fikusek1988
Mama Alanka:)
ja od wczoraj neta nie mialam....nie nadarabiam nawet...
odezwe sie pwnie wieczorem.
odezwe sie pwnie wieczorem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wg mnie 7 lat to wystarczajacy wiek na pojscie do szkoly... nie jestem za tym by odbierac dzieciom dziecinstwo. ten rok to duzo wiem po sobie. pozatym na przykaldzie Julki... urodzila sie w grudniu maly caly rok do tylu nad dziecmi urodzonymi z poczatku roku i teraz jeszcze chca by dzieci rok wczesniej chodzily do szkoly. ja wole by moje dziecko poszalalo poznalo smak dziecisntwa nim bedzie mi\usiala miec obowiazki w postaci codziennego chodzenia do skzoly.. uczenia i odrabiania lekcji.
umi weź nie mów, że będziesz stara, bo są tu mamuśki, które mają 25 lat i jeszcze się obrażą
Ja mogę dojść do 25 i tak mogłoby zostać, więcej nie chcę ;-)
Ewi Nie masz się, czego wstydzić Pięknie schudłaś, buźka śliczna, zrobisz sobie mały make-up, ułożysz włosy i na kieckę nawet nikt nie spojrzy, tak się w twarz zapatrzą
W poniedziałek jedziemy na chrzest (ok.7h podróż tam i z powrotem). P. będzie chrzestnym, więc kupił dla chrześniaka łańcuszek z medalikiem. Śliczne, ale nie wiedziałam, że taka "drobnostka" ponad 300zł kosztuje A i tak chłopcy zazwyczaj łańcuszków nie noszą
Ja mam sąsiada proboszcza... Ostatnio jak byliśmy spisa protokuł do ślubu to nam powiedział żeby cęściej się pojawiac, bo w sumie 1,5 roku tu mieszkamy a 3razy w kościele tu byłam, ale mu powiedziałam że w niedziele pracuje a w tyg mały o 19 chodzi spa :/ Dla mnie było wyraźnie powiedziane żeby nie stawia świątyń... Ja więrzę ale w Boga a nie w kościół... Ślub bierzemy bo chcemy drugą dzidzie a nie ochrzczą bez ślubu u nas drugiegi malucha a nie chcem żeby maleństwo potem miało przykrości w szkoleEliza ja tez nie praktykująca w gruncie rzeczy chodze co tydzien do kościoła, ale u spowiedzi od 2 lat nie byłam, bo w koncu w grzechu zyje wiec i tak rozgrzeszenia nie dostane