reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi u Ciebie jest ten problem, że pracujesz i nie masz jak go przypilnować.. teściowa by musiała go też uczyć.
Myślę, że jakbyś go kilka dni przetrzymała bez pampersa to w końcu by zrozumiał o co chodzi. ;-)

Witam i ja
w fatalnym nastroju!
zla jak osa kazdego moge uzadlic!
pozniej wam napisze co i jak. tymczasem smigam.

ps. Paula Jula nie lubie pozowac do fotek za to Kacper urodzOny model;p
wystarczy powiedziec Kacperek usmiech i zdj bombastyczne;p
jula ma wecej z zaskoczenia albo z wypraszania..Julia spojrz tu, julia masz to;p
hahhaha

mam nadzioeje ze nastroj sie szybko poprawi
co do fotek to kazdy sposob jest dobry:p

Daffi Julka dopiero sie uczy hehehe jeszcze modelka z niej bedzie :):)
Dziewczyny martwi mnie jeszcze coś, dziś przy zmienianiu opatrunku jak postawiłam Kube to w miejscu gdzie nie powinno byc juz przepukliny znów wyskoczyła buła.... ja juz chyba popadam w paranoje :-(

Daffi Julka dopiero sie uczy hehehe jeszcze modelka z niej bedzie :):)
Dziewczyny martwi mnie jeszcze coś, dziś przy zmienianiu opatrunku jak postawiłam Kube to w miejscu gdzie nie powinno byc juz przepukliny znów wyskoczyła buła.... ja juz chyba popadam w paranoje :-(
a moze to opuchlizna???
zapytaj od razu lekarza o to jak pojdziesz,mam nadziej ze nie zwalili zabiegu:/

anetka ja licze na długi weekend w maju:-p moze załapie:-p a w ogóle tesciowa go próbuje sadzac ale on sie tam drze jak popazony jak chca go posadzić nie odpowiada mu tamten nocnik a nie chce kupowac kolejnego fishera z melodyjka bo zbankrutuje na tych nocnikach:/

Daffi co do zdjec to mój młody tez pozuje:-p widac Kacpry tak mają:-D

pati no idź idź, mój młody od urodynamiki w lutym nie daje sobie zrobic nic przy siusiaku:/ od razu krzyczy ze pani be i boli mimo ze go nawet nie dotykam:-(, ale sciagac skórke musimy a on sobie nie daje obecnie eh

patrycja mam nadzieję, że to nic takiego i tak jak fikusek pisze, może to tylko opuchlizna.

umi to Kacperek woli taki z melodyjką nocnik? Ale fakt, raczej nie opłaca się wydawać kasy na taki sam nocnik. A może rano zanoś ten nocniczek też do teściowej, to Kacper będzie chciał sikać. Zuza płakała jak jej nocnik zaczął grać to musiałam pozytywkę wyciągnąć, no ale my mamy taki normalny nocniczek.

Fikusek ale wydaje mi sie że opuchlizna by tez była jak on leży a nie tylko na stojąco......
Umi ja to aktualnie musze niestety na siłe wszystko robic bo boje sie że mu ta skórka sie zrośnie...:(

anetka własnie rano myslałam o ty zeby w reklamówke brac ten nocnika ale uganiac sie co dziennie z tym to katorga ale cóz jak mus to mus. No Kacprowi jak nic nie gra to sie wscieka poza tym te zwykłe mu sie uginaja i ze dwa razy fiknał koziołka z nocnikie u danuski i sie boi na nim siadać a ten z fishera jednak jak krzesełko wyglada i jest bardzo stabilny

pati no na siłe ja młodemu nic nie zrobie sama musi go mój T. trzymac bo mi sie młody wyrywa

reklama
Pati a to czemu sciagasz tak skórke malemu? (sorry bo to pytanie troche dziwnie brzmi :-D ) :-p

Ja raz dziennie przy kapieli tylko to robie, jeden lekarza kazal mi to robic przy kazdej zmianie pieluchy a drugi wrecz zakazal, wiec ja jrmu robie to raz dziennie i szczerze powiem ze wyglada to lepiej niz u daniela.

Humor troche lepszy,ale sie wkurzam na Mikołaja bo jak zasnol po 10 tak spi jeszcze.... wkoncu po poludniu nie bedzie szedl spac ... :dry:

Do góry