reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Umi jak mam wenę do sprżatania to idzie szybko np. wczoraj miałam ogromnego lenia to tylko to co nabałaganiliśmy sprzątnęłam i to z wierzchu ( resztę w szafki upchałam "czego oczy nie widzą tego sercu nie zal ")
Tyaaa dzieci przypomniało mi się jak córka znajomych paluszkiem "grubszą sprawę" z pampersa wyjadała
Tyaaa dzieci przypomniało mi się jak córka znajomych paluszkiem "grubszą sprawę" z pampersa wyjadała
Liza
UMI skubaniec ma pomysły
kaama ja juz nadrobilam sprzatanie w sumie, drzwi tez pomylam, okna, w kuchni ogarnełam( niedawno robilismy przemeblowanie to mam w niej czysto ;-) ) a tak to w pokojach na górze to sprzatam co tydzien - dwa wiec nie mam takiego syfu -) wiec spokojnie podchodze do sprzatania, wszystko zdarze
kaama ja juz nadrobilam sprzatanie w sumie, drzwi tez pomylam, okna, w kuchni ogarnełam( niedawno robilismy przemeblowanie to mam w niej czysto ;-) ) a tak to w pokojach na górze to sprzatam co tydzien - dwa wiec nie mam takiego syfu -) wiec spokojnie podchodze do sprzatania, wszystko zdarze
umi2
kaamaa nie zartuj ja własnie wczoraj stwierdziłam ze dobrze ze nie chciało mu sie kupki. Ja w sobote 2 tyg temu miała powera na sprzatanie jak zaczeła o 8 tak skonczyłam o 18 ale takie fazy mam raz do roku raczej
edit Elizka masz jakis plan sprzatania bo mnie by sie przydał;-p
edit Elizka masz jakis plan sprzatania bo mnie by sie przydał;-p
Oj UMI byłabym szczęśliwa gdyby mój pyskował po swojemu... Jak mu się trochę głośno zwróci uwage to powie "a dlaczego ty na mnie krzyczysz, przecież nie masz powodu" jak nie chce wyjśc ze sklepu i wezme go na ręce to krzyczy że nie jestem jego mamą i ratunku, pomocy... No po prostu za nim nie nadążam... Wyboru imienia nie żałuję bo charakterek ma skumulowany po mnie i M. ale żałuję że tak szybko zaczął tak dobrze mówic... Mam nadzieję że mu niedługo minie ten bunt dwulatka bo czasem wolę iś do pracy bo przy M. jest o wiele grzeczniejszy... O ile mnie nie ma w pobliżu... A jak M. się do mnie przytuli to też zaraz awanture mały robi, ma ewidentnie 'kompleks edypa" mam nadzieje że mu szybko minie. I tobie życzę żeby twój Kacper doznał przemiany na aniołka
Liza
UMI nie nie mam planu zadnego a tez by sie przydal w sumie, sterta ciuchów do zlozenia plus 3 dzisiejsze prania.... wogole nie wchodze do jednego pokoju by mnie nie razily w oczy
KAsiaF hehe no fajne teksty Twój synek gada, ale ja to juz przyzwyczajaona do takich, moja Hania to juz tyle mowi ze czasami jak palnie jakas glupote to padam ze smiechu a ona tedy nie wie o co chodzi ;-) hehe
KAsiaF hehe no fajne teksty Twój synek gada, ale ja to juz przyzwyczajaona do takich, moja Hania to juz tyle mowi ze czasami jak palnie jakas glupote to padam ze smiechu a ona tedy nie wie o co chodzi ;-) hehe
Malwonko Kacper ma już wszystkie 20 zębów ale nie mam jakoś weny mieni tego obrazka... szczególnie że młody mi nie daje...
Eliza to mała prbka tego co on mówi... już się przyzwyczaiłam do jego pyskowania i czasem żeby się nie denerwowa puszczam to mimo uszu... wiem co ze mnie za matka, ale przy nim nie idzie inaczej... Albo mówi 'kocham cie nad życie mamuś' albo o 180st w ciągu pół minuty mu się odwraca i szaleje... A ty już wprawiona w boju... dzięki chrześniakowi mojego M więm co 5latki potrafią... Chociaż tamten to aniołek raczej jest...
Eliza to mała prbka tego co on mówi... już się przyzwyczaiłam do jego pyskowania i czasem żeby się nie denerwowa puszczam to mimo uszu... wiem co ze mnie za matka, ale przy nim nie idzie inaczej... Albo mówi 'kocham cie nad życie mamuś' albo o 180st w ciągu pół minuty mu się odwraca i szaleje... A ty już wprawiona w boju... dzięki chrześniakowi mojego M więm co 5latki potrafią... Chociaż tamten to aniołek raczej jest...
Liza
Kasia no ja tutaj to predzej kamikadze z taka gromadka ;-) hehehe
Ale tutaj cisza, kurcze.... zazdroszcze tego ze tyle na dworku siedzicie... ;]
Ale tutaj cisza, kurcze.... zazdroszcze tego ze tyle na dworku siedzicie... ;]
reklama
umi2
KasiaF mój ostatnio powiedział do mojego T. dupi tata( głupi tata)... z jednej strony chciało mi sie smiać a z drugiej zaczęłam sie zastanawiac co mnie jeszcze czeka
Elizka to ja mam tak w całym mieszkaniu jak ty w jednym pokoju... nie umiem odkładać rzeczy na miejsce:/
Elizka to ja mam tak w całym mieszkaniu jak ty w jednym pokoju... nie umiem odkładać rzeczy na miejsce:/