reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

Ale gorąco!!!

Ja juz posprzatałam camping , bo w weekend wybywamy na rajd a pozniej nad jeziorko i nie bedzie nas juz od piatku:-)

co do porodu , to ja równiez sn , ogolnnie nie było zle, najgorsze były koncowe skurcze, myslałam ze nie wytrzymam. A parte 10 minut i zuzia była na swiecie. A ogolnie męczyłam się az 3 godziny:rofl2: Wszyscy byli zszokowani ze pierworódka i ze tak szybko poszło...

A ja tez słyszałam ze jesli biodra szeroke to i porody łatwiejsze:tak:

reklama
Hej...
ale temat porodowy sie zrobił... a propo porodów Kamcia rodzisz już????
U nas lepiej Kuba od mojego wczorajszego ostatniego wpisu nie wymiotował kupek tez nie robił.... je pije i nie zwraca to najważniejsze... Za to dzis jest słaby jakis i ma gorączke. Ja byłam z rana w biurze pracy w urzedzie Skarbowym i tak zleciało mi pół dnia... Mama ze mną była to było mi raźniej :):)

co do bioder moja babcia ma pupe mniejsza ode mnie na pewno:-D ale jak ją mierzyli to niby spokojnie miało dziecko przejść

pati szukasz pracy?
Malwinka fajne plany na majówke macie zazdroszczę:tak:
elizka daffi ile macie wzrostu bo ja nie wiem co to znaczy ze wysokie nie jesteście:-D. Raz usłyszałam od koleżanki ze jest kurdupel mimo ze wyższa ode mnie:-D a ja sie za wysoką uważam:-p

zupka ja przez całą ciaze chodziłam w biodrówkach z przed ciąży i nie zmiesciłam sie w nie tylko i wyłacznie po obnizeniu brzucha. Jedyne co mi w ciazy urosło to brzuch i boczki:baffled:

edit pati a czego szukasz? w jakim kierunku? a w ogóle co z wyjazdem?

aaaaa bo ja nie napisałam że z wyjazdem nici...... R sie rozmyślił:dry:

Umi tego jeszcze niewiem co bym chciala robic jak to mówią co daja to biore :p:p

a juz mialam cicha nadzieje ze mi troche w dupe pojdzie... eh. poki co tylko brzuch i cycki, wiec wygladam jak bombka na wykalaczkach

reklama
zupka każdy ma inaczej mnie w cycki wcale nie poszło ale za to dorobiła sie dwóch rozstepów na prawym:wściekła/y: gdyby jeszcze jakos urosły a one takie wypierdki były i takie są:/
pati uuu szkoda, ale oze tu na miejscu wam sie ułoży:-) znajdziesz prace to bedzie wam o wiele lżej. A kube dasz do żłobka?

Do góry