reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi tak jak fikusek pisze są hulajnogi dla maluchów na 4 lub 3 kółkach ;-) Albo rowerek biegowy też może być dobrym pomysłem. Ja myślę czy Zuzi nie kupić.

anetka te rowerki biegowe mi sie nie bardzo podobają, mam takie wrazenie ze ktos w nich zapomniał o pedałach:-p choć czytałam wiele pozytywnych opinii na ich teat to jakos nie umiem sie do nich przekonać

daffi to Julka tak ci dała do wiwatu:szok:?

Ja się piszę na majówkowe chlanie :-D:-D

Tylko niedziela odpada bo idziemy na grilla do znajomych więc i tak sie schleję ale wprawka w sobotę by się przydała :-D

U mnie też dziś było super ciepło Julka była w body z krótkim rękawem i spodniami 3/4 a teraz się zachmurzyło :dry: i chyba zarzucimy getry i bluzkę z dł. rekawem bo z 26 zrobiło się 22 st :no:

A jeszcze dziś niańczę Piotrusia ( brata ciotecznego JUlki) miał dziś iść do szpitala na założenie drenów do uszu, pojechali ze szwargierka na IP tam lekarka zbadała mu sluch i bardzo się polepszyło i nie przyjęli go :-)

Mi też te biegowe rowerki się podobają, z bliska widziałam tylko jeden zabąrbisty tylko cena mnie poraziła 450zł :szok: aż tak nienormalna nie jestem żeby go kupić :-D

Są tańsze odpowiedniki?

reklama
Do góry