbliża a ona ma wszystko i kolejna zabawka to tylko miejsce zajmuje, tyle tego ma. Z ubranek to ja mam frajdę a nie ona. Ale na DD chcemy jej kupic huśtawkę z belek okrągłych z drabinką, na ogród, taką solidną na lata by jej to starczyło bo tak to huśtawkę ma w domu a na ogrodzie małą huśtawkę 'ślimaka'.
Kaamaa śliczną masz córcię, a piaskownica zarąbista. Martynka ma małą piaskownicę, zresztą pewnie widzialaś, ale to ma z pokolenia na pokolenie, więc nie grymasimy a z czasem pewnie lepszą się jej kupi/zrobi
Daffi super ma Julcia włosy)) słodko śpi.
Zupkaogórkowa ja np zgrubłam po odstawieniu Małej od cyca. Po porodzie zaraz miałam 45kg a jak odstawiłam, nie minęło wiele a już miałam 48kg. Pewnie to miało związek z odstawieniem bo jadłam tak samo.
Mi się podobają te drewniane rowerki biegowe, ładniejsze niż te zwykłe, ale moja ma taki powiedzmy Tzn ma ten rowerek na 3 kołach co pewnie widziałyście na fotach ten czerwony z gumowymi kołami, ona nie pedałuje na nim a go prowadzi, staje okrakiem nad rurką i dawaj naprzód Oszczędnośc A hulajnogę ma podobną z tych co Anetka pokazywała Umi, ale ma czerwoną z jakimiś frędzelkami na kierownicy, też na 3 kółkach, jeszcze za czasów jak niańczyłam jako niania
Umi nie doradzę co byś mogła kupic Kacprowi na 2 urodziny. U nas było biedę wymyślic coś Martynce na święta, teraz DD się zbliża a ona ma wszystko i kolejna zabawka to tylko miejsce zajmuje, tyle tego ma. Z ubranek to ja mam frajdę a nie ona. Ale na DD chcemy jej kupic huśtawkę z belek okrągłych z drabinką, na ogród, taką solidną na lata by jej to starczyło bo tak to huśtawkę ma w domu a na ogrodzie małą huśtawkę 'ślimaka'.
Liza
My po wizycie, z danielem oki juz:-)
Miki po dworxu ma spodenki, skarpety, buciki, i body z dlugim tylko i czapke
wlasnie bylasbabka i nas juz spisala;-)
Lece a dwor moze miki zasnie na godzinke.... a jak nie to trudno...;]
Miki po dworxu ma spodenki, skarpety, buciki, i body z dlugim tylko i czapke
wlasnie bylasbabka i nas juz spisala;-)
Lece a dwor moze miki zasnie na godzinke.... a jak nie to trudno...;]
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
moja córa pewnie się niebawem zbudzi bo już prawie 2h śpi. Dziś na dworze była w bodziaku z długim rękawkiem i spodniach z dresa. Pod spodem skarpetki. Nie było wówczas w ogóle wiatru, teraz się zrobił to i czapeczka dojdzie jak pójdziemy na ogród.
Eliza fajnie, że z Danielem w porządku
I fajnie, że tyle cycowałaś swoim dzieciom, bo wiem, że nie miałaś problemów z karmieniem. Trochę się zazdrości, ale było minęło Jak teraz widzę jak kuzynka karmi ponad 2 letniego Kubę cycem to śmiesznie to wygląda, on taki długaśny, nogi długie takie leżą i ciągnie z cyca
Eliza fajnie, że z Danielem w porządku
I fajnie, że tyle cycowałaś swoim dzieciom, bo wiem, że nie miałaś problemów z karmieniem. Trochę się zazdrości, ale było minęło Jak teraz widzę jak kuzynka karmi ponad 2 letniego Kubę cycem to śmiesznie to wygląda, on taki długaśny, nogi długie takie leżą i ciągnie z cyca