reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina ahhh dlugo by pisac ;]

Daffi moj daniel tez wstal niedawno :) cos kolo 9:15 ;) a Miki z Hania wstali kolo 6:15, a ja z łózka zwlekłam sie kolo 7 :p

reklama
Eliza tak pokazywała sam brzuszek, a ja prosiłam żeby pokazała całą siebie;-) mam nadzieję że w końcu zauważy moj post prawda Trina:-p

Malwina napisz koniecznie jak Zuza.

My dziś tylko do 6:30 spaliśmy :dry:

Julka własnie się usypia a ja zaraz zabieram się za sprzątanie ależ mi się nie chce :sorry2:

Eliza tak pokazywała sam brzuszek, a ja prosiłam żeby pokazała całą siebie;-) mam nadzieję że w końcu zauważy moj post prawda Trina:-p

Malwina napisz koniecznie jak Zuza.

My dziś tylko do 6:30 spaliśmy :dry:

Julka własnie się usypia a ja zaraz zabieram się za sprzątanie ależ mi się nie chce :sorry2:

ale juz 2 razy pokazywqala cala siebie:p

Fikusek nareszcie :-D:-D

Umi a co ciekawskie jesteśmy :-D a tak na poważnie to jeszcze nie pokazała ani jednego zdjęcia w ciąży i chciałabym zobaczyć jak wygląda :-) lubię kobietki z brzuszkiem ;-)

Dziewczyny macie jakis dobry przepis na jajka faszerowane?

aaa teraz rozumiem... o co lotto. Nie pokazywała, faktycznie ja tez nie pokazywałam:-D bo sie wstydziłam brzucha:-p

heja:-)

Daffi :szok: ciekawe ile meczyli malucha:-D

Eliza strzel swojego M

my dzis pospalismy prawie do 8.30:-D
Pogoda piekna wiec na jakis spacer niebawem wybedziemy:)
Alan jak rano wstal to z szafki wzial sobie sucha bule bo wczraj na kolacje nie dojadl i zjadl cala:-D mojemu dziecku nie wiele trzeba :-D

Męczy wcale nie musieli. U mnie w rodinie jest maluch w wieku mojego Kacpra (no starszy o 5tyg) to on jak otwierają jego ulubioną książke CARSy to sam całą recytuje.... To samo z filmem... Pod nosem gada teksty bohaterów... A tu matka może się na prawko uczyła mały lubił z nią siedzie i tak wyszło...

UMI... mój syn to kupki ogląda lubu ale dotkną to już też nie... I wymyśla jaki to kształt jest... Ale jego większym zainteresowaniem są pociągi i diewczyny...

Kacper wstał o 8.30 ja o 10.30 tzn. nie spałam już ale sobie leżałam...sam wziął sobie jogurt z lodówki, chlebek i zadowolony bajki oglądał...

Ide głowe wysuszy doprowadzi się do stanu normalności i mknę najpierw na stację (młody obejrzy sobie jakieś torobusiki-tak mówi na szynobusy) a potem na plac zabaw jakiś może, więc szybko nie zajrze bo pewnie wrócimy ok 14 i się za obiad wezmę... Dzisiaj mu drzemki nie robię, niech lata po dworze...

reklama
no właśnie co wy z tymi zdjciami?? heheh

daffi moje widziałaś na nk ostatnio.. wklejałam dzień po spacerku:tak: najnowsze jakie mam:-p
Eliza co tam się stało ze taka zła jesteś???

trinka ja zamierzam dzisiaj pakować torbę ale jeszcze nie mam weny zeby ją choćby z szafy wyciągnąć:-D więc nie wiem czy spakuję..

dzisia jadę na macankę i na sprawdzenie rozwarcia to się dowiem czy sięta przezyję w 2 paku czy będzie kurczaczek wielkanocny:-D

a co do filmiku ja wiem czy go męczyli?? widziałam ten filmik na iinym temacie..
i zdaje mi sie że jak dziecko samo sie zainteresuje to się szybko nauczy...
np moja mała jak ogląda książeczki pyta o wszystko co to ? a co to?
i jej mówię i tak się uczy:tak: sama jej nie zmuszam...
a wszystko już rozpoznaje bez problemu i wie co jest mięsko co rybka , no i wiadomo zwierzęta owoce...

może ten chopiec był zainteresowany znakami jak się któreś z rodziców uczyło na prawko i przy nim duzo mówili na głos i mu tez pokazywali żeby go zająć i sie nauczył:-D

Do góry