reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)
U nas z deczka zalatany dzień był. Z rana to czas z córą, prasowanie, pranie. Miśka popołudniu spała tylko 50min, jak się zbudziła była tak zmierzła, że ciężko było z nią wytrzymac:p Do tego ja sama byłam senna strasznie i jakoś przed 14 wskoczyłyśmy do J do wyrka i pospałam z Miśką trochę, J za ten czas skosił ogródek bo na ogół jest tak, że jak my już do niego wskakujemy do wyrka to jemu się spac nie chce:p Po obiedzie pojechaliśmy do Chrześniaczki a ta mała Dziuńka normalnie spała cały nasz pobyt tam i się nią nie nacieszyłam:( Ale ważne, że Martynka miała atrakcji trochę bo się z ciocią wyszalała. W drodze powrotnej naszła mnie ochota na KFC to małżulek 2 Longery mi kupił, mniam, mniam, ale czemu za takie małe gówienka tyle kasy trzeba płacic;/ Wieczorem Mycha tańcowała do ulubionych łupańców i tym sposobem usnęła dopiero przed 21, ale jaka wymęczona była:D I teraz J w pracy, ja się relaksuję z wodą w ręku;)

Daffi oby dzisiejsza nocka była o niebo lepsza:)
Umi Twój Kacper i jego pomysły:D:D
Trina cieszę się, że z Małym wszystko OK:)
Malwina oby szybko Zuzi gorączka zniknęła;* Bidulka, pewnie strasznie się męczy z tymi zębami:(
Patrycja będzie dobrze;**

U nas sprząta się każdego dnia a jak nadchodzą święta to powiedzmy bardziej szczegółowo się sprząta, ale nie na wariata, co by się święta nie kojarzyły tylko ze sprzątaniem.

reklama
Dobry

Eliza weź go strzel! :angry: może cos da.

Trinaa pokażesz nam się w końcu z brzuszkiem? juz kilka razy Cie prosiłam a Ty za każdym razem mnie zbywasz :dry:

No ide i ja jeść śniadanie, jeszcze dziś mam posiać warzywa a taak mi się nie chce.

Daffi ten filmik jest dowodem ze dziecko potrafi wszystko jeśli ma ochotę oczywiście i rodzic odpowiednio kreatywnie podejdzie:-p ale w suie nauka na kopie to jak nagroda dla takiego szkraba:-D. A co do Julki:-p Ja mam nadzieje ze jej nie przebije:-D
agoosiaa21 hehe jeszcze nic straconego poczekaj miesiac 2 i zobaczysz diametralna różnicę w pomysłach dziecka
trinaa no mój na mnie nażeka że bałaganiara jestem... ale sam po sobie tez nie sprzata on by wolał zebym ja latała non top ze sciereczką, ale widziały gały co brały:-D
Kamcia no to po świetach rodzisz no nie:-p? Chyba ze masz zaiar do aja czekać?
p.gif

Daffi:-D mój nie lubi sobie rączek brudzic to jej nie pobije:-D. Ale raz miał podobna wywrotke z tym że na jakieś 5 c jego twarz sie zatrzymała od kupy, ale stwierdziłze pupa be wstał i poszedł dalej

heja:-)

Daffi :szok: ciekawe ile meczyli malucha:-D

Eliza strzel swojego M

my dzis pospalismy prawie do 8.30:-D
Pogoda piekna wiec na jakis spacer niebawem wybedziemy:)
Alan jak rano wstal to z szafki wzial sobie sucha bule bo wczraj na kolacje nie dojadl i zjadl cala:-D mojemu dziecku nie wiele trzeba :-D

witam

U nas wczoraj z Zuzią było trochę lepiej. W nocy przespała całą noc po raz pierwszy!!!!
Ale rano jak sie obudziła 38,8 wiec zaraz dzwonie do lekarza zeby sie umówic na wizyte

daffi i umi ale macie niezłe dzieci, zawsze sie posmieje;-):-D
eliza co sie stało ???

Jak bede po lekarzu to się odezwe

reklama
Do góry