reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
ja chciałam mu kupic rower, ale nie z takich plastikowych, a wydaje i sie ze mimo iz dostaje do pedałów takiego doroślejszego to nie bedzie jeszcze umiał jeździć, chciałabym coś fajnego na lato ale nie mam pomysłu:/
Alan ma taki doroslejszty rower i powiem cio ze zaczyna lapac pedalowanie wiec to nie taki zly pomysl
umi2
Fanka BB :)
fikusek no ja Kacpra w carrefourze sadzałam na rowerku i mu sie strasznie spodobało, tylko tak my mu kupimy w tym roku a ciocia mojego T. stwierdziła ze ona mu przysle rower na gwiazdke w tym roku i dla tego sie zastanawiam czy kupować i ryzykowac 2 rowery czy teraz kupic cos innego i poczekać zobaczyć co młody od niej dostanie. Bo tak głupio nam pytać czy kupi na pewno, nie chcemy sie narzucac po prostu tym bardziej ze sporo rzeczy kacper od niej dostanie, a dwa rowerki to tez nam nie bardzo potrzebne i tak mysle nad jakąś alternatywą
fikusek1988
umi no to jak 2 rowerki ma miec to chyba nie ma sensu...ja nie mam pojecia co moze byc jesze
fikusek1988
Daffi apropo kaca...to kiedy pijemu
Tak wogóle witam laski
Vikamcia wielkie gratulację , Emma to duza kobitka
Co do ubioru to ubieram Zuzie na wyczucie , przewaznie tak jak mnie
Eliza niezle Miki w oleju, to Zuzia jak była mniejsza to wylała płyn do prania na siebie i chlapała w nim. Odrazu szybko ją wykąpałam , bo wiadomo to sama chemia
Vikamcia wielkie gratulację , Emma to duza kobitka
Co do ubioru to ubieram Zuzie na wyczucie , przewaznie tak jak mnie
Eliza niezle Miki w oleju, to Zuzia jak była mniejsza to wylała płyn do prania na siebie i chlapała w nim. Odrazu szybko ją wykąpałam , bo wiadomo to sama chemia
fikusek1988
Daffi na majowke moze byc co to majowka by byla jak bys ei nie napilo
A moja synowa to akrobatka
edit
umi ja u nas w sklepie widzialam huloajnoge dla takich maluchow jak nasze byla na 4 kołkach i raczka nisko
A moja synowa to akrobatka
edit
umi ja u nas w sklepie widzialam huloajnoge dla takich maluchow jak nasze byla na 4 kołkach i raczka nisko
reklama