reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kamcia gratulacje! szybko poszlo!
Vegas ladna fryzurka :))
Eliza przytylas cos jak zaczelas Mikolaja odstawiac??

a tu ciagle wiatr, wiec nawet jak swieci slonce to i tak ziiiiimno :/

reklama
Eliza Wczoraj Emilka miała body z krótki rękawkiem, rajstopki i sukienkę z długim rękawkiem. I z gołą główką była, bo opaskę ciągle ściągała. Było 17stopni w cieniu rano, na słońcu dużo cieplej, bo w krótki rękawie chodziłam. Ale pod wieczór się ochłodziło i wiatr się chłodny zrobił, więc dziś nie wiem, jak ubrać.
Dziś pobudka znowu przed 6, ostatnio to ciągle o spaniu myślę :dry:

Witam dziewczyny:-)
Kamcia serdecznie gratuluję!!:-) normalnie błykawica
Elizka ja by Mikusia ubrała w bodziaka z krótkim rekawkiem jakąs bluzeczke z długim nie za ciepła i nie za zimną i gatki jakieś w razie czego zawsze bluzeczke mogłabys mu ściągnąć:-)

zupka nie, nie przytyłam... :-) a czemu pytasz?:p

Umi no racja, ale ubrałam go tak jak pisałam i na ta pogode co dzis mamy jest oki. Starszaki maja krótki rekaw ale spodnie normalne. bo słonce jest i chowa sie za chmurami... chyba zanosi sie na burze... :dry:

Obiad naszykowalam, i ide ciuchy naszykowac bo chwila i o 12:30 trzeba bedzie wyjerzdzac... A jeszcze oskurzyc musze, zeby jak mama przyjdzie z mikim z dworu w okruchach nie siedziala bo juz zdazyli mi nabrudzic łobuzy... ;]

Elizka ja mojemu dałam dżinsy, koszulke z krótkim rekawem i polar bo u nas wiało rano:-p ale zapewne teraz juz jest cieplutko to pewnie po polu w krótki lata:-p

No jak sloneczko wychodzi to jest dzis super:tak: wiaterek jest ale cieply, jak slonce sie chowa to chlodniej jest.
A ja musze zaczac sie opalac bo rece twarz i dekolt są opalone, rece to juz wogole brązowe.. :dry: a reszta.... heh... :-D

Witam się i ja...

Ja wczoraj Kacpra wzięłam na zakupy w bluzie, bluzeczce i bodach, no i jeansy... Bo rano chłodno było, ale po godzinie rozebrałam go i był już tylko w bodach na krótki i jeansach tak się ciepło zrobiło... teraz u mnie 24st... w cieniu :-) Więc krutki rękawek i spodenki na 3/4... bez czapki... Wiaterek trochę jest ale cieplutki więc nie potrzebuje bo się tylko spoci...

a alan dzis na spacerku mial koszulke z krotkim rekawkiem i spodenki krotkie:-D no ale u mnie strasznie gorao dzis.

A ja od wczoraj lapie to uczulenie na slonce!!! posiedze chwile i juz plamy naciele mi sie robia,dobre ze mi to jakis czas przejdzie i bede mogla cieszyc sie sloncem)

Widze że rewia mody dziecięcej nam wyszła:-D
Fikusek współczuje... ja miałam kiedyss uczulenie na trawe... całe nogi zawsze miałam w bąblach
KasiaF a jaką czapeczke ubierasz Kacprowi jak jest zimniej? taka na uszy czy zwykła z daszkiem?

Weźcie mi coś doradźcie... co ja mam kupić Kacprowi na 2 urodziny?

reklama
Do góry