reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

konniczynka o to wesoło mieliście w dzieciństwie:-)
No to jak kaamaa o sprzątaniu to ja sie pochwale, wczoraj poukładałam ciuchy w szafach, swoje małego i mojego T moich ciuchów poszedł wór:/ bo trzyałam je nie wiem po co szkoda mi było chyba wywalić, ciuchów małego tez poszedł wór ale do piwnicy, eh... a na poczatku roku robiłam mu przegląd... jak on rośnie szok

reklama
hehe, a u mnie w domu "artystyczny nieład" ;-) :-D Emilka robiła porządki :-D Ale nie chce mi się po niej poprawiać. Miałam wczoraj ciężki dzień w pracy, więc dziś odpoczywam i się objadam słodyczami ;-) Na święta i tak nie będzie mnie w domu.
E.
umi Było wesoło:-D Dlatego chciałabym, żeby Emilka też miała rodzeństwo, najlepiej 2. Ale pewnie zanim się zdecydujemy, też się zrobi różnica 10lat:-D Chociaż mi się trochę marzą starania od grudnia, jak mi już umowę w pracy przedłużą. O ile przedłużą:-D:dry:

Ostatnia edycja:
wstydzę się że tak źle wyglądam na dodatwek nie mam w czym pójśc.
Ewi Nie masz się, czego wstydzić:tak: Pięknie schudłaś, buźka śliczna, zrobisz sobie mały make-up, ułożysz włosy i na kieckę nawet nikt nie spojrzy, tak się w twarz zapatrzą:tak:
Elizka I co z Danielkiem, jak wizyta u laryngologa?
wiec ide patrze tak dziwnie sie wygina, a wziął gąbke taka od farbek i tak cos nia robi, stoje patrze a on ta gabką na ziemie i do buzi. Podchodze blizej patrze kałuża na ziemi i mały do niej dosikuje, a z tej gąbki wyciska sobie do ust swoje siuski. No myslałam zę wyjde z siebie
realmad2.gif
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Może być dziewczynka, to będzie miała w czym chodzić;-) Różowe rzeczy po Emilce idą dla siostrzenicy, więc zostaną w rodzinie, a te bardziej uniwersalne oddaliśmy znajomym i na zwrot nie liczymy. Ale z drugiej strony przydałby się jakiś chłopiec w rodzinie, bo na razie 3 dziewczynki się urodziły:-D
Kasia Śliczny ten twój "pyskaty mądrala";-)
biggrin.gif

a gdzie Paula się podziewa? E.: Już wiem ;-)

W poniedziałek jedziemy na chrzest (ok.7h podróż tam i z powrotem:dry:). P. będzie chrzestnym, więc kupił dla chrześniaka łańcuszek z medalikiem. Śliczne, ale nie wiedziałam, że taka "drobnostka" ponad 300zł kosztuje:dry: A i tak chłopcy zazwyczaj łańcuszków nie noszą:dry:

Ostatnia edycja:
konniczynka 300 zł:szok: z czego ten łancuszek? ja dostałam na komunie złoty z medalikiem i kosztował max koło 100 zł. A Kacper na chrzest nie dostał żadnego łańcuszka i w sumie dobrze bo jak bedzie chciał to mu kupie taki jaki mu sie bedzie podobać, ja tamtego co dostałam nie nosze bo złota nie lubie:-p. U mnie w rodzinie sami chłopcy sie rodzą. Miałam nadzieje ze kuzynka urodzi dziewczynke ale wyszedł jej Adaś:-D

Kurcze, ja myślałam, że to będzie wybór rodziców kiedy dziecko ma iść do szkoły... Mam nadzieję, że Mały szybko się odnajdzie i że klasy będą dobrze przygotowane na przyjęcie młodszych dzieci, które nie koniecznie będą potrafiły wysiedzieć 45 minut w ławce, ale wierzę w nasze pociechy:-) chociaż wolałabym od 7go roku.
Taka piękna pogoda, Kacper aktywny, cała piaskownica jego:-) teraz śpi wymęczony. Mężuś dzwonił, ale jakiś smutny, było słychać, że zmarnowany, u nich bardzo duży upał, a tu 12 godz w polu. Ale da radę, już 5ty rok tam jeździ.

reklama
agoosiaa inne dzieci od dawna daja rade jako 6 latki w szkole to polskie dzieci tym bardziej:-) nie ma co sie martwić, choć akurat jesli chodzi o siedzenie w miejscu przez 45 min to hm:-D

lolkak:-Da nie mówiłam ze starsze mamusie są mądrzejsze:-p? miałam rację:-D
konniczynka eh no to faktycznie mega drogo:/

Do góry