Zupaogorkowa Wydaje mi się, że mi się biodra poszerzyły, z resztą co mi się nie poszerzyło zacznijmy od tego
ViKamcia Ciężko opisać przed czym czuję lęk, może przed nieznanym? Nie wiem... w każdym razie najbardziej chciałabym rodzić naturalnie bez żadnego znieczulenia, jeden poród przeżyłam, a nie był lekki bo wywoływany, skurcze silne a akcja bardzo powoli szła. Bardzo bolesne skurcze miałam w czwartek od 13, a urodziłam w piątek o 9:30. Boję się bólu też, ale to już przeżyłam i wiem jak to jest, wiem też że dam radę, i czuję że to jest najlepsze, chociaż oczywiście nie mam złego zdania na temat kobiet które korzystają z udogodnień, bo po to są, jednak ja mam taki charakter, że lubię tylko to co znam
a cesarka jak już mówiłam przyprawia mnie o mdłości.
Eliza ale miałaś ekspresowe porody i chłopaki też nie małe, mój miał 2880 g a doznałam pęknięcia krocza drugiego stopnia. A jakbym miała kasę to chętnie bym sobie sprawiła trzecie, ale na razie raczej odpada, chociaż nigdy nie wiadomo, ale może najpierw urodzę drugie:-)
Mineralnakocica nie stresuj się na zapas, jeśli nie jesteś pewna lekarza zawsze dla spokoju możesz iść na konsultacje dodatkowe do innego lekarza.
Umi No co Ty mówisz
Cesarka w żaden sposób nie uwłacza kobiecie, a szczególnie gdy nie jest na życzenie.
Patrycja Silny chłopak, na pewno jest osłabiony po infekcji, ale najważniejsze że już nie wymiotuje.
Malwina Zapowiada się miły wypoczynek:-)
Kacperek śpi, wczoraj mi zrobił niezły numer, tak ładnie usnął a potem M zadzwonił a Mały się obudził i broił prawie do 24, a rano o 6 i tak zrobił pobudkę
rzadko tak robi, ale wczoraj przeszedł samego siebie, śmiał się ze wszystkiego