reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hulajwózek, dobre:-) ale raczej nie skorzystam kupując brykę dla dzidzi:-)
Dobranoc, czekam jeszcze na smska na dobranoc od M i śpię,szybciej będzie jutro :) Kacperek jednak poległ i śpi jak kamień, ale kradnę go dziś do mojego łóżka :)

reklama
callie Pielęgniarstwo, jak już lolkak wspomniała:-D. Jak postępy z ostatnim rozdziałem?
trinaa Super, że nareszcie w domu:tak: a przy boku zrelaksowany mąż, który nareszcie wie, kiedy idzie do pracy:tak:
Eliza Do świąt jeszcze trochę czasu, mam nadzieję, że dzieciakom się poprawi:tak: MIki jest słodki z tym swoim uśmiechem i główką przechyloną:tak:
daffi, agoosia Fajne zdjęcia, a z Kacperka chyba wojskowy wyrośnie- już się uczy czołgać:-)
vegas Wielki się wydaje te rowerek przy Martynce:-)
anetka Gratuluję suchych majtek:-D:tak: A Zuzia wygląda na bardzo zadowoloną z wózeczka:tak:
fikusek Korzystaj, umawiaj się, baw się dobrze. Co/kto ma być, to będzie:tak:
gosia Przyzwyczaisz się:tak: Ja się czasem czuję jak wyrodna matka, bo ostatnio mała jest strasznie marudna, więc odczuwam pewną ulgę, jak jestem w pracy ;-)

Wczoraj nareszcie wróciłam do domu. Sąsiadka nawet się za nami stęskniła :-) Już dała mi prezent dla Emilki od zajączka, bo stwierdziła, że nas ostatnio ciągle nie ma i korzysta z okazji.
Zrobiłam dziś 2 prania, jeszcze 4-5 przede mną i góra sprzątania, a znowu jutro u rodziców się zatrzymam na noc, więc nie wiem, kiedy na porządki znajdę czas.:wściekła/y:

Dziś otworzyłam paczkę tych nowych pieluch Dada i na pierwszy rzut oka są świetne. Zobaczymy, jak się przez nos sprawdzą.

Mój tata od piątku do niedzieli miał biegunkę, moja mama od wczoraj wymioty i biegunkę, a dziś Emilka zrobiła dwie luźne, cuchnące kupy. Mam nadzieję, że rano będzie już ok.

ViKamcia no od dwóch dni na nowo piszę, wcześniej totalny brak czasu mi doskwierał, tzn J okupywał mojego kompa co chwilę i nie miałam kiedy się wbic na forum.
Martynia ma się dobrze, przyzwyczajam ją do nocnika;) No i ogólnie uczymy się bycia stanowczym bo Misia chce nami rządzic a my jej nie pozwalamy na to:p Trudny wiek;)
Szoruj na porodówkę:p!

tutaj najnowsze fotki mojej córci:)
DSCN4539_360x480.jpgDSCN4538_360x480.jpgDSCN4502_360x480.jpgDSCN4523_360x480.jpgDSCN4512_360x480.jpg

Ostatnia edycja:
ViKamcia no od dwóch dni na nowo piszę, wcześniej totalny brak czasu mi doskwierał, tzn J okupywał mojego kompa co chwilę i nie miałam kiedy się wbic na forum.
Martynia ma się dobrze, przyzwyczajam ją do nocnika;) No i ogólnie uczymy się bycia stanowczym bo Misia chce nami rządzic a my jej nie pozwalamy na to:p Trudny wiek;)
Szoruj na porodówkę:p!

tutaj najnowsze fotki mojej córci:)
Zobacz załącznik 347338Zobacz załącznik 347339Zobacz załącznik 347342Zobacz załącznik 347341Zobacz załącznik 347340
hehe na porodówkę to mi się nie śpieszy..!!
ale do lekarza muszę iść bo coś słabo czuję ruchy od 2 dni:-(
boję się żeby czasem coś nie było źle...

mała jest cudowna!!

no wąłśńe zauwazyłam ze wczoraj pisałaś ale wcześniej jakoś mało..
oj nasza też próbuje rządzić.. ale jej nie pozwalamy.. uczymy ją pode mnie , jak będę już sama ..żebym np nie miała problemu wyjść z nią i wózkiem na spacer... albo żebym mogła ją szybko uśpić co by maleństwo samo nie leżało ewentualnie nie płakało...
no i takie rózne..
ale nie jest łatwo..
do tego nadal nie mam kompa.. od sąsiada pożyczam cały czas:-p to też nie bardzo mam czas nadrabiać

Witajcie kochane!!!

Widze że dla większości z was jestem nowa więc się przedstawie.
Jak widac mam na imie Kasia. W tym roku skońce 24lata. 2.10.2008 urodziłam synka Kacperka który w tej chwili jest strasznie niegrzecznym dwu i pół roczniakiem (naprawde ale to naprawde niegrzecznym. Nie doś że broi to jeszcze pyskuje) W tej chwili jestem mamą pracującą, planującą ślub na 4.06.11, i myślącą o siostrzyczce dla Pelsona (tak mówi na siebie mój syn, albo Maczo) Udzielałam się tu od ok połowy 2008roku do ok.połowy 2009. Oj ciężko było mi się rozsta z forum...

Umi, Ewi ja was też doskonale pamiętam.

Umi to ty chyba pisałaś o problemie z sisiakiem. Ja też mam z tym problem u Kacpra. Nie chce wogóle dac sobie pomóc. Na siłe mu ściągam. Lekarka sprawdzała kilka razy i wsystko jest ok ale ostatnio to mu sie jakaś cystka czy coś zrobiła i musiałam 3-4razy dziennie ściągac i myc mu sisiaka i smarowac mascią... To była masakra
ViKamciamaleństwo ma mało miiejsca teraz żeby się poruszac. Ja pamiętam że jak w ciąży byłam to małego pobudzało jak zjadłam zimny i słodki jogurt. Nie martw się na zapas, napewno wszystko jest dobrze
Mój syn dopiero co zasnął:szok::no::wściekła/y: ale mam już spokoju troszke.

Wszystkim życze zdrówka. Muszę powalczy z sówackami

Ostatnia edycja:
Witaj spowrotem KasiaF87- ja ciebie troszkę kojarzę,ale synek wyrósł:)

Zamówiłam Adasiowi nowy nocnik-bo miał taki zwykły i się chybocze na boki jak na nim siada-mam nadzieje,ze ten będzie ok. A jak przyjdzie to zacznę się przymierzać do odpieluchowania:p

Ostatnia edycja:
Kasia witaj:)
nie znamy sie ale mam nadzieje ze wrocilas na dobre:)

Daffi hulajwozek:-D padlam:-D

vegas Martynka jak zwykle slicznie na fociach wychodzi:)

kamcia no zazdroszcze takiego sasiada:-D

fikusku chyba będę musiała mu flaszkę za to kupić hihihi
ale on powiedział mojemu mężowi że laptop i tak leży jak on jest w pracy więc czemu miałby nie pożyczyć:-)

kasia ja wiem ze mało dziecko ma miejsca ale wydaje mi się że z Vi bardziej czułam ruchy
albo teraz jestem jakaś przewrażliwiona za bardzo...

w środę mam wizytę w szpitalu , teraz np czuję jak się tam suwa i gramolka..
ale w ciągu dnia czułam tylko raz...
nie wiem co myśleć

reklama
Do góry