reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Dziewczyny,
nastrój podły, tęsknie za tym moim, tak mnie wkurza, ale wolę jak jest blisko:-(Łezka w oku się kręci, ale szybko zleci...
Eliza ja słyszałam opinię od lekarki, że nie mam małemu ściągać skórki, ale z drugiej strony słyszę opinię, że trzeba obowiązkowo, więc ja już sama nie wiem.
Patrycja koniecznie pokaż to lekarzowi, ale to na pewno nic groźnego, jednak upewnić się zawsze warto.
Kaamaa Kacpuś i ziemia, to jak brat i siostra:-D
Vegas Mały będzie miał niecałe 2,5 roku, mam nadzieję, że sobie poradzę:-) a morowy chłopak, bo tata żołnierz :-)
Kasia Witam:-)
Fikusek U Kacperka taki uśmiech oznacza tylko jedno, łobuzowanie:-D

Właśnie Marcin zadzwonił, że przekraczają granicę.

reklama
Justyna pewnie, jakoś przezyjemy. Marek nie potrzebnie się dziś tak złościł, może nie chciał jechać, ale wiedział, że nie ma wyboru, nie powinien na Tobie sie wyzywać. Na pewno sporo spraw tam sobie przemyśli i wróci jak nowy:-) odbijecie sie troche finansowo i tez może odżyje i przestanie się stresować.

agosia no ja tez takie opinie slyszalam i stwierdziłam ze bede sciagac ale tylko przy kapieli, bo tak na sucho to nie wolno bo wlansie mozna uszkodzic...

Miki spal mi od 10 do 13.... po poludniu juz raczej nie bedzie spac... ehhhhhhhh
Daniel spi, dostal serie leków to nie dziwie sie ze nie chce nic jesc ;]
Zaraz w domu zwariuje.... :no:

Eliza masz racje tak na sucho lepiej nie,muszę zacząć po kąpieli żeby później nie skończyło się interwencją lekarza, bo oni to mają gdzieś czy dziecko będzie boleć czy nie, tylko robią swoje.

agosia no mi tak pewna pediatra poradzila na prywatnej wizycie i robie tak ;-)

Daffi a co juz poprzestawialas?
Na dworze fakt super.... ale nie dobijajcie mnie.... widze ze tu cisza, nikt nie pisze korzysta z pogody a ja z mikim i Hania musimy sie kisic w domu:/ bo nie mam z kim daniela zostawic...:p
A on marudzi... :dry:

Daffi zdrówka dla Julki ;*

My właśnie przed chwilą wróciłyśmy. Byłyśmy u babci, bo ma dzisiaj urodziny :tak: Zuza testowała swój nowy wózeczek dla lalek, dostała dzisiaj od mamy, miał być na wielkanoc, ale że Zuzia i tak jeszcze za bardzo nie rozumie to dostała dzisiaj :tak: widać, że się jej spodobał, jak po schodach go niosłam to płakała, bo dalej chciała sobie go pchać, no ale jak po schodach :-p

Eliza musze by mu sie nie zrosło teraz to co ten kretyn mu zrobił....
Byłam u lekarza
No więc lekarka powiedziała że to nawet dobrze że zerwał ta skórke jednak nie zmienia to faktu że miał obowiązek mnie o tym poinformowac przed operacja... Co do tej buły to stwierdziła że to może być opuchlizna ale jakby nie zeszło to jechać na Izbe przyjęć bo opuchlizna jak jest to niezaleznie od pozycji a to rośnie tylko gdy on stoi....... oh... mam dość powoli
Justyna zakraplaj Julce nosek sola fizjologiczna....

Ostatnia edycja:
Patrycja wspolczuje.... ciagle cos.... ehhh...

Ja zostawilam spiacego Daniela w domu i wyszlam przed dom z Hania i Mikim... Pogoda cudna.... :tak: oczywiscie na chwile ;]
A to pare fot Mikiego, strzelałam mu :-D od razu humor mi sie poprawil troszke... ;-)
DSC01371 male.jpg DSC01372 male.jpg DSC01373 male.jpg DSC01370 male.jpg

edit. anetka fajny :-) mala jaka zadowolona :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna oj, biedna Jula, a jeszcze rano było ok masz maść majerankową? Bo jak coś to ja mam.
Anetka wózek super, ale najważniejsze, że Zuzia szczęśliwa. Ja chyba Kacperkowi kupie, bo jak idziemy do cioci, to pierwsze co kradnie Julce wózek, wsadza lalę i wozi:-D
Eliza to ostatnie zdjęcie przesłodkie, z resztą wszystkie świetne:-)

Do góry