reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka dzięki! to jest świetny pomysł :) nawet nie wyobrażasz sobie co Kacper robi w inter marche, bo tam mają takie małe sklepowe wózki, jeździ jak rajdowiec ( czasami ludziom po nogach jak się dobrze rozpędzi ) :-) może mu na zajączka kupię, ale dopiero jak Marcin wróci, bo zastrzegł sobie, że mam mu dać prezent dopiero jak on wróci i koniecznie trzeba mu kupić jeszcze jedną ciuchcię, bo je uwielbia i oczywiście wszystko dopiero jak tatuś wróci, bo ja się nie znam na męskich zabawkach:-)
Justyna Kacper też dziś próbował wejść do wózka:-D

Daffi Zuza kiedyś miała taki wózeczek z biedronki to też się porwał trochę jak Zuza na niego usiadła :-D:-p

Agusia to skoro aż tak lubi takie wózeczki to na pewno by się ucieszył. Po domu mógłby sobie zakupy wozić no i na spacer też przecież można z takim wózeczkiem wyjść. A co do ceny, to pewnie i tańsze można znaleźć, ja wzięłam pierwszy lepszy :-p
A tatuś pewnie chce zobaczyć reakcje Kacperka na prezenty ;-)

Zuzia wykąpana, teraz wcina kolacje i ogląda Kub Przyjaciół Myszki Miki. Mam nadzieję, że szybko zaśnie.

No zmienilam mu czapeczke, zdjecia na dworku i innaczej łobuziak wyglada, a to ostatnie zdjecie to poprostu bomba sama sie z nim zakochalam po raz setny :-D ;-)

Daniel wreszcie zjadl kanapki dwie, oboje z hania juz leza, a Miki zjadl cyca i tez juz spi.... chociaz wieczor mam spokojny, poki M nie wróci oczywiscie... :dry:

Daffi zdrówka dla malej zycze:*

Anetka tatuś to lubi po prostu Kacperka zabawkami się bawić:-)
Justyna tak, tutu to Kacperka ulubiona zabawka :) ale my chcemy taką inna teraz, nie taką co jeździ po torach, bo po co mu dwie, tylko jakąś inna, grającą albo coś, zobaczymy :)

A Kacperek sobie rysuje, po rączkach, po nóżkach, po mamusi i kto by pomyślał, nawet trochę na kartce:-)

Jakoś nie mogę dzisiaj się w temat wbić :dry:

Anetka super wózek, jak prawdziwy wygląda,
Julka też ma ale dużo uboższą wersję :-D Ale ona go nosi :-D rzadko kiedy pcha, z resztą ona wszystko nosi, dzisiaj bez problemu podniosła 2l coli :szok::-D

Eliza ale Miki z buźki "wydoroślał" wygląda na dużo starszego :tak:

Daff zdrówka dla Julki.

Julka się usypia a my zaraz z M idziemy piaskownicę ustawić na swoim miejscu i w końcu piasek nasypać, już czas najwyższy.

Hej hej:)

Elizka prześliczny jest Miki, jaki już duży:) Przystojniak! zdrówka dla Danielka;*
Anetka ładny wózek, u nas w hurtowni też takie same są:)
Agusia taki marketowy zabawkowy to i Martynka ma, uwielbia go. 30zł a ile frajdy:D
Daffi zdrówka dla Panny Julki;*
Kaamaa ja mojej nie pozwalam Coli dźwigac bo utrzymac jej nie umie i mi turla nią po pokoju a ja jak potem otwieram mój przysmak to mam fontannę:p

Moja córcia od 20.10 śpi, małż też odsypia nockę bo dziś po nocce niewiele spał. A za godzinę znowu do pracy mknie.

Ufff, mąż dojechał, kamień z serca :) a kacperek jak usłyszał telefon to od razu zerwał się na równe nogi i wołał tata, pogadali sobie i tak się rozbudził, że już tak szybko nie uśnie:-)

reklama
kasiaf my się nie znamy więc witaj :)
eliza współczuję .... mam nadziejęże Danielkowi szybko przejdzie :*
eliza może miki już się przestawia na jedną drzemkę??
zdrówka dla wszsystkich dzieciaczków

anetka gratuluję odpampersowania... a Zuzia z wózkiem wygląda cudnie!!
kama moja zawzsze też nosi colę albo mleko (u nas są w 2l butelkach) i uwielboa to.. hehe
zawsze po zakupach przynosi mi z korytarza do domu:tak:
Vegas świetny rowerek!!wogóle chyba dawno nie pisałaś..
albo to ja nie dokoładnie nadrabia przez ten brak kompa... :sorry:
co tam u was ?? jak się ma Martynka??:-)

ja już mam wsysztsko dla dziecka porobione tylko jeszcze jutro spakuję torbę szpitalną i już!!
no i czekam na łózko dla Vi które dojdzie w następną środę:-)

Do góry