reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzieki dziewczyny, no ja juz mam nadzieje ze to ostatnie wiosenne choroby... naprawde super jest za oknem a ja musze sie kisic w domu...:-(
do tego dól, zle polaczenie:no:

reklama
Kasia witaj ;-) ja Ciebie też pamiętam. Co tam u Was?

Vegas Martynka świetnie wygląda na rowerku :tak: w ogóle rowerek świetny :tak:

Eliza zdrówka dla dzieci ;*

Daffi fajne fotki :tak: Julka fajnie wygląda w tych spodenkach :-) a Kacperek jaki przystojniak ;-)

lolkak oby Maja się też nie rozchorowała.

U nas też śliczna pogoda, myślę, że niedługo pójdziemy na plac zabaw :tak:
Chyba mogę powiedzieć, że pożegnaliśmy pampersy.. nie chcę zapeszać ale jest dobrze :-p zakładamy pampersa tylko na noc, nawet na dwór chodzi już bez :-) wczoraj prawie godzine z teściami była na placu zabaw i wróciła w suchych majtakch :-) ale jestem dumna!!!

aneetka zdradź i swój sekret!! Ja tez chce pożegnać pampersy:/
lolkak wow pół tortu :-p i ty taką figure masz aż grzech-p
Fiksuesk jak noga?
Elizka współczuje oby przeszło

umi właśnie żadnego sekretu nie ma :-p myślę, że dziecko musi po prostu chcieć.. przecież próbowałam jakiś miesiąc temu i wtedy nie dało rady jej nauczyć :no: a teraz po prostu, jakoś poszło. Ona czuje, że nie ma pampersa to wie, że nie może sikać w majtki, bo będą mokre, a tego nie lubi.

fikusek uuu dobrze ze przynajmniej nie boli bo siniaki to zejdą:-)

pati odpisywałam ci w sobote i jakos nie ma mojego posta:nerd: nie wiem jak to sie stało pewnie zaponiała dodać:/ Ciesze sie ze juz po wszystkim, a co do lekarza to dosłownie zatłuc takiego idiota jakis:/ Idź z małym chociażby do pediatry, i smaruj siusiaka tormentiolem my mielismy takie cos po cewnikowaniu i to plus wietrzenie szybciej zagoi tylko nie wiem czy ta ranke mozecie wietrzyc

edit Anetka
mojemu mokre majty nie przeszkadzają:/ a dzis rano poszlam sie myc i był bez pampersa, raz mnie zawołał i sie wysikał a drugi raz nasikał na podłoge i ciapał nogami jak w kaluży:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Hej....
Daffi Aga zdjęcia super wyszły.. :):)
Eliza zdrówka dla dzieciaków...
Umi no ja próbuje mu to wietrzyc ale musze ta skórke odciagać a on sie przy tym strasznie zanosi płaczem...
Dzis jedziemy do lekarza tak czy tak.....
Fikusek tyle dobrze że już nie boli a siniaki zejdą z czasem.. :):)

Do góry