reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi tak jak fikusek pisze są hulajnogi dla maluchów na 4 lub 3 kółkach ;-) Albo rowerek biegowy też może być dobrym pomysłem. Ja myślę czy Zuzi nie kupić.

anetka te rowerki biegowe mi sie nie bardzo podobają, mam takie wrazenie ze ktos w nich zapomniał o pedałach:-p choć czytałam wiele pozytywnych opinii na ich teat to jakos nie umiem sie do nich przekonać

daffi to Julka tak ci dała do wiwatu:szok:?

Ja się piszę na majówkowe chlanie :-D:-D

Tylko niedziela odpada bo idziemy na grilla do znajomych więc i tak sie schleję ale wprawka w sobotę by się przydała :-D

U mnie też dziś było super ciepło Julka była w body z krótkim rękawem i spodniami 3/4 a teraz się zachmurzyło :dry: i chyba zarzucimy getry i bluzkę z dł. rekawem bo z 26 zrobiło się 22 st :no:

A jeszcze dziś niańczę Piotrusia ( brata ciotecznego JUlki) miał dziś iść do szpitala na założenie drenów do uszu, pojechali ze szwargierka na IP tam lekarka zbadała mu sluch i bardzo się polepszyło i nie przyjęli go :-)

Mi też te biegowe rowerki się podobają, z bliska widziałam tylko jeden zabąrbisty tylko cena mnie poraziła 450zł :szok: aż tak nienormalna nie jestem żeby go kupić :-D

Są tańsze odpowiedniki?

reklama
Do góry