reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi o to już się będą martwić Panie nauczycielki:-) plus z tego taki, że będzie więcej miejsc w przedszkolach.

Idę spać, poki Kacpuś śpi.Mdłości odeszły w niepamięć, ale popołudniowe zmęczenie jeszcze nie, chyba że się tak rozleniwiłam, ale póki co to zganiam na ciążę:-D

Justyna a czemu jesteś zła? Mnie z rana wszystko drażniło, ale na świeżym powietrzu mi jakoś przeszło.
Piwnicę sobie otworzyłam wyobraź sobie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
no to gratuluje.. rozumiem ze ktos ci znow drzwi zamknal..ehhhhh
zla jestem przez tv....
zaraz jade z tata posprzatac im w domu.. a tak mi sie nie chce ze pojecia nie masz.. wez mi pomoz:)

Jakby mały nie spał to mogłabym podskoczyc do was.
A drzwi oczywiscie zamkniete byly, a jak. Jak chcesz to przyjde jak maly wstanie.

Myślałam, że moje dziecko śpi tak długo (3,5h), a ona tymczasem bawi się smoczkiem i zabawkami i kombinuje, co to za dziura w łóżeczku się zrobiła po wyjęciu szczebelek :-D
E.
Już do mnie przyszła i się bawi wyjmowaniem moich kosmetyków z kosmetyczki:-D

Ten wcześniejszy obowiązek szkolny, to głównie efekt braku miejsc w przedszkolach. Ale ja jestem za. Zwłaszcza jak dziecko nie ma kontaktu na co dzień z dziećmi, nie chodzi do przedszkola. Te pierwsze lata w szkole ja wspominam bardzo dobrze :tak:

Ostatnia edycja:
Jestem....!!!
Nie wyobrazacie sobie co za mohery jeszcze zyja na tym swiecie.... mi dzis zabrakło słow.... Że ja bylam bez kolejki i czekalam az cala przejdzie to mi to wisialo bo to bylo 3 babki... ale tak, jedna byla na 12:30, druga na 12:40 i trzecia na 13. i wiecie co ta co byla na 13 chciala sie wepchac przed ta z 12:40, normalnie drzwi zastawiala soba kur**a myslałam ze cofnelam sie jakies 20lat do tyłu :szok: :no: My spokojnie choc daniel sie juznudzil 45min czekaniem, weszlismy, zapalenie ucha srodkowego, od jutra inne krople mam mu wkraplac, 7 dni na antybiotyku, no i za tydzien w czwartek kontrol.

Daffi co do pójscia do przedszkola Twójej małej To ty sie martwisz teraz, ale zobacz ile to czasu masz do tego:sorry2:, i napewno sobie oni juz dostosują te szkoly do tego... Ja w tym roku już hanie posylam >i to idzie jako pierwszy rocznik taki, gdzie nic prawie nie dostosowane, dopiero ten mechanizm rusza< do przedszkola gdzie obok beda 6latki i niewyobrazam sobie tego.... wiec mysle ze ty za te 3 lata zmienisz zdanie....

Ja też jestem za 6latkami w szkole, własnie przez brak miejsc w przedszkolach;-)

Dziewczyny ale to nie jest tak że one będa 45mniut w ławce siedziały, zerówka to czysta beztroska jak w przedszkolu a w pierwszej klasie to też są jakies zabawy, zajęcia itp. chyba żadne dziecko nie wysiedi 45 w ławce a tym bardziej nasze :-D

Julka rządzi w ogrodzie a ja wylazłam z lapkiem i się opalam na słoneczku, boska pogoda :-)

Cieplutko jak wczesnym latem, Julka zasuwa tylko w bluzeczce z długim rekawem i getrach i rączki cieplutkie.

Hejka

ale cudna pogoda

Ale temat miałyście laski, to ja w przyszłym roku 25 to znaczy ze ja stara juz jeste??;-):-D

Eliza niech szybko minie Danielowi, swoją drogą co za babsztyl:angry:

malwina nie tylko stara ale i pomarszczona:-D
kaamaa jak ja chodziłam do pierwszej klasy to mielismy np 45 min sztywnych zajeć, przerwa i dla rozrywki jakieś gry, albo zajecia plastyczne ja wspominam super pierwszą klase, a jak pani miała humor to nawet w gume pozwoliła poskakać:-D
Eliza hahaha skad ja to znam:-p kiedys o tym pisałam ale napisze jeszcze raz jak byłam w kosciele i ksiadz juz pobłogosławił to do drzwi ruszyła obrotna staruszka, po przeciwnej stronie drzwi była zakonnica która spokojnie sobie do koscioła wchodziła a ta babeczka łup te drzwi i pchnęła tą zakonnice, sciana była blisko to biedna daleko nie poleciała ale mine miała nie tegą:-D i to kulturalna starsza pani myslałby kto... albo jak idą do komuni to nie patrza czy kogos pchają tylko leca tak ze nie raz ludzi popychają jedna taką proboszcz opitolił przy wszystkich:-D

A ja za godzine do koscioła z małym ide... juz to widze jak 1,5 h wytrzyma:-D no ale Tomek w pracy do koło 18 bedzie wiec sie małym nie zajmie:dry: bo i jak eh... no nic na polu bede stała z młodym

UMI te baby to naprawde maja przesrane we łbie...
Jejku.... ja to nie praktykująca i jakos do kosciola mnie nie ciagnie.... :zawstydzona/y::sorry2:

No i dzis byl kurier z paczka budyni bo dostalam sie do kampanii Winiary :-D hehehe, akurat mam komu rozdac ich, no i moje dzieciaki skorzystaja bo to jakies z Wapniem:-)

reklama
Eliza ja tez nie praktykująca w gruncie rzeczy chodze co tydzien do kościoła, ale u spowiedzi od 2 lat nie byłam, bo w koncu w grzechu zyje wiec i tak rozgrzeszenia nie dostane
malwina mnie tez ten upływ czasu przeraza

Do góry